Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir ne tik plepa toliau

Mazoji ir taip labai bijo raganu,cia mums tikrai nepadetu,gal dar net blogiau nakcia butu!
matyt jau tokios neramuoles.jau atsibuciuojam ,prisilinkim saldziu sapnu,gero miegelio...ir iseinu pati praustis.nusiprausiu ir tylomis griztu,ka jus manot?jei jos islipusios is lovos nezaidzia,tai vyresnioji butinai issokus is lovos,uzlipus ant rasomojo stalo,ar dar kazkas panasaus...
jei leliu nereikia,ji su jomis nezaidzia,o va padukti tai pats smagiausias uzsiemimas.jokio tikslinio zaidimo,tik siaip begioti,vartytis nuo lovos ir panasiai.

suklydau,nes gydytoja mums "ramybe nustate"nuo 7.30,o ne nuo 8.30.persiprasau.kaip tik mazes ziuri filmuka,o va pries devinta jau eisim praustis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 18 gegužės 2010 - 19:37
QUOTE(Skiautelė @ 2010 05 18, 09:21)
Bet koks kaifas,kai vaikas pagrabaliojęs sugriebia ranką,prasimerkęs sušnabžda"myliu tave,mamyte" ir vėl su šypsena panyra į sapną...

tai jau tikrai,o manoji tai dar sako:mamyte as tave labai labai myliu ir mylesiu tave visada!
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 05 18, 20:21)
Pupa miegalė.Svečiuose pabūti galim maksimum iki 21 val,bet ir vakaras ir kitas rytas būna ašarom paplūdęs...
ir Kruopytė tokia pati bus,jau matau...
Pavakaroti su draugais galim tik savo namuose,arba vasarą sode.
O jei miegam abi,tai kad ir 2m lova,kartais naktį tenka apeiti iš kitos pusės,kad neiškrisčiau,nes Pupa vis slenka ir stumia lauk.
Pajutau,kad ji darosi priklausoma nuo miegojimo su manim,naktį glosto,bučiuoja,čiupinėja,tai ėmiau riboti.Bet koks kaifas,kai vaikas pagrabaliojęs sugriebia ranką,prasimerkęs sušnabžda"myliu tave,mamyte" ir vėl su šypsena panyra į sapną...

čia tikriausia nuo vaikų priklauso. Aš labai buvau neparanki nei svečiavmuisi. Važiuot labai gerai, o vakarais į ašaras irnoriu namo, noriu savo lovytės ir viskas. Vargdavo kol užmigdydavo tuose svečiuose. O su duksiu, tai žiūrint kur keliaujam- šiaip tai pasikalbam, aš jam pažadu, kad nuo visko jį apsaugosiu ir miega. O dabar tai jau didelis, nebereikia tų pažadų.
Atsakyti
Braškė miega bile kur, kad tik būčiau greta.
Nakvojome pas draugę, nakvojome Palangoje - jokių problemų.
Atsakyti
Artėja momentas, kad reiks kleckius palikti pas močiutę 4 paroms. Tėčiui darbo išvyka sutampa su mano darbo išvyka). Bandysim, ką daryt...gal čia man tik baisiausia. Mažiams paaiškinau - nenustebo, nenuliūdo. nors kai realiai reiks pasilikt, dar nežinia, kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2010 05 20, 11:04)
Artėja momentas, kad reiks kleckius palikti pas močiutę 4 paroms. Tėčiui darbo išvyka sutampa su mano darbo išvyka). Bandysim, ką daryt...gal čia man tik baisiausia. Mažiams paaiškinau - nenustebo, nenuliūdo. nors kai realiai reiks pasilikt, dar nežinia, kaip bus.

bus gerai. Išgyvens ta močiutė biggrin.gif . Juokauju. Mano Duksiui buvo keturi su puse, ir taip jau nutiko, kad ruošėsi pas močiutę. Mes čia ir taaip, ir anap su juo kalbam kaip kas bus. Ir jis man sako- nu , mammyte, nu ko tu pergyveni išgyvens ta močiutė, nieko jai nenutiks. Pamatysi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2010 05 20, 19:58)
bus gerai. Išgyvens ta močiutė biggrin.gif . Juokauju. Mano Duksiui buvo keturi su puse, ir taip jau nutiko, kad ruošėsi pas močiutę. Mes čia ir taaip, ir anap su juo kalbam kaip kas bus. Ir jis man sako- nu , mammyte, nu ko tu pergyveni išgyvens ta močiutė, nieko jai nenutiks. Pamatysi. biggrin.gif

Na taip, močiutės grūdintos. Dėl visako atsivežėm į Vilnių pas gydytojus širdelę pastiprinti. Tikėsimės atlaikys...gūsis nemažas, gali iš kojų išversti.
Labai judrūs manieji. Zuja nuolat, nė minutės ramybės. Močiutė jiems - tikra šventė: stato dabar visi trys kvartalą iš kaladėlių ir eilėraštukus pakeliui mokosi...va turiu kelias minutes peržiūrėti savo svarbalus el.pašte ir....žvilgtelėti viena akia supermamon
Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2010 05 18, 19:32)
Mazoji ir taip labai bijo raganu,cia mums tikrai nepadetu,gal dar net blogiau nakcia butu!

nu brač - juos ten gąsdina raganom ir ne kitaip unsure.gif Draugė tai pasikabino 'gerąją ragabą", o mes tai angeliuką prieškambaryje, ir eidamos miegoti kutendavom paduką. Dar radom knygą apie vaiduoklius, kur parašyta, kad vaiduokliai bijo kačių bigsmile.gif o pas mus katė pati kaip baltas vaiduoklis 9šiandein vaikas kieme pametė, ėjau ieškoti). na, o neraadus kur parašyta, galima gi ir šiaip paskaityti, ko bijo raganos biggrin.gif
Atsakyti
na vakar sulaukiau klausimo-kurio daugelis musu bijom,bent as tai tikrai.net kvapa sulaikiau.
einam is darzelio,o vyresnioji ir klausia:o leliukai pilveliuose auga?
as:taip.
skaiste:o tavo pilvelyje dabar auga vaikelis?
as:dabar ne,kazkada uzaugo enrika,o dabar turiu jau daug vaikiuku,tai "nebeauginu".
skaiste:o as tavo pilvelyje uzaugau?
as: ne,dukryte,tu turi dvi mamas,vienos pilvelyje uzaugai,o as tave auginu...

mazoji rekti is karto:
noriu sitos mamos...suprask,kad jei jokiu kitu mamu nereikia!
o skaiste toliau:o, as turiu dvi mamas!tai "ana" mama mus uzaugino pilvelyje ir atidave mus jums?!
as;taip,dukryte.
skaiste:jus atvaziavot ir pasiemem mus?!
tai va kaip,dar ejom ir vis kalbejom kaip as jas pamaciau,kaip pasakiau teciui,kad reikia greiciau vaziuoti savo dukryciu...
kol kas uzteko tokiu paaiskinimu,bet skaistei jau penki,tai tokiu klausimu vis dauges...
mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 22 gegužės 2010 - 07:10
Sri lanka -sveikinu - pirma kalba smile.gif manoji išgirdusi kad ne mano pilvuke užaugo staigiai nusuko kalbą ir daugiau neklausia ohmy.gif sakė jai taip nepatinka ir iš karto klausimas ne į temą, vėliau negrįžom g.gif ir bandyta prakalbinti, bet nenori kalbėti schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas,
as cia mes anksciausiai keliames,ar pirmos prie kompo?!
skaiste tai neissigando,man atrodo kad ji bando "susidelioti" ta savo gyvenima iki musu.
as tai labiausiai bijau tokiu prasymu pvz.:noriu pamatyti ana mama.
cia manyje visokiu jausmu atsirastu,ne paskutineje vietoje ir visi pavydai.
dar kazkada turesim kalbeti apie visas jos seseris,brolius,tada vel bus:noriu susitikti.
tikrai suprantu tuos kurie nori viska nuslepti nuo vaiku...pagal dabartini paziuri dabar jau nenoreciau taip pasielgti,bet anu,senu laiku itevius,oi kaip suprantu!

as tai jokiu kalbu nepradedu pirma,jei jau suprantu kad dabar ji nori butent apie kazka pakalbeti,tai tik siek tiek "pakoreguoju".cia kaip kalbos apie seksa,ateis laikas ir tokiems klausimas.svarbu kad i visus klausimus vaikai gautu atsakymus,kad nebijotu pasipasakoti.

West,dar reikia tas kopijas reikia isversti ir patvirtinti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 22 gegužės 2010 - 07:45
Labas rytas 4u.gif labai idomu skaityti jusu patirti, mes dar maziai, tai tokiu problemeliu neturim - bet ateityje tikiu visko bus.

Noriu pasiteirauti - kokius dokumentus reikia pasiimt, jei norim su globojamu vaiku vaziuot i uzsieni? Pasa vaikui jau padarem, bet as taip suprantu reikia isakymo arba teismo sprendimo apie globa. Bet as turiu tik kopijas, nes esam pridave visus dokus i teisma del ivaikinimo bylos ... matyt kad reikes gauti kokia tai tesimo patvirtinta kopija???

Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo West: 22 gegužės 2010 - 07:39