QUOTE(Užsispyrėlė @ 2010 03 29, 15:10)
Vadinasi jums pasisekė. Tarkim aš ėjau pas ginę dėl ciklo sutrikimo <.....>
Jūs turbūt apie gydytojo ar poliklinikos pakeitimą nesate girdėjusi? Jei nežinojote, tai dabar nėra privaloma prisiregistruoti į tą polikliniką kuri yra pagal apylinkę ir pas gydytoją pagal apylinkę neprivaloma. Viską galima pasirinkti. Mano vyras taip ir padarė, kai terapeutas nusiuntė darytis kardiogramą su įrašu, kad vos nemiršta, o iš tikrųjų viskas su širdele gerai, tik kad labai išgąsdino, vyras persirašė į kitą polikliniką. Tuo metu jam arčiausiai buvo privati, bet didžiąją dalį paslaugų apmoka ligonių kasa. Tačiau nepatogumų patiria daug daugiau nei aš likusi toje pačioje valstybinėje poliklinikoje. Dabar dėl tokio pasirinkimo pyksta, bet kitur persirašyti neturi laiko, o ir kol viskas gerai, apie tai negalvoja.
Kas dėl įrangos, tai labai priklauso nuo to kokio dydžio poliklinika. Manojoje yra visa reikalinga įranga, o prieš keletą metų padarytas remontas ir atnaujinta didžioji dalis įrangos.
Prieš apsilankydama pirmą kartą pas ginekologę, pasiskaičiau internete atsiliepimus apie ją, tiesa jie buvo labai prieštaringi, tad nusprendžiau pati išbandyti, ir neteko kol kas nusivilti.
Papildyta:
QUOTE(rainiukas @ 2010 03 30, 08:02)
tingi netingi niekieno ne reikalas, bet kodel jei nesidraudei ir mokejai uz gydyma dabar dar karta turi susimoket? jus man sita isaiskinkit. buvo pasakyta visose gydymo istaigose, ir mokesciuose: jei nesi draustas, o nori, kad gydytu turi moket. bet niekur nesake-mes taves negysysim, tu eik apsidrausk, nes paskiau vis tiek apdraus prievarta
Na aš manau, kad jums turėtų išskaičiuoti sumokėtą sumą iš mokėtinos sumos. Bet tai tik mano nuomonė.