Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Cipciukas @ 2010 04 05, 21:49)
Kodėl ji sunki ...  unsure.gif ... visai ne , ji iš mano gėlių masės , džiūvo pora dienų , kad netirptų ikišta  , apvyniojau folija ir dar maistine plėvele , ji ikišta kokius 5 cm . į tortą  4u.gif .

na, man parvirto rankeneles, bet dbr jau suprantu kodel biggrin.gif pirma, jokia folija neapvyniojau, tj matyt patirpo biskiuka, antra- per mazai ysmeigiau y torta doh.gif kazkaip galvojau kd torta suardysiu per daug ykisus biggrin.gif nu, gyveni zmogus ir mokaisi blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Su praejusiom sv.Velykom mielosios kepejeles smile.gif
Visu tortukai be isimties labai dailus, o ir tema tiesiog atsigavo nuo tokios gausybes grozybiu wub.gif

o cia mano keletas tortuku, tiesa ne Velykiniai, bet....

Juodasis miskas, dengtas pastiliazu, gelytes irgi pastiliazas, pataskuota aisingu
user posted image

Taip pat juodasis miskas, dengtas pastiliazu, gelytes ir atvirukas-pastiliazas, uzrasas, sonai ir krastai aisingas
user posted image

Dar vienas juodasis miskas, visas papuosimas pastiliazas
user posted image
user posted image

Ir vel juodasis miskas biggrin.gif puosta aisingu, drugelis pastiliazas
user posted image

Na ir medutis, visi papuosimai pastiliazas ir truputis aisingo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 06 balandžio 2010 - 17:18
Mergaites ir berniukai, su praejusiom sventem.

Bet jau tortu padavet, super, neturiu zodziu, tikros margos Velykos.

As labai kukliai su vienu Po Velykiniu tortuku

user posted image

Viduje balti ir sokoladiniai biskvitai, sokoladinis bananinis kremas, varskes kremas su bananais ir mangais.
Tortas puostas beze. Pirma karta gavau is beze tokia grazia zalia spalva. nuotraukoje spalvos tokios pat, kaip ir buvo tortas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 06 balandžio 2010 - 17:28
bigsmile.gif ... o tu jetau , kokia vešli Asseni žolytė , labai gražus tortukas wub.gif .

eglejk , labai gražūs ir įdomūs visi tortukai thumbup.gif thumbup.gif .

Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 04 06, 18:28)
Mergaites ir berniukai, su praejusiom sventem.

Bet jau tortu padavet, super, neturiu zodziu, tikros margos Velykos.

As labai kukliai su vienu Po Velykiniu tortuku

[emas, varskes kremas su bananais ir mangais.
Tortas puostas beze. Pirma karta gavau is beze tokia grazia zalia spalva. nuotraukoje spalvos tokios pat, kaip ir buvo tortas

liuks zolyte.. kazi tokia iseitu kitom priemonem, ne beze? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 04 06, 21:53)
liuks zolyte.. kazi tokia iseitu kitom priemonem, ne beze? smile.gif

Manau ne .....beze turi polinkį truputi tysti , ko nedaro grietinėlė , žolė nebus tokia ilga rolleyes.gif .

Atsakyti
Man ta karvutė prikolna lotuliukas.gif
Atsakyti
Asseni, kooooooooooookia žolytė vešli, aukšta ir putli wub.gif wub.gif wub.gif kaip krisčiau į tokią sulig kelių kaip tas tabis lotuliukas.gif labai gražutis torčiukas thumbup.gif spalvytė nereali wub.gif

eglejk, kokią gausybę tortukų atnešei - visi labai labai gražūs, man ypač patiko tas dviaukštis su atvirute thumbup.gif

Na ir aš atnešu savo Velykinius tortukus parodyt blush2.gif abudu tortukai Cipciuko medučiai tik su mano kremu (t.y. grietinės+grietinėlės+želatinos) ir su želės gabaliukais. Abudu dengti Meianos mase su gliukoze, viščiukai ir baltieji narcizai t.p. iš MMG, kitos gėlytės, lapukai, drugeliai iš cukrinės masės. Žolytė daryta iš beze.

user posted image

user posted image

už šio tortuko papuošimo idėją labai norėčiau padėkoti Kirbei 4u.gif mane labai sužavėjo jos vienas tortukas-ežeras puoštas tokiu būdu tai pritaikiau tą idėtą velykiniam krepšeliui blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 07 balandžio 2010 - 00:34
Rodau ir as savo pirma taip puosta tortuka. Aciu Olestai uz padrasinima 4u.gif
MMG mase is pradziu man nesigavo, nesiminke visai, lipni.... buvau issigandus, bet po keliu valandu saldytuve vistik as ja iveikiau ax.gif aisku gal pudros perdejau per daug, gal per storai iskocejau kai kur, bet va gavosi kas gavosi smile.gif

Tortas dukrytes 3-iam gimtadieniui. Receptas is uzrasu knygutes. Lakstai su kondensuotu pienu, pertepimas plakta grietine su vaisiais.
Papuosimai - MMG.

user posted image

user posted image

Man atliko nemazai MMG. Kiek galiu ja laikyti?
Ir ta rozine dali as daziau milteliais dazais, tiesiog iminkiau, bet sunkoka man taip dazyti buvo. Kaip jus nudazot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanka: 07 balandžio 2010 - 00:25
RiMami,labai dailus torčiukai,o tas su krepšeliu tiesiog nuostabus..... thumbup.gif
Jolanka,kaip pirmas tortas,tikrai labai dailus......dažus reikia ištirpinti karštam vandeny,tada lygiau nusidažys......
MMG gali laikkyti sandariai suvyniota kokia savaite drasiai.....arba pasidaryk papuošimu iš jos ir tada dar ilgiau gales jie stoveti ir bus sekančiam tortui papuošti.....
Atsakyti
O lia lia, kiek gražių tortukų, Eglejk kokie visi išskirtiniai, RiMami, kokie cipuliukai gražūs wub.gif , Asseni, jau išgirta žolė ir tabiai, 100 balų thumbup.gif
Jolanka, nu va matai, viskas puikiai pavyko, šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
rimami bigsmile.gif nu labai man grazu wub.gif nera ka ir pridurti 4u.gif 4u.gif

jolanka,sauniai padirbejai 4u.gif
eglejk,visi tortai puikus,bet labiausiai istrigo tas su atviruku bigsmile.gif 4u.gif

saunuoles visos!!!
Atsakyti