Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys

Sveikos maytes 4u.gif
Kai rasiau savo gimdymo istorija,"toks lauktas ir svajotas...." maniau, neminesiu pavardziu. Bet perskaiciusi daug istoriju nutariau pasidalinti ir su jumis smile.gif

Mane kai pagulde, budejo gyd. Alantaite. Tai jau iki tol buvau girdejusi kad ji "juoda" kysisininke, ir nuotaika jos priklauso nuo tiek kiek duodi. Draugyte mano su gresianciu gulejo, su pinigiukais nekaip, tai 50lt padave. Nepatikesit, pasake kad ant kavos ji ir pati sukrapsto stupid.gif
Tai vyras jai is baimes, pradziai 200lt idejo i kisene blush2.gif
Pastate lasine, skatinamuosius. Dvi paras Alantaite budejo, 2 paras gimdziau unsure.gif
Antros paros vakare pasirode ponia tarpdury, sako: negimdysi. Ir atsisveikina, atseit pamaina baigiasi blink.gif
Nakti net nzn kokia gyd budejo, lanke tik akusere. Kita d gyd Petrauskas smile.gif , superinis daktaras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tai nuramino, padare tyrimus, vel lasine ir prasidejo........... blink.gif
Gimdziau prie Jankausko. Zinokit, nieko nedavem tongue.gif
Bet jis prasedejo pas mane visa laika, masazavo, uz rankos laike, juokavo, guode ir vyra ir mane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dar zinau baisia gimdymo istorija su gyd Alantaite blink.gif Neissigaskit, viskas ACIU DIEVULIUI ir Petrauskui baigesi gerai. Bet nepasakosiu, gal draugyte pati parasys.
Tad as skaitau, na zinoma kai turi patirties, nereikia "dalinti". Jie ir taip privalo tavimi rupintis. Nebent po visko, atsilyginti.
Kas liecia Pasvaly, tai ten gerai gimdyti, nes nedaug gimdyviu. Todel demesys vienai. Tai va tiek tongue.gif
Atsakyti
Na aš ir sakau, kad Jankauskas Mylymiausias iš Mylimų wub.gif
Atsakyti
Turiu kalusimeli , toms kurios neseniai gimde... kaip ten su zarnyno valymu... vis dar valo pries gimdyma? mastau.gif O kaip su "apkirimu" blush2.gif ? Aciu uz atsakymukus.... aciuks.gif neramu nes jau visai arteja didzioji dienele....
Atsakyti
QUOTE(Parazituke @ 2006 10 15, 09:39)
Turiu kalusimeli  , toms kurios neseniai gimde... kaip ten su zarnyno valymu... vis dar valo pries gimdyma?  mastau.gif O kaip su "apkirimu"  blush2.gif  ? Aciu uz atsakymukus....  aciuks.gif  neramu nes jau visai arteja didzioji dienele....

Zarnyno valyma daro,priklausomai nuo to kada paskutini karta tustinaisi pries gimdyma,bet patikek tu manim,nelabai tai pades,be tustinimosi nepagimdysi mirksiukas.gif ,stenet gi reiks.Bet nieko cia baisaus,maziausiai pergyvensi kaip tu ten atrodai. blush2.gif .O susitvarkyt geriau paciai,ar vyras tegul padeda,kokia savaite gera pries gimdyma,kaip man Merkys sake -kad svieziai skusta nebutu,tam kad zaraza kokia neisimestu vaikiukui -gimdant. 4u.gif sekmes,ir stiprybes.
Atsakyti
QUOTE(REBECA @ 2006 10 15, 08:59)
Zarnyno valyma daro,priklausomai nuo to kada paskutini karta tustinaisi pries gimdyma,bet patikek tu manim,nelabai tai pades,be tustinimosi nepagimdysi mirksiukas.gif ,stenet gi reiks.Bet nieko cia baisaus,maziausiai pergyvensi kaip tu ten atrodai. blush2.gif .O susitvarkyt geriau paciai,ar vyras tegul padeda,kokia savaite gera pries gimdyma,kaip man Merkys sake -kad svieziai skusta nebutu,tam kad zaraza kokia neisimestu vaikiukui -gimdant. 4u.gif sekmes,ir stiprybes.

tiesa pasakius, kai mes nuvaziavom i priimamaji, tai manes del tustinimosi net neklause, ir jokio valymo nedare, kas buvo labai keista. bet gavau zvakute, kad kakleli minkstintu, tai nuo jos taip issivaliau, kad jokio valymo ir nereikejo lotuliukas.gif ai dar tiesa, kai nuvaziavau tai buvau nu ten susitvarkius, tai sesele sako "dar reikia pagrazint" blink.gif nors taip ir nesupratau, ka ji ten grazino biggrin.gif
Atsakyti
Labai aciu uz palaikyma ir atsakymus wink.gif Paskaicius liko ir ramiau, ir lengviau friends.gif Dabar, kad tik Dievulis duotu gerus daktariukus gimdykloje, gera nuotaika yahoo.gif ir tikiu, kad viskas bus gerai !!
Atsakyti
QUOTE(Parazituke @ 2006 10 16, 15:07)
Labai aciu uz palaikyma ir atsakymus  wink.gif  Paskaicius liko ir ramiau, ir lengviau  friends.gif  Dabar, kad tik Dievulis duotu gerus daktariukus gimdykloje, gera nuotaika  yahoo.gif  ir tikiu, kad viskas bus gerai !!

Zinoma kad bus gerai thumbup.gif ,o kai maziuka pades ant pilvuko smile.gif -bus pasaka mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Parazituke @ 2006 10 15, 10:39)
Turiu kalusimeli  , toms kurios neseniai gimde... kaip ten su zarnyno valymu... vis dar valo pries gimdyma?  mastau.gif O kaip su "apkirimu"  blush2.gif  ? Aciu uz atsakymukus....  aciuks.gif  neramu nes jau visai arteja didzioji dienele....

SVEIKOS MAMKOS biggrin.gif
Manes apie tustinimasi irgi niekas neklausinejo, pati prasiau, sake kai vandenys nubega, nieko "nebedaro" blush2.gif
O sukuosenos pasidaryti nebespejom blush2.gif , mat per anksti belstis sunyte pradejo. Bet nesulaukiau jokiu komentaru is personalo biggrin.gif
Stiprybes ir istvermes jusu seimai. Lauksim naujienu!!!!
Atsakyti
Perskaiciau viska kas buvo cia apie Panevezi ir jo gydytojus rasyta g.gif Pasirodo pas mus yra puikioji trejybe: t.y. abu Petrauskai drinks_cheers.gif ir Jankauskas wub.gif Kaip gerai butu jei mano leliukas sugalvotu gimti tada kai jie budes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Parazituke @ 2006 10 17, 15:31)
Perskaiciau viska kas buvo cia apie Panevezi ir jo gydytojus rasyta  g.gif  Pasirodo pas mus yra puikioji trejybe: t.y.  abu Petrauskai  drinks_cheers.gif  ir Jankauskas  wub.gif  Kaip gerai butu jei mano leliukas sugalvotu gimti tada kai jie budes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Yra dar viena tema su visais 50psl, ten irgi apie Panevėžio ginekologus rašo rolleyes.gif . O čia jau dauguma pritingi kartotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2006 10 17, 16:49)
Yra dar viena tema su visais 50psl, ten irgi apie Panevėžio ginekologus rašo rolleyes.gif . O čia jau dauguma pritingi kartotis ax.gif

o kur cia rasti pries tai buvusia tema
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarevan @ 2006 10 19, 11:29)
o kur cia rasti pries tai buvusia tema
smile.gif

unsure.gif greičiausiai ištrynė, nes man net iš favoritų dingo unsure.gif
Jei apie kažką konkrečiai domina-rašyk, jei mamos bus susidurę, manau, atsakys mirksiukas.gif (papletkins)
Atsakyti