Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kilogramų priaugote nėštumo metu?

Per pirmaji nestuma priaugau 25kg, bet valgiau labai daug saldumynu. Nors greitai juos visus ir pameciau biggrin.gif
Atsakyti
mums 36 savaiteles, jau +14kg doh.gif , tikiuos per paskutini menesiuka labai daug nebeprideti prie to skaiciaus biggrin.gif ir taip vos pilvuka panesu..
Atsakyti
Pas mane 17savaičių, o jau turiu +5kg... šįsyk nebuvo toksikozės, tiksliau - labai pykino, bet nevėmiau, vemdavau tik tada jei skrandis apytuštis būdavo, tad ir stengiaus, kad toks nebūtų... doh.gif
Atsakyti
per nestuma priaugau 11 kg, 6 pameciau is karto po gimdymo rolleyes.gif
Atsakyti
Pries nestuma sveriau 48,5. Per nestuma priaugau 13 k. Po poros menesiu pasiekiau savo buvusi svori. Per dar tris - minus dar 5 kg. dabar sveriu - 43,5. Pati maitinu, nakti keliames 2-3 k. valgyti. Vaikutis judrus.
Atsakyti
Man 20 savaiteliu ir 4-ios dienos jau yra ir iki siol esu priaugusi 3.5kg smile.gif Idomu kiek iki nestumo galo kilogramu dar prisilipdys blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Priaugau 30 kg ir visu atsikraciau ir dar daugiau smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiu @ 2010 12 09, 16:54)
Man 20 savaiteliu ir 4-ios dienos jau yra ir iki siol esu priaugusi 3.5kg  smile.gif Idomu kiek iki nestumo galo kilogramu dar prisilipdys  blush2.gif  biggrin.gif

Musu amzius irgi panasus ir jau priaugau 5kg. Daugiausiai itakos tam turejo gulimas rezimas, kurio reikejo laikytis del per zemai prisitvirtinusios placentos. Ir dar celiulitas ant slaunu atsirado doh.gif Jau svajoju, kaip po gimdymo imsiu sportuoti, kad to celiulito nusikratyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 12 11, 11:39)
Musu amzius irgi panasus ir jau priaugau 5kg. Daugiausiai itakos tam turejo gulimas rezimas, kurio reikejo laikytis del per zemai prisitvirtinusios placentos. Ir dar celiulitas ant slaunu atsirado doh.gif Jau svajoju, kaip po gimdymo imsiu sportuoti, kad to celiulito nusikratyciau biggrin.gif

Tai tik pusantro kg skirtumas, nedidelis juk smile.gif As taippat labai noriu sportuoti, taip gailiai pasiziuriu i dviratuka laiptineje prirakinta praeidama kaskart blush2.gif Na nieko, dar keli menesiai ir viskas smile.gif
Atsakyti
Su pirmu 16 ir su antru tiek pat ax.gif , bet tiek su pirmu tiek su antru suejus 9 men netekau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sernyte: 16 gruodžio 2010 - 16:34
21 savaitele ir 5-ios dienos ir pasisverusi net nustebau, priaugau jau 4.7kg doh.gif
Atsakyti
Su pirmu vaiku priaugau 8 kg, dabar laukiu 2 vaiko 19 savaiciu, bet nepriaugau nieko, nes 3 men. labai pykino.
Atsakyti