Įkraunama...
Įkraunama...

PSD - mokęstis "už orą" asmenim be soc.garantijų

QUOTE(Fruzina @ 2010 03 30, 08:09)
bet ji tingi, ji nenori, ji nori nieko nedaryti, bet kad vistiek už jos gydymą  visi mokėtų. Nu ar čia normalu, ir kiek tokių žmonių Lietuvoje yra-daugybė.

tingi netingi niekieno ne reikalas, bet kodel jei nesidraudei ir mokejai uz gydyma dabar dar karta turi susimoket? jus man sita isaiskinkit. buvo pasakyta visose gydymo istaigose, ir mokesciuose: jei nesi draustas, o nori, kad gydytu turi moket. bet niekur nesake-mes taves negysysim, tu eik apsidrausk, nes paskiau vis tiek apdraus prievarta 4u.gif
Atsakyti
Fruzina, visada lengviau gyvent kito gyvenimą ir sakyt"aš daryčiau taip, kodėl jis nedaro anaip" bet tik tas, kuris sėdi savo kailyje žino kodėl vienaip ar kitaip negali elgtis.
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2010 03 30, 08:02)
tingi netingi niekieno ne reikalas, bet kodel jei nesidraudei ir mokejai uz gydyma dabar dar karta turi susimoket? jus man sita isaiskinkit. buvo pasakyta visose gydymo istaigose, ir mokesciuose: jei nesi draustas,  o nori, kad gydytu turi moket. bet niekur nesake-mes taves negysysim, tu eik apsidrausk, nes paskiau vis tiek apdraus prievarta 4u.gif

Rainiuk,tai gi tie zmones,kuriems mokejot- yra dirbantys,jiems is atlyginimo isskaiciuojama ir PSD ir Sodrai ir jie to istatymo ,net neabejoju,net nezino.
Cia yra tik tu,kurie turi savarankiskai draustis,problema. Ir as taip pat zinojau,kad jei nedirbi ir nesumoki,niekas taves negydys,tik kai mane paliete,suzinojau si nauja istatyma biggrin.gif
Uzsiregistravus DB tampame dar vienu valstybes islaikytiniu,tik kam nuo to geriau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 30 kovo 2010 - 08:38
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2010 03 29, 15:10)
Vadinasi jums pasisekė. Tarkim aš ėjau pas ginę dėl ciklo sutrikimo <.....>

Jūs turbūt apie gydytojo ar poliklinikos pakeitimą nesate girdėjusi? Jei nežinojote, tai dabar nėra privaloma prisiregistruoti į tą polikliniką kuri yra pagal apylinkę ir pas gydytoją pagal apylinkę neprivaloma. Viską galima pasirinkti. Mano vyras taip ir padarė, kai terapeutas nusiuntė darytis kardiogramą su įrašu, kad vos nemiršta, o iš tikrųjų viskas su širdele gerai, tik kad labai išgąsdino, vyras persirašė į kitą polikliniką. Tuo metu jam arčiausiai buvo privati, bet didžiąją dalį paslaugų apmoka ligonių kasa. Tačiau nepatogumų patiria daug daugiau nei aš likusi toje pačioje valstybinėje poliklinikoje. Dabar dėl tokio pasirinkimo pyksta, bet kitur persirašyti neturi laiko, o ir kol viskas gerai, apie tai negalvoja.
Kas dėl įrangos, tai labai priklauso nuo to kokio dydžio poliklinika. Manojoje yra visa reikalinga įranga, o prieš keletą metų padarytas remontas ir atnaujinta didžioji dalis įrangos.
Prieš apsilankydama pirmą kartą pas ginekologę, pasiskaičiau internete atsiliepimus apie ją, tiesa jie buvo labai prieštaringi, tad nusprendžiau pati išbandyti, ir neteko kol kas nusivilti.
Papildyta:
QUOTE(rainiukas @ 2010 03 30, 08:02)
tingi netingi niekieno ne reikalas, bet kodel jei nesidraudei ir mokejai uz gydyma dabar dar karta turi susimoket? jus man sita isaiskinkit. buvo pasakyta visose gydymo istaigose, ir mokesciuose: jei nesi draustas,  o nori, kad gydytu turi moket. bet niekur nesake-mes taves negysysim, tu eik apsidrausk, nes paskiau vis tiek apdraus prievarta 4u.gif

Na aš manau, kad jums turėtų išskaičiuoti sumokėtą sumą iš mokėtinos sumos. Bet tai tik mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 03 30, 09:43)
Na aš manau, kad jums turėtų išskaičiuoti sumokėtą sumą iš mokėtinos sumos. Bet tai tik mano nuomonė.

Logiskai mastant taip, bet kai kurie zinovai sm teigia, kad tai "bauda" biggrin.gif tikrai eisiu i mokescius prie progos ir paklausiu. parasysiu, ka pasakys, jei dar kam idomu bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2010 03 30, 09:02)

Išaiškinta jau buvo šimtą kartų. Ar jums vistiek neaišku.

Atsakyti
Net neabejoju,kad neikas nieko negrazins schmoll.gif ,nors ministres pasakymas,kad reik atsizvelgt i konkretu atveji,suteikia vilties.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 03 30, 09:43)

O kaip reikėtų daryti jei jos mokėtina suma didesnė negu 864 , ta prasme už gydymą sumokėjo 2000 litų,gal jai grąžinti reikėtų skirtumą. Kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(Fruzina @ 2010 03 30, 09:54)
Išaiškinta jau buvo šimtą kartų. Ar jums vistiek neaišku.

nu neaisku biggrin.gif
Atsakyti
vakar kalbejau su vienu draugu is VMI, tai sake, kad reiktu atsisiusti nauja versija del pakeitimu . ji isleista kovo 19 diena smile.gif pas kai kuriuos senajam sablone GPM308 gali rodyti priskaiciuota PSD ar GPM, bet naujoje versijoje jau istaisytos klaidos wink.gif

nuoroda cia http://www.vmi.lt/lt/?itemId=21569

gal kam bus idomu, nes pas kai kuriuos zmones skiriasi irasai. o gal jau zinot (temos neseku)
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2010 03 30, 10:13)
nu neaisku biggrin.gif

Na tai ką jau padarysi.... Visokių žmonių yra...
Atsakyti
Gal žinot, kaip reikia panaikint duomenis savo vmi puslapyje? Ar negalima?
Atsakyti