Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys

QUOTE(philipuks @ 2007 03 14, 22:35)
Tai kur ten tas echoskopas yra  g.gif O ligonineje gal turi jo grafika kada echoskopuoja  g.gif

Papildyta:
Ten yra Respublikos gatvėj toje pačioje pusėje kaip Klevas, šalia vaistinės kur yra tokiam sename name.
Atsakyti
Philipuks, pats echoskopas dabar yra tame kabinete, kur buvo loboratorija mirksiukas.gif
O ligoninėj jis echoskopuoja antr. ir ketv. popiet, t.y. nuo dviejų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 03 04, 13:19)
Kazin kokia daktare dirba Tulpiu klinikoje g.gif Ir kaip daznai  g.gif

Tulpiu klinikoj dirba Antanaviciene,labai nieko daktaryte,homeopate.Dirba treciadieniais,tik minusas tas,kad eiles milziniskos,jau kai nueini,tai ir pralauki 2-3 val.
Atsakyti
Jau seniau esu susidurusi su sundaktarem Kairiene,Butkiene,Vingeliene.Na,geru zodziu apie jas negaliu pasakyti,zino tik viena liga,gydo tik antibiotikais,nuo kuriu galima ir kojas pakratyti,ir kurie nelabai padeda,nes diagnoze tai ne ta nustatyta.Butkiene neskiria cistu,nuo kiausidziu uzdegimo,veluojant menesinem siulo antibiotiku,o jei ka tai dar po savaites testa pasidaryti.Idomu kas butu jei testas butu teigiamas g.gif .Na o gimdyti ''pasiseke" prie Slyvausko,tai gal jau ir i pensija jam reiketu.Nors as mazai su juo tesusiduriau,aciu dievui gimdymas buvo greitas ir lengvas,tai as ji maciau tik karta,kai ziurejo ant kedes,daugiau visa darba atliko akusere. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuska1111 @ 2007 03 16, 10:11)
Jau seniau esu susidurusi su sundaktarem Kairiene,Butkiene,Vingeliene.Na,geru zodziu apie jas negaliu pasakyti,zino tik viena liga,gydo tik antibiotikais,nuo kuriu galima ir kojas pakratyti,ir kurie nelabai padeda,nes diagnoze tai ne ta nustatyta.Butkiene neskiria cistu,nuo kiausidziu uzdegimo,veluojant menesinem siulo antibiotiku,o jei ka tai dar po savaites testa pasidaryti.Idomu kas butu jei testas butu teigiamas  g.gif .Na o gimdyti ''pasiseke" prie Slyvausko,tai gal jau ir i pensija jam reiketu.Nors as mazai su juo tesusiduriau,aciu dievui gimdymas buvo greitas ir lengvas,tai as ji maciau tik karta,kai ziurejo ant kedes,daugiau visa darba atliko akusere. rolleyes.gif

O man net du kartus "pasiseke" prie jo gimdyti lotuliukas.gif Tai gerai,kad gimdymas sklandziai ejo,tai viska akusere dare, o jis ant palanges kojom maskatavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuska1111 @ 2007 03 16, 09:11)
Jau seniau esu susidurusi su sundaktarem Kairiene,Butkiene,Vingeliene.

Tai sakai Kairienė nekokia g.gif ....O aš pas ją lankausi su antru neštumu,dar jos vis neperprantu,labai jau balsas pas ją negražus ai šiaip man irgi nelabai jinai patinka schmoll.gif Bet ,kad pas mus poliklinikoj ir nėr iš ko rinktis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2007 03 16, 12:30)
Tai sakai Kairienė  nekokia g.gif ....O aš pas ją lankausi su antru neštumu,dar jos vis neperprantu,labai jau balsas pas ją negražus ai šiaip man irgi nelabai jinai patinka schmoll.gif Bet ,kad pas mus poliklinikoj ir nėr iš ko rinktis schmoll.gif

siūlau persirašyt kitur mirksiukas.gif tikrai yra geresnių ginekologų.
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2007 03 16, 12:30)
Tai sakai Kairienė  nekokia g.gif ....O aš pas ją lankausi su antru neštumu,dar jos vis neperprantu,labai jau balsas pas ją negražus ai šiaip man irgi nelabai jinai patinka schmoll.gif Bet ,kad pas mus poliklinikoj ir nėr iš ko rinktis schmoll.gif

as irgi pas Kairiene lankausi su antru nestumu. Man ji irgi nepatinka, bet Nemuno g. poliklinikoj nera pasirinkimo. Jeigu man butu dar tik pradzia, jauciu persirasyciau pas kita. Esu girdejus, kad Antanaviciene gera gydytoja. Nebedaug liko man pas Kairiene lankytis mirksiukas.gif , nes balandi turi pasirodyti mano maziukas biggrin.gif
Atsakyti
O tai Matulienė nepriiminėja Nemuno p-koj? g.gif Man tai ji ten normaliausia mirksiukas.gif
O šiaip tai aš persirašyčiau kur kitur blush2.gif
Atsakyti
[quote=dark,2007 03 16, 13:43]
O tai Matulienė nepriiminėja Nemuno p-koj? g.gif Man tai ji ten normaliausia mirksiukas.gif
O šiaip tai aš persirašyčiau kur kitur blush2.gif
[/quote

man atrodo yra Nemuno g. Matuliene, bet kiek esu girdejusi, tai tas pats lygis kaip ir kitu ten dirbanciuju gyd. blush2.gif
Atsakyti
as irgi echo darausi pas Petrauska, geriausia is anksto pasiskambint ir uzsiregistruot, tada nereikia po 2-3 val laukti, o lankausi pas jo zmona Petrauskiene, man jie abu thumbup.gif dabar galvoju kaip cia jos uzklaust ar sutiktu mano gimdyme dalyvauti?gal yra, kurios jau taresi, kaip ta kalba uzvesti?ar sutinka ji?
Atsakyti
QUOTE(Jurgiukste @ 2007 03 16, 14:53)
as irgi echo darausi pas Petrauska, geriausia is anksto pasiskambint ir uzsiregistruot, tada nereikia po 2-3 val laukti, o lankausi pas jo zmona Petrauskiene, man jie abu  thumbup.gif dabar galvoju kaip cia jos uzklaust ar sutiktu mano gimdyme dalyvauti?gal yra, kurios jau taresi, kaip ta kalba uzvesti?ar sutinka ji?

sutinka mirksiukas.gif daugybė čia pas ją gimdė.
O klaust tai tiesiai šviesiai: noriu gimdyt prie jūsų mirksiukas.gif
Atsakyti