Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 21 temuke

Natali, stai kontaktai mano gyd VILNIAUS ORTODONTIJOS CENTRAS, T. Venciaus įmonė
Telefonas +370 5 2102040.

P.S. Breketininke irgi ten pat gydosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2010 03 27, 00:27)
Labutis visoms,

Labai retai jau cia uzsuku, bet si karta negaliu nepasigirti Balandzio 7d. busiu su holivudine sypsena smile.gif jeee smile.gif

kaip fainai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! labai lauksim ispudziu ir nuotraukeliu jau po visko ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2010 03 27, 11:47)
Natali, stai kontaktai mano gyd VILNIAUS ORTODONTIJOS CENTRAS, T. Venciaus įmonė
Telefonas  +370 5 2102040.

P.S. Breketininke irgi ten pat gydosi biggrin.gif

drinks_cheers.gif
The wanted, kaip tavo pokyciai? kada apacia tau des? as 16 d. einu i pirma paverzima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(breketininke @ 2010 03 27, 17:18)
drinks_cheers.gif
The wanted, kaip tavo pokyciai? kada apacia tau des? as 16 d. einu i pirma paverzima smile.gif

ta prasme balandzio 16d? g.gif kodel cia taip greitai g.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios,gan senokai naršau jūsų forume,ypač temose apie breketus,bei netaisyklingą sąkandį,nes turiu nemažą bėdą:vaikystėje turėjau adenoidus,juos pastebėjom kai sąkandis jau buvo blogas,taigi dabar turiu atvirą sąkandį ir mano 2 priekiniai dantukai išsikišę į priekį,o apačioje dantys kažkiek susigrūdę,nes buvo išrauti abu 6 dantys.Žinot,visuomet galvojau,kad man užteks tik breketų ir jokių būdū nenoriu metalinių,na nebent tik gale.Taigi buvau vienoje konsultacijoje pas J.Beržanskiene,vat balandžio 9d man buvo suplanuota dėti viršuj 6estetinius+metalinius,bet tuomet nuėjau į dar vieną konsultaciją pas D.Latkauskienę,ir ji man pasakė,kad man reikia operacijos,viskas taip susipainiojo,nebežinau ką daryt,kuo tikėt,dabar dar laukiu kada eisiu pas S.Grybauską,planuoju dar nueiti į konsultaciją pas J.Stoma.Taigi štai mano istorija,tikiuosi,kad priimsit į savo būrį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2010 03 27, 03:27)
Labutis visoms,

Labai retai jau cia uzsuku, bet si karta negaliu nepasigirti Balandzio 7d. busiu su holivudine sypsena smile.gif jeee smile.gif

ooo smagumelis. thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif lauksim ziniu kaip ten viskas vyko biggrin.gif

QUOTE(*4ever @ 2010 03 27, 22:32)
Sveikos mielosios,gan senokai naršau jūsų forume,ypač temose apie breketus,bei netaisyklingą sąkandį,nes turiu nemažą bėdą:vaikystėje turėjau adenoidus,juos pastebėjom kai sąkandis jau buvo blogas,taigi dabar turiu atvirą sąkandį ir mano 2 priekiniai dantukai išsikišę į priekį,o apačioje dantys kažkiek susigrūdę,nes buvo išrauti abu 6 dantys.Žinot,visuomet galvojau,kad man užteks tik breketų ir jokių būdū nenoriu metalinių,na nebent tik gale.Taigi buvau vienoje konsultacijoje pas J.Beržanskiene,vat balandžio 9d man buvo suplanuota dėti viršuj 6estetinius+metalinius,bet tuomet nuėjau į dar vieną konsultaciją pas D.Latkauskienę,ir ji man pasakė,kad man reikia operacijos,viskas taip susipainiojo,nebežinau ką daryt,kuo tikėt,dabar dar laukiu kada eisiu pas S.Grybauską,planuoju dar nueiti į konsultaciją pas J.Stoma.Taigi štai mano istorija,tikiuosi,kad priimsit į savo būrį blush2.gif

taip priimsim zinoma 4u.gif
kada pas Grybauska eisi?JO
nueik pasiklausinek visu ..tik nepasakok ka tau sake ta gydytoja..
tegu issako savo nuomone.. 4u.gif
Atsakyti
bet ziuriu Latkauskiene visiems operacija "israso" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 27, 21:46)
bet ziuriu Latkauskiene visiems operacija "israso"  doh.gif

nezinau tos odontologes,bet ispudis susidaro kad pinigeliai,pinigeliai lotuliukas.gif biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2010 03 27, 21:05)
nezinau tos odontologes,bet ispudis susidaro kad pinigeliai,pinigeliai lotuliukas.gif  biggrin.gif  rolleyes.gif

o as zinau,mano ortodonte lotuliukas.gif
gali but rolleyes.gif kas ten zino doh.gif nors seip ti ji geras specas.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 27, 20:46)
bet ziuriu Latkauskiene visiems operacija "israso"  doh.gif

Šitą ir aš pastebėjau g.gif Tiesa, Tomas Vencius man "išrašė" abiejų žandikaulių operaciją, o Dalia ir Simonas patikino, kad tereikia vieno.
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 27, 21:13)
Šitą ir aš pastebėjau  g.gif Tiesa, Tomas Vencius man "išrašė" abiejų žandikaulių operaciją, o Dalia ir Simonas patikino, kad tereikia vieno.

bet rimtai,kaip Dalia L. - taip operacija doh.gif
Atsakyti
Man irgi keistoka,kad Dalia visus taip siunčia operacijai,bet kaip daktarė ji man labai patiko,taip tiesiai šviesiai viską išdėstė,argumentavo kodėl man reiktų operacijos.O pas Grybauską ketinu užsirašyt pirmadienį,maniau,kad pas jį ilgos eilės,bet kai skambinau antradienį pas jį užsirašyt,tai paskyrė laiką ketvirdat,tik dėja negalėjau,tai vat reikia iš naujo smile.gif Tik vat man klausimas kilo,Grybauskas čia vienas tokias operacijas atlieka ar kaip?nes nepastebėjau,kad kuri forumietė pas kitą operuotųsi,arba tiesiog nepamačiau smile.gif
Atsakyti