Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys

QUOTE(ixe @ 2006 05 07, 18:11)
Kai jau atvažiuosi gimdyt, paprašyk savo gydytojos, kad mokamą palatą užsakytų, nes ten greitai jų nebelieka

O gal gali dar siek tiek placiau nusviest: kuo ta palata ypatinga?kokia kaina?ar verta?

Aš mokėjau 50 Lt parai (pilnai), gyveni viena su kūdikiu (nėra kitų rėksniukų ax.gif ), bet yra lova tėveliui (arba kitam asmeniui mirksiukas.gif ), tame pačiame bloke tualetas ir dušas thumbup.gif , seselei pakviesti - iškvietimo jungiklis.
Trūkumai - tragiškai seni baldai (bent jau buvo prieš metus), nors bendrose palatose tikrai negeresni, be to - jei labai norisi bendrauti - nėra kaimynės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilusa: 07 gegužės 2006 - 21:22
QUOTE(Vilusa @ 2006 05 07, 22:22)
Aš mokėjau 50 Lt parai (pilnai), gyveni viena su kūdikiu (nėra kitų rėksniukų ax.gif ), bet yra lova tėveliui (arba kitam asmeniui mirksiukas.gif ), tame pačiame bloke tualetas ir dušas thumbup.gif , seselei pakviesti - iškvietimo jungiklis.
Trūkumai - tragiškai seni baldai (bent jau buvo prieš metus), nors bendrose palatose tikrai negeresni, be to - jei labai norisi bendrauti - nėra kaimynės g.gif

Baldai dabar visose palatose nauji.
Yra kita mokama palata, kaina 25 Lt....yra tualetas, bide....(iskvietimo jungikliai visose palatose, net ir nemokamose).
Atsakyti
Sveikutes, gal kas galit placiau papasakoti apie gydytoja Umanta? busiu dekinga
Atsakyti
QUOTE(Gimber @ 2006 05 30, 08:58)

Paskaitinėk temą, buvo apie jį rašyta. Kaži kiek atsiliepimų nebus, nes labai dar jaunas daktarėlis rolleyes.gif .
Atsakyti

Kiek man teko su juo susidurti ligoninej- labai malonus gydytojas thumbup.gif , ko negaliu pasakyti apie gyd.Paškevičienę schmoll.gif ne dėl malonaus elgimosi, o dėl išmanymo ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmaaa: 30 gegužės 2006 - 15:01
Na aciu ir uz tokia info smile.gif su juo bendravau pasirode malonus, ir ruosiuos pas ji gimdyti tai ir uzklausiau... aciu
Atsakyti

Pats nuostabiausias mano gyvenime sutiktas daktaras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai dėmesingas, kantrus begalei klausimų, korektiškas ir visoks kitoks superiausias thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš ruošiausi gimdyt pas kitą daktarę, bet labai norėjau pas jį. Ir gavosi taip, kad buvo reikalinga extra operacija, o tą naktį budėjo jis bigsmile.gif Pasisekė thumbup.gif Kitą dieną atėjo pasidomėt kaip jaučiuosi, nors nieko nedavėm bigsmile.gif Tai yra tikras DAKTARAS iš didžiosios raidės thumbup.gif
Atsakyti
Labai aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
O kurioje klinikoje dirba gyd. Umantas?
Atsakyti
Apie A. Umantą nuo savęs galiu pridurti, kad thumbup.gif Pas jį dariausi pirmą echo, tai kitus specialiai pas jį registravausi. Ir pajuokauja, ir savo sritį išmano. Pirmą kartą vyras filmavo, tai į visus klausimus atsakė, parodė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotryna @ 2006 06 01, 09:50)
O kurioje klinikoje dirba gyd. Umantas?

Gyd. Umantas dirba Panevezyje kazkokiame seimos centre (gal panaevezietes galetu patikslinti) ir Pasvalyje yra gimdymo namu skyriaus vedejas. smile.gif
Atsakyti
O as susidariau visai kitokia nuomone.Gerai kol viskas gerai,bet esant sudetingesnems situacijoms,manau butu visai kitaip.Nenoriu gazdinti,ar kritikuoti sio gydytojo.Visi jie geri,kol nepadaro esminiu klaidu.Bet kaip ir kiekviena gydytoja galima girti,taip kiekviena galima rasti ir del o peikti.Tai individualu,nes priklauso nuo sekmingo arba nesekmingo gydymo. mirksiukas.gif
Atsakyti