Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kilogramų priaugote nėštumo metu?

QUOTE(hegs @ 2011 03 29, 12:08)
nieko sau kiek mazai  blink.gif

kad cia pats tas biggrin.gif juk vaikutis nesveria dar 4 kg biggrin.gif
pas mane irgi tiek pat. svorio augimas prasides kai lelius prades po puse kg kas savaite priaugti, tada ir gimda auga, placenta, skysciu daugeja....
Radau gera straipsniuka, man i visus anksciau kilusius klausimus atsake svoris nestumo metu
O kad nereikia reguliuoti svorio nestumo metu kazkas cia rase, tai oj neteisybe...anksciau tai daktarai leido valgyti kiek nori, o dabar kaip tik labai reguliuoja...ir tai ne kaimietiskas, o modernus poziuris mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane irgi +3kg ir labai dziaugiuosi,nemanau kad priaugus +15 ir daugiau atrodysiu ar jausiuos sveikesne:)svarbu maziukas auga ir jam viskas gerai;]
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2011 03 29, 18:27)

O kad nereikia reguliuoti svorio nestumo metu kazkas cia rase, tai oj neteisybe...anksciau tai daktarai leido valgyti kiek nori, o dabar kaip tik labai reguliuoja...ir tai ne kaimietiskas, o modernus poziuris  mirksiukas.gif

Tikrai taip, dauguma klysta manydamos, kad jei nescia, tai gali sau viska leisti. Tai daugiau pasiteisinimas pries save blush2.gif . As irgi kiek skaiciau, tai pataria stengtis nepriaugti svorio ir reguliuoti maista. Nekimsti saldumynu, riebiu produktu, kurie didintu svori. Zinoma, nebadauti, bet ir nepersivalgyti ir tikrai ne uz du. Net jei nestumo metu ir sunkiau atsilaikyti nesveikiem skanumynam, visgi verta pasistengti del saves ir del leliuko.

Nors ne visada buna, kad priaugus daug svorio gimsta didelis vaikas, bet tikimybe didesne. O tada jau ir gimdyti sunkiau.

As tai kol kas nepriaugau, man tik 4 men., bet niekada nebuvau linkusi storeti, tai gal del to.
Papildyta:
QUOTE(svaajoonee @ 2011 03 25, 10:34)
gal aš čia ir kvailai pasakysiu, bet nesijaučiu stora, juolab, jei būčiau perkarusi, manau geriau tirkai nebūtų... beto, kada gi sau daugiau jei ne dabar galėsiu leisti pasimėgauti kuo nors skaniu smile.gif ai, realiai visad leisdavau smile.gif pagimdysim ir su mažesniom ar didesniom pastangom numesim tą priaugtą svorį smile.gif

Kiek zinau, gydytojai nepataria priaugti per daug svorio ne del to, kad jiems labai rupetu tavo figura po gimdymo, bet tiesiog, kad pats gimdymas butu lengvesnis. Juk pilnesnem moterim ir pries pastojant rekomenduojam numesti svorio.
O lengvesnis gimdytmas geriau tau ir maziau streso vaikeliui. As kaip tik sakyciau, kad geriau nesveiku skanesniu maistu megaukis, kuomet nesilauki ar nemaitini. O besilaukiant kaip tik svarbiau prisiziureti, ka valgai.
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2011 03 29, 17:27)
kad cia pats tas  biggrin.gif  juk vaikutis nesveria dar 4 kg  biggrin.gif
pas mane irgi tiek pat. svorio augimas prasides kai lelius prades po puse kg kas savaite priaugti, tada ir gimda auga, placenta, skysciu daugeja....
Radau gera straipsniuka, man i visus anksciau kilusius klausimus atsake svoris nestumo metu
O kad nereikia reguliuoti svorio nestumo metu kazkas cia rase, tai oj neteisybe...anksciau tai daktarai leido valgyti kiek nori, o dabar kaip tik labai reguliuoja...ir tai ne kaimietiskas, o modernus poziuris  mirksiukas.gif

as tai baltai pavydziu blush2.gif kai priaugama tiek mazai thumbup.gif nes pas man svoris db auga is oro doh.gif valgau tikrai normaliai, neperdaug, nepersivalgau ir saldumynu neesu megeja schmoll.gif o svoris tai kosmiskai auga doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hegs: 30 kovo 2011 - 09:51
Kai aš laukiausi pirmosios mergytės priaugau 25 kg doh.gif , aišku pati daug prie to prisidėjau nes negalėdavau atsispyrti jogurtams ir sureliams ax.gif . Po gimdymo nukrito 12 kg bet laikui bėgant jie vėl ataugo verysad.gif . O kai laukiaus antra karta priaugau tik 2kg thumbup.gif , po gimdymo nukrito 8kg, o lelytė gimė 4.170g rolleyes.gif
Atsakyti
Pirmas nestuma priauga 18 kg smile.gif gime sunus 4,140 kg,per pora men nukrito visi kg.
Antra nestuma priaugau 12kg, gime broliukas 3,840 kg,sveriu maziau jau nei pries nestuma.
Atsakyti
QUOTE(barboryte1 @ 2011 03 30, 00:19)
As tai kol kas nepriaugau, man tik 4 men., bet niekada nebuvau linkusi storeti, tai gal del to.

As irgi niekada nebuvau likusi storeti, bet 4 savaites gulimo rezimo padare savo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hegs @ 2011 03 30, 07:51)
as tai baltai pavydziu  blush2.gif  kai priaugama tiek mazai thumbup.gif  nes pas man svoris db auga is oro doh.gif  valgau tikrai normaliai, neperdaug, nepersivalgau ir saldumynu neesu megeja schmoll.gif  o svoris tai kosmiskai auga doh.gif

Cia del medziagu apykaitos turbut....labai gerai zinau kai svoris is oro auga, man taip pries nestuma buvo doh.gif dieta ne dieta, net badaudama uzsiaugindavau pora kg biggrin.gif O dabar kai nescia kazkaip stabiliai tas svoris laikosi, po turputeli....Saunu, kad daugumai tie kg nukrenta po gimdymo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikietiska @ 2011 03 28, 23:17)
pas mane gal apie 3kg ir bus dabar... g.gif

Pas mane 24-a savaitele taippat nedaug priaugta buvo, buvau 4kg priaugusi gal, pradejo svoris smarkiau augti tik nuo 27-os savaiteles, o dabar jau turiu +13kg ir dar likusios yra tris savaites smile.gif
Atsakyti
Su 1 priaugau 30 kg,o su 2-15 kg.Kilogramai ištirpo,nes labai neramūs vaikai smile.gif,
Atsakyti
Skaiciuoju paskutines dieneles tai turiu beveik 15kg smile.gif
Atsakyti
vagi tas ir yra kad valgau taip kaip pries nestuma, ir saldumynu gal net maziau, bet pilvukas tai kaip dvynukus nesociau, nors niekada nebuvau is stambiuju...
Bet va turiu +13 ir kartais net sarmata, nes kiti gali pagalvoti, kad kemsu kiek telpa.... nors taip nera schmoll.gif
Atsakyti