Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Sveikos merginos,
Visu sventiniai torciukai - labai pavasariski thumbup.gif
parodau ir as kelis torciukus keptus velyku proga ax.gif

Medutis ir MMG....

user posted image
user posted image

tailandietiskas bananu tortas ir MMG...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2010 04 04, 23:27)

blink.gif blink.gif blink.gif va cia tai kiausinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man kiaušinis koks gražus 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievsius: 04 balandžio 2010 - 21:47
QUOTE(Ievsius @ 2010 04 04, 22:46)
Man kiaušinis koks gražus  4u.gif  thumbup.gif

aciu merginos, o kiausinis buvo sakyciau kaip strucio dydzio lotuliukas.gif jau kiausiniu kaiusinis, pirma karta teko toki marginit lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho, mergaitės kokių grožių prinešė blink.gif

Atnešu ir aš savo kuklų tortuką, naminiam vartojimui. Puošimas - marcipanas, sviesto-kondensuoto pieno kremas, šokoladiniai pabarstukai, Asseni pastiliažas lipdymui (drugeliai ir gėlytė). Viduje mano kakaviniai biskvitai ir Asseni jogurtinis greitinėlės kremas su konservuotais persikais. Buvo labai skanu smile.gif
Ačiū Jolkai999 už konsultaciją dėl puošimo 4u.gif Nors užmanymas panašus ir buvo, bet atėjus pažiūrėt, kaip sekasi kitosm, gavosi biški kopija lotuliukas.gif Bet tai nieko, ne konkursui gi biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Dar vienas ax.gif ,viduje Tailandietiskas bananu tortas ,isore grietinele ,lipdiniai marcipanas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2010 04 04, 22:27)
Sveikos merginos,
Visu sventiniai torciukai - labai pavasariski thumbup.gif
parodau ir as kelis torciukus keptus velyku proga ax.gif

Medutis ir MMG....

Super kiausinis wub.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles,nu groziu cia kiek ,beziurint net nejauti kaip issizioji
Parodau ir as savo torciukus,aisku dar toli siaukia iki jusu groziu
Ir vienas ir kitas RAFAELO SVAJONES,MMG dengimas,papuosimai is tu kempininiu saldainuku,beja labai smagu dirbti su sia mase Si papuose mano vienuolikamete dukra,aisku truputi padejau

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Su šv.Velykom!

Jau tortukų gausa bigsmile.gif Ir visi kokie gražūs, pavasariški. Visoms po balioniuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Įdedu ir aš savo torčiukus.

Velykinis, medutis,grietinėlė su vyšniomis,MMG.

user posted image

Velykinis, juodasis miškas, MMG. Toks nelabai pasisekęs blush2.gif , bet kaip naminiam valgymui, buvo labai gerai.

user posted image

Mažai mergaitei, medutis, mascarponė su vyšniomis, MMG.

user posted image

Krikštynų, biskvitai - Asseni šokoladiniai, pertepimas - Tailandietiškų bananų, MMG.

user posted image
Atsakyti
Pasirodau ir aš savo pirmus blynus blush2.gif Tortai abu Snikersai. Žolytė grietinėlė, kiaušiniai šokoladiniai, viščiukai marcipanas.
Gėlytės, drugeliai cukriniai.

QUOTE(tute28 @ 2010 04 05, 09:15)

Atsakyti
kaip smagu cia dabar uzeiti,kiek nuostabiu tortu uzderejo bigsmile.gif saunuoles visos be isimties thumbup.gif

bet labiausiai istrigo tortas -kiausinis wub.gif
Papildyta:
user posted image

tailandietiskas bananu tortas,puostas beze.papuosimai is pastilazo ir marcipano.

tortas mazai mergytei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linckutis @ 2010 04 03, 17:38)
sveikos , norejau paklausti o kokio skersmens tortui apdengti uztenka viengubos nornos MMG? ir ar dengiantš su ja meduti reikia aptepti sviestiniu kremu? smile.gif

sveikos, labai grazus jusu tortai visu wub.gif gal kas atsakytumete i mano klausimus o tada jau ir as eiciau puosti biggrin.gif
Atsakyti