Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys

QUOTE(Čalykušu @ 2006 09 26, 16:36)
pioneer.gif eisiu pas Bagurska 4u.gif

Geras sprendimas didis.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2006 09 20, 09:11)
Lietuti, ta pirmoji akušerė yra turbūt Skaidruolė Nakrošienė. Dabar ji vyr. akušerė.
O Kuncienė tai  thumbup.gif  ir antrą leliuką pas ją gimdysiu  thumbup.gif

Kunciene ir musu akusere buvo. viseims draugams ir pazistamiems ja rekomendavau ir visi ja patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Kai mano draugė pakliuvo pas ją aš gavau šoką,kad dar šiais laikais dirba ta ragana Jai užkliuvo, kad ji laukiasi trečio(durne išvadino). Aš buvau dar vaikas, tai atsimenu kai mama laukėsi sesės(o tai sesei dabar 20m) visada grįždavo apsiverkusi,nelabai padėdavo ir gėlytės.Tai iki šiol atsimenu jos pavardę, nors vadindavau ją ragana,o dilginės kaip tik jai bigsmile.gif
[/quote]

Teko ir man tas malonumas pazinti Butkiene scare.gif Vaiksciojau pas ja todel,kad ji vienintele Nemuno g. poliklinikoje sviesdavo (nepamenu kaip moksliskai skamba) gimdos kaklelio zaizdele. Ir nescia pas ja lankiausi. Neduokdie ko nors paklausi doh.gif Dar ir dabar siurpas nukrecia... Net su versiuotom karvem zmones svelniau elgiasi verysad.gif Kaskart po apsilankymo pas ja jausdavausi lyg purvais apdrabstyta ir su asaromis akyse cray.gif Niekada jai nieko nenesiau, o vat dilgeliu puokste mielai buciau nunesus, gaila tik, kad tokia mintis i galva neatejo biggrin.gif
Atsakyti
na, patarkit man, neturinčiai akiraty padoraus ginekologo, kurį pasirinkti iš nemuno poliklinikoj esančių ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vi_ka @ 2006 09 30, 16:12)
na, patarkit man, neturinčiai akiraty padoraus ginekologo, kurį pasirinkti iš nemuno poliklinikoj esančių  ax.gif  blush2.gif

Nei vieno irnesakyk.gif laugh.gif
Atsakyti
Na, super rekomendacija lotuliukas.gif lotuliukas.gif Iš tikrųjų ten nė vieno nors kiek žmogiškumo turinčio?
Atsakyti
QUOTE(vi_ka @ 2006 09 30, 17:58)
Na, super rekomendacija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Iš tikrųjų ten nė vieno nors kiek žmogiškumo turinčio?

o kodėl kitur nenori, o tik Nemuno poliklnikoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vi_ka @ 2006 09 30, 17:58)
Na, super rekomendacija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Iš tikrųjų ten nė vieno nors kiek žmogiškumo turinčio?

O kas ten dirba g.gif
Atsakyti
Na jau nemuno poliklinikoj tikrai nieko nerasi ir neieskok.Gimdziau pries penkias savaites,nestumo metu priziurejo Merkys,o gimdyma prieme Petrauskiene.nusiskundymu neturiu jokiu.Tik gimdymo namai paliko nemalonu ispudi-isleidom kruvele pinigu tam kad elgtusi seseles ir kiti kaip su zmonem.
Atsakyti
[quote=Nykstuke,2006 09 29, 15:43]
Kai mano draugė pakliuvo pas ją aš gavau šoką,kad dar šiais laikais dirba ta ragana Jai užkliuvo, kad ji laukiasi trečio(durne išvadino). Aš buvau dar vaikas, tai atsimenu kai mama laukėsi sesės(o tai sesei dabar 20m) visada grįždavo apsiverkusi,nelabai padėdavo ir gėlytės.Tai iki šiol atsimenu jos pavardę, nors vadindavau ją ragana,o dilginės kaip tik jai bigsmile.gif
[/quote]

Teko ir man tas malonumas pazinti Butkiene scare.gif Vaiksciojau pas ja todel,kad ji vienintele Nemuno g. poliklinikoje sviesdavo (nepamenu kaip moksliskai skamba) gimdos kaklelio zaizdele. Ir nescia pas ja lankiausi. Neduokdie ko nors paklausi doh.gif Dar ir dabar siurpas nukrecia... Net su versiuotom karvem zmones svelniau elgiasi verysad.gif Kaskart po apsilankymo pas ja jausdavausi lyg purvais apdrabstyta ir su asaromis akyse cray.gif Niekada jai nieko nenesiau, o vat dilgeliu puokste mielai buciau nunesus, gaila tik, kad tokia mintis i galva neatejo biggrin.gif
[/quote]
Man ji irgi labai nemaloni boba pasirode, todel pas ja tik viena karta nuejau ir pakeiciau greit i kita daktare
Atsakyti
QUOTE(delita @ 2006 10 01, 09:16)
O kas ten dirba  g.gif

kažkada ten sėdėjau fojė ilgokai, tai kiek įsiminiau: Butkienė, Žukauskienė, Rudzevičienė, Senkienė ir kažkoks Ališauskas mastau.gif
Ai, dar Matulienė. Gal ji ir būtų geriausias variantas, jei neįmanoma kitur eiti.

Aš tai dar kažkiek nesuprantu, kai kai kurios rašo, kad jas išvadina visaip, bijo paklaust ar pan. Ir vis tiek eina pas tokia! Nu man kažką drėbteltų nemalonaus, tai tfu-gyvenime pas tokią nebeičiau. Ir dar atgal atsakyčiau, o jei ką-valdžiai parašyčiau raštą. Va tokia nagla esu. Nebe tie laikai. Dabar kiti gydytojai rankom išskėstom laukia pacientų. Neturi taip būti schmoll.gif Ypač nėštumas nėra tas momentas mano gyvenime kad kažkokia nusenus boba mane įžeidinėtų ar nuotaiką gadintų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dark: 02 spalio 2006 - 07:47
QUOTE(REBECA @ 2006 10 01, 12:20)
Na jau nemuno poliklinikoj tikrai nieko nerasi ir neieskok.Gimdziau pries penkias savaites,nestumo metu priziurejo Merkys,o gimdyma prieme Petrauskiene.nusiskundymu neturiu jokiu.Tik gimdymo namai paliko nemalonu ispudi-isleidom kruvele pinigu tam kad elgtusi seseles ir kiti kaip su zmonem.

Pries metus ir as gimdziau pas Petrauskiene, nes pas ja vaiksciojau privaciai, tai viskas thumbup.gif ji atsivede ir savo akusere, tai esu be galo jai dekinga aciuks.gif nei vieno plysimo, kirpimo ar kitokiu zaizdu, nors kudikis mano gimdai buvo per ilgas, bet ji taip rankytem dirbo thumbup.gif tikrai sakau labai aciu, tik gaila pati nepaklausiau jos pavardes, o gydytoja aisku irgi nepasake, nes neklausiau verysad.gif visi stebejosi, kai sakiau, kad jei butu is ko gimdyciau tuoj pat bigsmile.gif jei tokia prieziura ir demesys, kodel gi ne bigsmile.gif
O siaip tai ir antra, ir trecia gimdusiu pas Petrauskiene, faina ta gydytoja tiek informacijos prasme, tiek nuotaikos, o tie pinigeliai isleisti tai visai nesijaucia, kai su tavim elgiasi kaip su zmogum, o be to nereikia ieskoti kam paduoti kysi, nes tu ir taip uz viska moki ir dar zinai, kad tikrai su tavim bus iki viskas baigsis lotuliukas.gif o kadangi dar taip sutapo, kad tas dienas budejo Petrauskas, tai dvigubas demesys niekada nepamaiso. Vienintelis trukumas pas juos vaikscioti tai, kad reikia labai labai ilgai laukti, kol pateksi i kabineta mirksiukas.gif
Atsakyti