QUOTE(Kavytė @ 2010 04 10, 11:03)
aj siaip

QUOTE(the_wanted @ 2010 04 10, 15:58)
kai sukandu normaliai dantis tai jauciu kai kuriuos dantukus, kur anksciau nejausdavau
nzn ar aiskiai as cia issireiskiau, bet gal kas supras 

suprantu

QUOTE(NIDA @ 2010 04 10, 17:46)
Sveiki,prisijungiu ir as prie jusu. Jau 4d kaip su breketais vaikstau. Dejausi virsuj stiklinius, apacio jmetalinius.Nes apatiniai pas mane nelabai ir matosi. Prognozuoja man 2m gydyma. Lankausi dantu harmonijoj vilniuje. Kol kas tai skausmas net negalvoja praeiti,tai tik buljonus ir koses skystas valgau.O kaip yra po to,kai pripranti? jau gali valgyt bet ka(na,turiu omeny kietesni,bet neuzdrausta maista) ir nebesijaucia? ar vis tiek dar paskauda?
sveika prisijungus

nea..po to galesi valgut viska..iskyrus tikrai kieta maista pvz riesutai ar kazkas panasaus..
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 04 10, 22:40)
O aš tai pavarau žinokit...
Kadangi naktim negaliu savęs kontroliuot ir griežiu dantimis, tai vietoj to kad daryčiausi tą specialią bruksizmo kapą už 200lt, nuėjau į sporo prekes ir nusipirkau tą sportininkams apsauginę
Na ką, įdėjau į karštą vandenį, ji suminkštėjo, ir pritaikiau prie savo dantų
tai gal nebegriesiu jau, ir kalneliai laikysis kai uždės
Nors nera ji labai patogi....

oho

QUOTE(Kavytė @ 2010 04 10, 22:47)
o jis netrukdys dantukam judėt>?
va va as ir galvoju ar tavo dantukams netrukdys tiesintis tuo metu kai busi ja uzsidejus..dabar ji pasidare palei tavo dantuku forma ta kapa..

QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 11, 11:26)
Pradėjo trint breketas.. Iltinuko tas su "ragiuku".. Tai vašką dedu, nes nelabai malonus jausmas..
balionelis uz tai kad neskaudetu

as tai ryt vaziuosiu pas odontologa..
nutryne zanda vielute per ilga gale..

beje skausmas dantuku dingo