Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Mano pirmasis puostas tortas beze

http://i115.photobuc...pg?t=1270625500
Atsakyti
Sveikos mergytės blush2.gif labai jau seniai čia nebuvau blush2.gif jau kai kurios net klausė, kur dingau biggrin.gif tai va prisistatau, kad esu gyva ir sveika pioneer.gif biggrin.gif tik bais apsikrovusi darbais doh.gif ir dar prie visų darbų prisidėjo pasiruošimas "kai kam" blush2.gif hihihi.gif

Draugė išprašė, kad jos sūnelio gimtadieniui iškepčiau kempiniuką, tai va rezultatas - pirmas mano kempiniukas biggrin.gif Medutis su plakta grietinėle ir bananais, papuošimas ir MMG rolleyes.gif

user posted image

O čia mano Vėlykinis blush2.gif dėja vis dar šaldytuve unsure.gif MB labai susirgo per Vėlykas, tai nei mes kažkur važiavome, nei pas mus kas nors buvo atėjęs unsure.gif na bet nieko ax.gif šiandien vakare gal ateis mama, tai prapjausim tuos velykinius zuikučius biggrin.gif

Medutis su plakta grietinėle ir bananais, papuošimai - aisingo žolytė ir marcipaniniai zuikiai smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 04 07, 08:25)
dažus reikia ištirpinti karštam vandeny,tada lygiau nusidažys......
MMG gali laikkyti sandariai  suvyniota kokia savaite drasiai.....arba pasidaryk papuošimu iš jos ir tada dar ilgiau gales jie stoveti ir bus sekančiam tortui papuošti.....

Aciu smile.gif
O galvojau kad 30 dienai dar kepsiu viena tortuka ir puosiu tuo paciu MMG g.gif Jis pages, apkars? Pas mane geras saldytuvas su nuline kamera, gal nieko?

O dazant - ant suminkytos mases istirpinus dazus pilti ir minkyti, ar kol skysta mase imaisyti? Ot kvaila visai as...
Atsakyti
*Monikuteeeeeeee*, nepjauk zuikių, tokie gražūūūūsssssss wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2010 04 07, 11:27)
Aciu  smile.gif
O galvojau kad 30 dienai dar kepsiu viena tortuka ir puosiu tuo paciu MMG  g.gif  Jis pages, apkars? Pas mane geras saldytuvas su nuline kamera, gal nieko?

O dazant - ant suminkytos mases istirpinus dazus pilti ir minkyti, ar kol skysta mase imaisyti? Ot kvaila visai as...

Mase reikia laikyti ne šaldytuve ,o spintelej sandariai suvyniota.....iki 30 dienos manau gali stiprokai apdžiuti.....
o dažus gali visaip ymaišyti,jei žinai kad reiks tik vienos spalvos gali tiesiog y želatina supilti kol brinksta,o as tai visada darau balta spalva,o po to y reikiamo dydžio gabaliukus yminkau kokia reikia spalva.....
Atsakyti
Aciu, Kirbe smile.gif
Atsakyti
O jeigu MMG labai jau stipriai apdziuvo... na kauliukas gavosi... jau apie menesi stovejo... ar dar galima kaip nors istirpdyti, ar jau pogalais viskas? Sakiau bandysiu gal koki sirupuka pravirt ir pamerkti.... Gal kas turit minciu? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivve @ 2010 04 07, 13:36)
O jeigu MMG labai jau stipriai apdziuvo... na kauliukas gavosi... jau apie menesi stovejo... ar dar galima kaip nors istirpdyti, ar jau pogalais viskas? Sakiau bandysiu gal koki sirupuka pravirt ir pamerkti.... Gal kas turit minciu? aciu  4u.gif

kisk i mikrobange keliom sekundem - gal atgaivinsi.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 07 balandžio 2010 - 12:44
cia mano velykinis blush2.gif rafaelo, dejau dar bananu sluoksni. puosta grietinele, sokoladu
user posted image
Atsakyti
Auksiuke labai gražūs viščiukai wub.gif
Fortuncike labai mieli tortukai wub.gif
Agniuk@s labai spalvinga miela barbė thumbup.gif
Eglejk su atviruku labai labai gražus bigsmile.gif O kiti irgi labai puikūs thumbup.gif
Asseni kokia žolytė bigsmile.gif
RiMami nuostabūs tortukai, labai gražūs narcizai wub.gif
Jolanka puiki barbė thumbup.gif
Monikute koks mielas kempiniukas wub.gif

Na o aš atnešu teletabius tongue.gif viduj rafaelo biskvitai su varškės kremu ir konservuotais persikais,gengta pastilažu, tabiai iš pastilažo, žolytė aisingas
user posted image
O šio teletabio vidus tas pats, puošta grietinėle
user posted image
Atsakyti
kišk į mikrobangę ir bandyk minkyti kas kažkiek laiko 4u.gif turi atsiminkyti, tik atsargiai, jei pačiupinėsi viršų, kad kietas, dar nereikškia, kad viduje nepasidarė karšta skysta masė, nesnusidegink delnų 4u.gif kalba patirtis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivve @ 2010 04 07, 13:36)
O jeigu MMG labai jau stipriai apdziuvo... na kauliukas gavosi... jau apie menesi stovejo... ar dar galima kaip nors istirpdyti, ar jau pogalais viskas? Sakiau bandysiu gal koki sirupuka pravirt ir pamerkti.... Gal kas turit minciu? aciu  4u.gif

Jeigu jau kauliukas, tai mikrobangė nelabai ir bepadės, žinau iš patirties doh.gif
Atsakyti