Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 21 temuke

Keista, bet labai greitai pripratau prie breketu, mane daug kas prigasdino, kad skaudes ir panasiai. Na jaucias, kad dantys jautrus, bet gyventi galima bigsmile.gif nors man tik neseniai sudejo kovo 27 diena, kol kas tik virsuje. O rove viso 4 dantis. Apacioj du pjove, nes nedyge, o virsuj rove paprastai jau. Turiu tikrai kreivus dantis, tai cia man kaip svajone, tureti grazia sypsena... lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2010 03 31, 11:58)
xixi, o kita ove kitoj pusej 6, ten data matyt uzdeta tai nesimato smile.gif

as kazkaip galvojau, kad rauna simetriskai smile.gif jei virsuj du ketvirti, tai ir apacioj analogas smile.gif bet turbut pati cia tas formules susigalvojau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo breketininke: 31 kovo 2010 - 13:11
[quote=ajaja,2010 03 31, 11:07]
sveikute 4u.gif nusiusk Natalei i AZ kada tau sudejo breketukus, kokius sudejo, kokiam mieste gydaisi ir pas koki gydytoja, ir ji itrauks tave i sarasiuka.

IR ACIU UZ ATSAKYMA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 03 31, 11:13)
labas, gal ir teisi buvo mano gydytoja sakydama, kad negalima nesioti tik ant vieno zandikaulio, nes tu kaip suprantu pirma atnesiojei ant vieno, tada nueme ir dejo ant kito? gal del to ir bedos.
Papildyta:
mano kaime kaip internetas luzta kaip nervuoja, gerai, kad kartais is draugu galiu pasiskolinti kai buna, bet gal iseis sapna papasakoti, siauba bauba siandien sapnavau. Kad myliuosi su vyru ir jauciu, kad breketas nukrito, nubegam i vonia, tai ne brektas, o visas dantis su breketu, pradedu bliauti, staugti, ziuriu, kad visi dantys kleba ir krenta ir zinau, kad gydytoja jokios atsakomybes nesiims ir man reikes susideti visus is savo pinigu, kuriu tiek neturiu arba reikia kitoms reikmems ir tiek dejuoju, dievo saukiuosi, zodziu tikras kosmaras, pries pat ryta, pries pat atsibundant. Toks tas ir pasveikinimas menesio atnesiojimo proga blink.gif

na ir sapneliai pas tave. dauguma merginu cia anksciau ar veliau sako sapnuoja, kad breketai nukrito ar kazka panasaus, bet kad tokiu tai dar niekas nepasakojo... tau breketai kaip sokas organizmui, kazkaip tu vis dar jiems priesiniesi, gal uztai ir sapnai tokie baisus.... menuo praejo, ar dar visai neapsipranti? kaip ten ta tavo viena puse kur sakei, kad pradejo ne i ta puse judeti, ar jau geriau atrodo?
zmones sako kartais, kad situacija pageretu ji turi pries tai pablogeti... gal cia tavo atveju tinka.
linkiu, kad kuo toliau tuo lengviau tau butu su jais, vistiek tas kelias ilgas, susitaikyk su tais breketais, nebesikankink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 03 31, 14:18)
na ir sapneliai pas tave. dauguma merginu cia anksciau ar veliau sako sapnuoja, kad breketai nukrito ar kazka panasaus, bet kad tokiu tai dar niekas nepasakojo...  tau breketai kaip sokas organizmui, kazkaip tu vis dar jiems priesiniesi, gal uztai ir sapnai tokie baisus.... menuo praejo, ar dar visai neapsipranti? kaip ten ta tavo viena puse kur sakei, kad pradejo ne i ta puse judeti, ar jau geriau atrodo?
zmones sako kartais, kad situacija pageretu ji turi pries tai pablogeti... gal cia tavo atveju tinka.
linkiu, kad kuo toliau tuo lengviau tau butu su jais, vistiek tas kelias ilgas, susitaikyk su tais breketais, nebesikankink  4u.gif

kad zinok sis sapnas dar ka kita gali reiksti, greiciausiai liga ar kazka i ta puse, nes as tikrai nepergyvenau pries uzmigdama ir siaip, pasiguodziu dazniausiai jums, o taip gyvenime gi nesiskusiu ant kievieno zingsnio, kam ten idomu, visi savo bedu turi. as matai salia dar sapnavau drauge, kuri guli su kazkokia mergina ar moterimi ir mes su vyru buciuojames, o ji su ta moterimi buciuojasi, glamonejasi. O tai draugei dabar sunkus laikas, su sveikata, tai dar nieko jai nesakau, kad nejaudinti, bet tas sapnas gali buti susijes su ja, nes sapnuoti, kad buciuoji moteri yra labai blogai kiek zinau, o dar tas dantu kritimas, nesvarbu, kad man, gal tai tiesiog kad as jauciu, kad jai negerai, pagalvoju, nes jau esu isssapnavusi kazkada jos sveikatos pablogejima.
mano Situacija nepagerejo, kazkaip man mazoka efekto kaip po menesio, vis viena puse isejus is vietos. Tikiuosi, kad gidytoja neprisnekejo, neprikerejo man, nes labai jau kreivai ziurejo i mano keramikiniu nora, grasino, kad labai letai viskas vyks. Tai ka, sedziu, laukiu, kenciu vaizdeli.
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 03 31, 13:32)
kad zinok sis sapnas dar ka kita gali reiksti, greiciausiai liga ar kazka i ta puse, nes as tikrai nepergyvenau pries uzmigdama ir siaip, pasiguodziu dazniausiai jums, o taip gyvenime gi nesiskusiu ant kievieno zingsnio, kam ten idomu, visi savo bedu turi. as matai salia dar sapnavau drauge, kuri guli su kazkokia mergina ar moterimi ir mes su vyru buciuojames, o ji su ta moterimi buciuojasi, glamonejasi. O tai draugei dabar sunkus laikas, su sveikata, tai dar nieko jai nesakau, kad nejaudinti, bet tas sapnas gali buti susijes su ja, nes sapnuoti, kad buciuoji moteri yra labai blogai kiek zinau, o dar tas dantu kritimas, nesvarbu, kad man, gal tai tiesiog kad as jauciu, kad jai negerai, pagalvoju, nes jau esu isssapnavusi kazkada jos sveikatos pablogejima.
mano Situacija nepagerejo, kazkaip man mazoka efekto kaip po menesio, vis viena puse isejus is vietos. Tikiuosi, kad gidytoja neprisnekejo, neprikerejo man, nes labai jau kreivai ziurejo i mano keramikiniu nora, grasino, kad labai letai viskas vyks. Tai ka, sedziu, laukiu, kenciu vaizdeli.

na as irgi turiu toki prietara, kad krentancius dantis nera gerai sapnuoti, bet siuo atveju as vietoj taves stengciaus suversti beda breketams... nors ta vakara ir negalvojai nieko blogo, nestresavai, bet viskas pas mus pasamonej yra ir islenda paciais netikeciausiais momentais

o tu mums nenori parodyti savo dantuku nuotraukos? ar fotkinaisi pries breketus, pirma diena ir dabar? nes nuotraukose daznai geriau matosi geriau nei per veidrodi blush2.gif

beje kartais pirmiausia dantuku saknis bando sustumti i vietas ir sutvarkyti, todel patys dantukai atrodo, kad nelygus, bet po to viskas buna gerai (gal pameni man atrodo Gitusiai taip buvo)
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 03 31, 12:22)
bet ta dantena jau tvarkys po to kai breketukus nuims? ar susiradai kokia klinika ar gydytoja kur ta procedura daro?

kaip tau faiiina, jau pabaiga visai visai arti  clap.gif

Jo,tvarkysiuos du dantukus,kai nuims breketus,tada dar bendra vaizda ziureisu,bet dabar jau matau,kad nuo dvieju pjausiuos:)su lazeriu vienas dantukas 120 lt :)Mazdaug pasiziurejasu,reiks skambintis del kosnultacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(breketininke @ 2010 03 31, 14:07)
as kazkaip galvojau, kad rauna simetriskai smile.gif jei virsuj du ketvirti, tai ir apacioj analogas smile.gif bet turbut pati cia tas formules susigalvojau  biggrin.gif

Rauna visaip smile.gif Gali rauti virsui ketvirtus, o apacioj penktus dantukus arba virsui penktus, o apacioj ketvirtus. Nekalbant jau apie tai kad gali rauti tik virsutiniame zandikaulyje arba tik apatiniame zandikaulyje ax.gif . Daug ten tu variantu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airina: 31 kovo 2010 - 17:48
Na ka, as jau pilnai breketuota ax.gif
Su D. issiderejom, kad bent 4 breketus priekyje uzdetu keramikinius biggrin.gif Ir vis kartojo, kad ji tu keramikiniu labai labai labai nemegsta biggrin.gif Turiu ir as kalnelius ant virsutiniu dantu doh.gif Ziuresim, kaip as ryt pavalgysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 03 31, 15:44)
na as irgi turiu toki prietara, kad krentancius dantis nera gerai sapnuoti, bet siuo atveju as vietoj taves stengciaus suversti beda breketams... nors ta vakara ir negalvojai nieko blogo, nestresavai, bet viskas pas mus pasamonej yra ir islenda paciais netikeciausiais momentais

o tu mums nenori parodyti savo dantuku nuotraukos? ar fotkinaisi pries breketus, pirma diena ir dabar? nes nuotraukose daznai geriau matosi geriau nei per veidrodi  blush2.gif

beje kartais pirmiausia dantuku saknis bando sustumti i vietas ir sutvarkyti, todel patys dantukai atrodo, kad nelygus, bet po to viskas buna gerai (gal pameni man atrodo Gitusiai taip buvo)

neturiu nuotraukos, nes neisejo nufotografuoti saves pries sudedant, persviesta ir nieko nesimato, gal kad ranka sudreba, o vyro nenorejau prasyti ir rodyti jam viso baisumo jau taip atvirai, tai galesiu tik gydymo gale turbut parodyti, nes D.L. mane fotografavo
bet pasikeitimus vietiek labai matau, nes tikrai mintinai zinau kaip buvo. Ir sakau, tik priekiniu 4 apatiniu dantu sangrudos nebera, o truputi buvo ir viena puse i prieki truputi issisove, o daugiau jokiu efektu, nes niekur ir neskauda, netempia, iltys kaip ibestos vis dar. Tiesa man dar zandikauli kazkaip kelia, bet net nesuprantu su kuo, nes nieko nematau, net ant virsutiniu dantu tikrinau, nes neimanoma suprasti kur ka uzdejo, bet sukandus dantis jauciu kazka, o nesimato nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 03 31, 09:37)

Natale, pas tave pokyciai tai isvis fantastiski smile.gif norejau paklausti toj nuotraukelej kur pirma diena su breketais, cia tu pilnai sukandus dantukus? nes lyg irgi matosi tarpukas tarp kruminiu, kad pilnai nesusieina  g.gif

ne,as ten beliakaip nusifotkinus. dabar tai gerai sueina dantukai, bet sakandis blogas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 31, 17:00)
Jo,tvarkysiuos du dantukus,kai nuims breketus,tada dar bendra vaizda ziureisu,bet dabar jau matau,kad nuo dvieju pjausiuos:)su lazeriu vienas dantukas 120 lt :)Mazdaug pasiziurejasu,reiks skambintis del kosnultacijos smile.gif

o del ploksteles kalbejei? cia 900 tik nuemimo kaina ar dar ir ploksteles kaina? g.gif
Papildyta:
QUOTE(ause makaliause @ 2010 03 31, 07:27)
Natale, pas mane irgi buvo didziuliai tarpai tarp dantuku pasidare panasiu laiku kaip pas tave, atrodo priekis lygus grazus, o ten tarpai tokie didziuliai  doh.gif  dave gumytes panesioti ir viskas susitvarke, labai graziai dantukai poto susivaiksciojo visi i savo vietas kur ir turi buti  assa.gif

o kokios gumytes? tokios kur istrizai eina, ar kt kaip nors kabinosi? as taip isivaizduoja gal vertikaliai kaip nors sakys kabint. na tipo kad virsutiniai trauktusi prie apatiniu. g.gif
Atsakyti