QUOTE(ajaja @ 2010 03 31, 14:18)
na ir sapneliai pas tave. dauguma merginu cia anksciau ar veliau sako sapnuoja, kad breketai nukrito ar kazka panasaus, bet kad tokiu tai dar niekas nepasakojo... tau breketai kaip sokas organizmui, kazkaip tu vis dar jiems priesiniesi, gal uztai ir sapnai tokie baisus.... menuo praejo, ar dar visai neapsipranti? kaip ten ta tavo viena puse kur sakei, kad pradejo ne i ta puse judeti, ar jau geriau atrodo?
zmones sako kartais, kad situacija pageretu ji turi pries tai pablogeti... gal cia tavo atveju tinka.
linkiu, kad kuo toliau tuo lengviau tau butu su jais, vistiek tas kelias ilgas, susitaikyk su tais breketais, nebesikankink
kad zinok sis sapnas dar ka kita gali reiksti, greiciausiai liga ar kazka i ta puse, nes as tikrai nepergyvenau pries uzmigdama ir siaip, pasiguodziu dazniausiai jums, o taip gyvenime gi nesiskusiu ant kievieno zingsnio, kam ten idomu, visi savo bedu turi. as matai salia dar sapnavau drauge, kuri guli su kazkokia mergina ar moterimi ir mes su vyru buciuojames, o ji su ta moterimi buciuojasi, glamonejasi. O tai draugei dabar sunkus laikas, su sveikata, tai dar nieko jai nesakau, kad nejaudinti, bet tas sapnas gali buti susijes su ja, nes sapnuoti, kad buciuoji moteri yra labai blogai kiek zinau, o dar tas dantu kritimas, nesvarbu, kad man, gal tai tiesiog kad as jauciu, kad jai negerai, pagalvoju, nes jau esu isssapnavusi kazkada jos sveikatos pablogejima.
mano Situacija nepagerejo, kazkaip man mazoka efekto kaip po menesio, vis viena puse isejus is vietos. Tikiuosi, kad gidytoja neprisnekejo, neprikerejo man, nes labai jau kreivai ziurejo i mano keramikiniu nora, grasino, kad labai letai viskas vyks. Tai ka, sedziu, laukiu, kenciu vaizdeli.