Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

labai visų nuostabūs tortukai wub.gif
QUOTE(Linckutis @ 2010 04 05, 10:54)
sveikos, labai grazus jusu tortai visu  wub.gif  gal kas atsakytumete i mano klausimus o tada jau ir as eiciau puosti biggrin.gif

kremu tepu visada(bent jau aplyginimui).. užtenka pilnai dengiant 24 cm skersmens..mases lieka dar ir papuošimams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveneirka: 05 balandžio 2010 - 13:08
jooo kiausinis tai kazkas toookio, labai grazu wub.gif be to visi tortukai dvelkia siluma ir tokie pavasariniai, kaip man patinka tokie zalsvi thumbup.gif
mano sio savaitgalio darbeliai

rafaelo, dengta MMG
user posted image

user posted image

user posted image

rafaelo, puosta grietinele, visciukai is marcipano
user posted image

vaisinis, puosta grietinele, zuikiai is marcipano
user posted image

vaisinis, dengta MMG, sonai grietinele, gelytes is MMG
user posted image

vaisinis, dengta MMG
user posted image

kaip man sunku su aplikacijomis doh.gif

Atsakyti
SAUNUOLES merginos,faini tortukai wub.gif Kaip mane apzavejo diiiiiiiidelis margutis wub.gif bigsmile.gif laaaabai dailus thumbup.gif
Atsakyti
niu joooooo, jei čia visas pradėt vardint, tai tema pasibaigs - bet Dianočkos ir Neramuolės tai labiausiai įstrigo, kiaušinis ir peliūkštė wub.gif visi tortai pasakiški, smagios šventės buvo thumbup.gif
Atsakyti
Labutis.Atejau cia su klausimu. ax.gif Kaip ta zolyte jus ant tortu padarot? wub.gif ir dar pastebejau,kad dauguma naudoja mmg mase tortu dengimui ir puosimui,kas cia per mase? blush2.gif busiu labai dekinga uz atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
aciu visoms kas paminejo mano kaiusinuka 4u.gif Neramuole - matai kaip sauniai padarei ta mike smile.gif saunuole, grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
visų tortai nuostabūs, nu bet tas kiaušinis, tai nuostabus visai smile.gif
Atsakyti
žolytė darom specialiu antgaliu Nr.233iš Wilton serijos, o MMG viršutinėj papuošimų temoj su komentaru 101 žinutė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 04 05, 19:08)
žolytė darom specialiu antgaliu Nr.233iš Wilton serijos, o MMG viršutinėj papuošimų temoj su komentaru 101 žinutė  4u.gif

o kur buna tu antgaliu pirkti ?
ir siaip, kiek laiko reikia praktikuotis su grietinele, kad jau padoriai gautusi ? velykoms pirma karta bandziau dzibuoti doh.gif gerai kad ir pabandziau, buciau neisivaizdavusi kokio kruopstumo ir kantrybes tai reikalaujantis darbas doh.gif

veliau idesiu ka pridirbau blush2.gif
Atsakyti
Labukas,gelbėkiiiit ax.gif ar galim daryt su aisingu gėlikes ant katik padaryto medučio kuris be jokių apdengimų????Labai bijau kad jos išskys.Gal geriau palaukt rytojaus?Nieko nežinau nes visad žaidžiu tk trafaretais blush2.gif kokią dieną sudėsiu jei įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 04 05, 20:08)
žolytė darom specialiu antgaliu Nr.233iš Wilton serijos, o MMG viršutinėj papuošimų temoj su komentaru 101 žinutė  4u.gif

aciukas uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
Tortai- NEPAKARTOJAMI, ORIGINALŪS, SKANŪS, IŠVAIZDŪS IR BEPROTIŠKAI PAVASARIŠKI thumbup.gif pasistengės iš peties mergaitės bigsmile.gif

Na ir aš rodaus su pavasarinisi tortais mirksiukas.gif
rafaelo svajonė

user posted image

rafaelo svajonė

user posted image

rafaelo svajonė

user posted image

ananasinis

user posted image

rafaelo svajonė

user posted image

juodas miškas, kuris buvo valgomas giminių rate ir suvalgytas buvo akimirksniu thumbup.gif

user posted image
Atsakyti