QUOTE(pikkolo @ 2010 03 29, 14:09)
Jūs neatsakėte į klausimą, kas yra normalus gydymas. O kas yra normalus aptarnavimas? Visą gyvenimą gydžiausi tik valstybinėje poliklinikoje, kol kas dar gyva ir neturiu net kuom pasiskųsti - nei gydytoja, nei registratorėm, nei eilėm. Kadangi dėl kai kurių priežasčių buvau priversta pereiti gydytis dantis privačiai, tai galiu pasakyti, kad jokio skirtumo nepajutau, apart to, kad už dantį tenka susimokėti po 100 lt.
Vadinasi jums pasisekė. Tarkim aš ėjau pas ginę dėl ciklo sutrikimo, gydė įvairiausiais vaistais, galiausiai pripaišė uždegimą (jokių tepinėlių, kraujo tyrimų neatliko), mėnesį gėriau 2 rūšių antibijotikus ir džiaugiuosi, kad apsilankiau privačiai, nes vietoje atliko echo, padarė tyrimus ir paaiškėjo, kad jokio uždegimo nėra. Per antibijotikus, tik numečiau kokius 5kg ir dar kokį mėnesį skundžiausi pilvo skausmais..Vėliau buvo problemų su mažylės pilvuku, šeimos gydytoja sakė kūdikiams normalu, kadangi jokios įrangos nėra, tai taip ir paliko, o siuntimui nematė prasmės, atlikus tyrimus paaiškėjo, kad vaikui įsisenėjęs auksinis stafilokokas.. Tai argi čia normali priežiūra?

Poliklinikoje nėra elementarios įrangos, išskyrus atlikti šlapimui ir kraujui.. Siuntimus kaskart reikia išsireikalauti...
tas kas gimdė be kyšių, turbūt ir susidūrė su abejingumu, ne itin kokybišku susiuvimu ir pan.
Žinoma, tie patys gydytojai dirba ir valdiškai ir privačiai, bet patikėkit, daugelis jų jose skiriasi kaip diena ir naktis. O taip pat skiriasi ir įranga.
Dėl dantistės, taip pat jau keli metai lankausi privačiai, deja ir čia pajutau skirtumą.
Žinoma, gal man tiesiog nesiseka su gydytojais.
O gal šeimos gydytoja nemaloni man, nes per 25 savo gyvenimo metus nenešiau jai jokių pakištukų..