Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(melana @ 2010 05 06, 11:04)

Būtų įdomu man išgirs apie Konstitucines teises valstybinį  ax.gif  Kaip sekės, kokios nuotaikos?

na visai nieko klausimai nebuvo sunkūs. Man pasisekė gavau 5. O šiaip metodininkė sakė praktiškai vieni penketai keli šešetai, septintukai, aštuonetai ir 40% procentų neišlaikiusių doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu paskelbti parduodamu knygu sarasiuka uz puse kainos: teises teorija(Vaisvila), Civilines atsakomybes praktikumas(Norkunas), ES enciklopedinis zinynas(Vitkus), Lietuvos konstitucine teise (2007m.kol kas naujausia). Parduodu per pus pigiau nei knygyne, jei kam reikia rasykite.
Atsakyti
teises teorijos dvi ir konstitucine galiu ir uzdyka pdf formate atsiusti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carla @ 2010 05 07, 15:05)
na visai nieko klausimai nebuvo sunkūs. Man pasisekė gavau 5. O šiaip metodininkė sakė praktiškai vieni penketai keli šešetai, septintukai, aštuonetai ir 40% procentų neišlaikiusių  doh.gif

nekas sakyčiau unsure.gif

kokį valstybinį rinkais? Kokį baigiamąjį pas jus daugiausiai visi rinkos? Labai įdomu būtų nuomonę išgirst, nes jau ir mum apsispręst reikia ax.gif
Atsakyti

Gal kas turite gerus konspektus valstybiniui administracinės teisės

QUOTE(melana @ 2010 05 07, 17:07)
nekas sakyčiau unsure.gif

kokį valstybinį rinkais? Kokį baigiamąjį pas jus daugiausiai visi rinkos? Labai įdomu būtų nuomonę išgirst, nes jau ir mum apsispręst reikia ax.gif

Aš rinkausi administracinę. Kažkur per pusę rinkosi administracinę ir valdymo teorija, keli BT, CT.
Atsakyti
sveiki, turiu neiprasta klausimeli, gal kas nors rinkotes sveikata ir fizini aktyvuma kaip laisvai pasirenkama ir turite konspektus kokius nors arba zinote kokie klausimai dazniaiusia buna siuskit tada: shiubidiuby@gmail.com
Atsakyti
sveikos,gal kas turit kokius nors statistikos uzdavinukus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2010 05 07, 07:41)
sveiki, gal kas turite lietuvos konstitucines teises konspektus?

Labas smile.gif o kada planuoji laikyti Lietuvos konstitucine?
Atsakyti
QUOTE(hecate @ 2010 05 08, 21:32)
sveikos,gal kas turit kokius nors statistikos uzdavinukus? smile.gif

man taip pat reiktu kokiu statistikos uzdavinuku ar konspektu 4u.gif
Papildyta:
Beje, gal kuri esat susiduriusi su doc.Rūta Dačiulytė? 4u.gif Pas ja bakalaurini pasirinkau rasyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carla @ 2010 05 07, 16:17)
Gal kas turite gerus konspektus valstybiniui administracinės teisės
Aš rinkausi administracinę. Kažkur per pusę rinkosi administracinę ir valdymo teorija, keli BT, CT.

labai smagu bus išgirst atsiliepimus apie administracinės egzą, aš irgi prie jo linkstu biggrin.gif
Atsakyti
Carla, kada jums baigiamasis AT, irgi 19 ? g.gif
Atsakyti
jau yra teises teorijos baigiamojo rezultatai 4u.gif
Atsakyti