Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys

QUOTE(delita @ 2007 03 04, 14:38)

O jei as duociau ir is manes nepaimtu jausciausi laaaabai prastai ir nepatogiai.

va čia tai tikra tiesa, aš ir pasijausčiau labai nekaip blush2.gif
Atsakyti
Duodam tai tik dėl to,jog norim geresnės apžiūros ir tikrai tai pasijaucia.Tuoj kitaip į tave pradeda žiūrėti ir pasidaro daug malonesni biggrin.gif Žinoma jei nepaimtų tai butų tikrai nemalonu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(delita @ 2007 03 04, 13:38)
O jei as duociau ir is manes nepaimtu jausciausi laaaabai prastai ir nepatogiai.

O man taip buvo po antro gimdymo: gimdžiau iš anksto su niekuom nesitarusi, gimdymas ėjo sklandžiai, todėl gydytojas buvo tik stebėtojas (beje kažkoks keistas sutapimas:dukrą gimdžiau prie Slyvausko ir žegnojaus,kad antro tikrai prie jo negimdysiu. Ir še tau kad nori, pasikeitė pamaina ir buvo -Slyvauskas lotuliukas.gif ). Ir už tokį stebėtojo darbą aš net nesiruošiau jam atsidėkoti.Tačiau gimdymą priėmusiai akušerei aš tikrai norėjau atsidėkoti už nepriekaištingai atliktą darbą, tačiau mano nuostabai ji iš manęs neėmė. Buvo labai keista, bet nesmagu tikrai nebuvo.Pagalvojau,kad tuos pinigėlius aš išleisiu savo mažiukui
Atsakyti
Merginos, ar dirba Filimanavičienė ar Petrauskienė privačiai? Kokiose klinikose?

Labai dėkoju už atsakymą... 4u.gif
Papildyta:
Gal kam nors teko gimdyti prie akušerės Lenos? Net neteko sužinoti pilno vardo bei pavardės. Esu jai labai dėkinga, nes išgerlbėjo mūsų vaikiukui gyvybę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga666 @ 2007 03 07, 14:31)
Merginos, ar dirba Filimanavičienė ar Petrauskienė privačiai? Kokiose klinikose?

abi dirba Respublikos g. šeimos klinikoj. Čia prieš VIP Martini mirksiukas.gif
Filimanavičienė privačiai pirmadienį popiet, Petrauskienė-ketvirtadienį popiet.
Tel nr. 583245
Atsakyti
Ačiū tau labai, Dark ax.gif
Atsakyti
Gal žinot, ar duoda Panevėžyje ligoninėj po gimdymo ką nors vaikučiui? Na, ta prasme, papersų ar tepaliukų kokių? Noriu pasidaryti sąrašiuką ir labai bijau prisipirkti ko perdaug g.gif ...
Atsakyti
Man irgi įdomu pasidarė, nes tuoj reiks praėt rūpintis kraiteliu ax.gif .
Atsakyti
as kai gimdziau tai man dave daug literaturos smile.gif ir 2 bombolino sauskelnias biggrin.gif
gal dabar kas pasikeite, nes kaip ir meteliai praejo
pasirupinkit kraiteliu pacios smile.gif
Atsakyti
aš ir girdėjau, kad sauskelnių duoda
Atsakyti
Pirkit visko, ko reikia. mirksiukas.gif Neįsivaizduokit, kad ten kraitį sukrauna. Duoda kokias penkias sauskelnes (max. dienai užtenka), mums dar davė Bepanteno mėginį ir žurnaliukų, reklamų visokių mirksiukas.gif
Ką šiuo metu duoda greit galėsiu pasakyt, bet tikrai neaprūpina vaiko nuo galvos iki kojų, pirkit drąsiai viską.
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2007 03 11, 15:04)
Pirkit visko, ko reikia.  mirksiukas.gif  Neįsivaizduokit, kad ten kraitį sukrauna. Duoda kokias penkias sauskelnes (max. dienai užtenka), mums dar davė Bepanteno mėginį ir žurnaliukų, reklamų visokių  mirksiukas.gif
Ką šiuo metu duoda greit galėsiu pasakyt, bet tikrai neaprūpina vaiko nuo galvos iki kojų, pirkit drąsiai viską.

Jei gulantis i ligonine sarasa pateikia ka susipirkti reikia, tai manau ir kraicio nesukrauna schmoll.gif
Atsakyti