na as atrodo tikrai normaliai maitinuosi, kartais ir saldumynu pavalgau ir siaip ko, bet realiai tikrai nevalgau uz du ir stengiuosi daugiau jogurtu,vaisiu vartoti..bet paskutini menesi pradejo labai svoris augti, dabar 37savaite ir turiu 12 kg pliuso jau (kazkaip tikejaus per nestuma i 10 kg tilpti).. pati esu liekna,todel dabar jauciuosi visa ispurkusi
sveikos
na as atrodo tikrai normaliai maitinuosi, kartais ir saldumynu pavalgau ir siaip ko, bet realiai tikrai nevalgau uz du ir stengiuosi daugiau jogurtu,vaisiu vartoti..bet paskutini menesi pradejo labai svoris augti, dabar 37savaite ir turiu 12 kg pliuso jau (kazkaip tikejaus per nestuma i 10 kg tilpti).. pati esu liekna,todel dabar jauciuosi visa ispurkusi
kazin kiek dar kg tiketis?
Esu 34 savaiciu
dabar + 10 kg
esu auksta(177cm),tai per daug nesimato tie kg
Per pirma nestuma- 20kg
, per antra - 10kg
, per trecia lb noreciau ne daugiau 10 kg, nes jau lb sunkiai krenta svoris po
Per pirma nestuma priaugau 12kg, o dabar bus matyt, kaip seksis
Per antra nestuma priaugau 22kg dabar vaikui jau du men pas mane liko nereikalingo svorio 8kg
svoris nukrito savaime, nieko specialiai nedarau
Per visus tris nėštumus priaugau labai daug. Nuo 25 iki beveik 30kg. Manau taip pučiausi ir dėl besikaupiančių skysčių, nes labai tino ir rankos ir kojos. Bet svoris pagimdžius ir maitinant vėl gryždavo į normą pamažu. Dabar mano mergytei beveik 3 mėn. ir turiu likusius 9 kg. Bet ir jie pamažu ištirps nieko nedarant. Manau kad normalu jog 9 mėn. augęs svoris, paskui per juos ir ištirpsta.
Sveikutės,
Na man tik 23 savaitė, o jau 8 kg. Pirmais mėnesiais svoris tik krito ir krito, o dabar kas savaitę beveik po kilogramą pilnėju, esu neaukšta ir ne iš stambiųjų tai oj oj kaip matosi, pilvas kaip arbūzas
Jei taip ir toliau, tai kaip офu čia viena mamytė ir sakė tikrai perplyšiu pusiau!
Na man tik 23 savaitė, o jau 8 kg. Pirmais mėnesiais svoris tik krito ir krito, o dabar kas savaitę beveik po kilogramą pilnėju, esu neaukšta ir ne iš stambiųjų tai oj oj kaip matosi, pilvas kaip arbūzas
Aš per nėštumą priaugau 14 kg. Na, iki 4 mėnesio negalėdavau valgyti vėliau nei 17 val., nes jei ką suvalgydavau, tai taip blogai jausdavausi, visą tampydavo. Po to jau buvo nieko, galėjau valgyti, bet nepasakyčiau, kad norėjau kažko išskirtinio ar daug. Po gimdymo numečiau 12 kg., liko dar du, kuriuos noriu kuo greičiau nugarinti nuo savo kūno.
Laba. Aš priaugau 10,5 kg. Iš karto po gimdymo nukrito 7 kg. O per kokius ne daugiau kaip 2 mėnesiu ir likusieji, nors nieko nedariau (nei sportavau, nei maistą ribojau). Palaipsniui "pamečiau" dar apie 3 kg. Deja, nustojus žindyti tie 3 kg vėl sugrįžo. Bet greičiausiai dėl to, kad pradėjau valgyti labai daug saldumynų.
Manau nėštumo metu labai svarbu žiūrėti ką ir kiek valgai.
Manau nėštumo metu labai svarbu žiūrėti ką ir kiek valgai.