Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

nu aš irgi su bloga nuotaika ir 2 tortais, blogai gavos MMG, taip viskas blogai ėjos, tai negaliu sad.gif dar 1 reiks padaryt, tai tikiuosi kas gausis...
kažkaip realybėj gražesni tortai...
Medutis ir MMG
user posted image
Šviesūs biskvitai pertepti, grietinėlė, varške jogurtu ir maskarpone ir kons persikais. puošimas MMG
user posted image

Papildyta:
barbės suknytė mėlyna nes nuo ano torto liko mėlynos MMG smile.gif) tai labai gerai susinadojau:)))))))))
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
zuliaska,labai gražūs tortukai wub.gif
man kažkaip niekad nepavyksta be raukšlelės išlyginti tortą,ir atrodo daug medžiagos vaizdinės mačiau,ir bandau neišeina,ką aš ne taip darau verysad.gif
kažkaip pastebėjau jie tikrovėje visad gražesni negu nuotraukuose,o dėl masės irgi esu patyrusi,kai labai gerai masė gaunasi,o kartais blogai,ir atrodo viską tą patį darau,įdomu nuo ko čia taip priklauso g.gif
o mergaitės su kokia mase darote kringeliukus,kaip rasytes torčiukas antrasis ax.gif
man labai patiko krepšinio kamuolys wub.gif įsivaizduoju koks vaikas buvo laimingas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitutė*: 26 kovo 2010 - 10:22
Daividija, super kempinukas, nu jau koks fainas, negaliu
Kirbe, zvejis juokingas, o ideja su ezeriuku labai super
Zuliaska, nu nepergyvenk, siek tiek jo, pavede danga, bet spalva labai grazi
Neli, blink.gif koks grazus puskamuolis, kokie dzibai lygus, o linijos. Sauniai padirbejai

Nesu maiseli. Viduje juodasis miskas. Nu bet privargau doh.gif , neturiu zodziu. Dengiau 4 kartus. 3 Kartus mase von meciau. Pries darant, atrode, kad labai paprasta bus. Visumoje dengiau gal 3 valandas, daziau valanda, o zmogeliuka per 15 min. nulipdziau.
user posted image
Atsakyti
Asseni - lb grazi maiso spalva wub.gif O zmogeliuka nulipdei per 15 min? Nu tu saunuole, as tikriausiai visa diena lipdyciau biggrin.gif
Zuliaska - grazi melyna spalvyte. Jooo, pasitaiko tokiu "blogu" dienu lyg tycia.
Vakare imesiu savo tortuko foto
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 03 25, 22:43)
mano žvaigždučių antgaliai 18,21,32 4u.gif

Aciu!
Atsakyti
Sveikos kepėjėlės. Norėčiau klausimuką vieną užduot. Tokia dar tesu tortų kepėja, visų subtilybių neišmanau ax.gif noriu papuošti medutį, ar ant greitinėlės aš galiu barstyti griliažą, ar nepasileis jinai? g.gif Ar būtinai sviestinį kremą kokį dėt ant viršaus ir tik tada griliažu barstyt?
Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinikė: 26 kovo 2010 - 12:10
user posted image

viguj juodas miskas,dengta sokoladine saldainiu mase.
Atsakyti
gal galit pasakyti,jei sen padengciau torta MMG ar iki pirmadienio nieko nenutiktu ax.gif
aciu
Atsakyti
Jau pinigu maisai kokie thumbup.gif Asseni, o zmogeliokas is marcipano?
Turiu klausimeli baiboku is marcipano specems:
1. kokiu budu tarpusavy klijuojat detales? pvz. galva+ausys
2. turiu tik milteliu pagrindu dazus- juos isrirpint pries dazant mase? kame- vandeni ar degtinej?
3. ar galima atskiras detales nudazyt kaip mmg ant virsaus su teptuku, ar butina tesla dazyt g.gif
aciu uz atsakymus is anksto aciuks.gif
Atsakyti
mano paskutinis šią savaitę, o apie kitą net nenoriu pagalvot... kada spėsiu nžn tiek tortų smile.gif
kaip ir barbės skonis, ir MMG ir aisingas. šiaip apsidengė tikrai ne kaip, bet po kringeliais nesimato, ir atrodo tikrai gražiai smile.gif
user posted image
Papildyta:
ai ir dar, čia migles 79 klonas smile.gif ji žino kad pasiskolinau mintį smile.gif nes norėjo tokio smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos, gal kuri galetu paaiskint kaip padaryt toki torta, na man neaisku kaip pati torta suformuot, kad gautusi tokia spirale, na toks kelias blush2.gif
http://images.google...p...&tbs=isch:1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 26 kovo 2010 - 15:34
Galima klausimėlį?
KAi darot pinigų maišą... APdengiat tortą. Juk nelygiai dengiat, darot "klostes", kad atrodytų kaip tikras maišas. Tai vat - kas po klostėm? Oro tarpai tiesiog? Ar atitinkamai aptepat? Nes kaip paskui atrodo perpjautas - dengimo masė, tarpas apačioj ir tortas g.gif
Atsakyti