reikia atsisiusti visas 4 dalis, tik tada isarhyvuoti, nes ten vienas failas padalintas i 4 dalis. Turint visas jis vel susiklijuoja

QUOTE(artemide23 @ 2010 04 07, 20:55)
reikia atsisiusti visas 4 dalis, tik tada isarhyvuoti, nes ten vienas failas padalintas i 4 dalis. Turint visas jis vel susiklijuoja 

Ačiū, kad man pasakėte

Tuoi siųsiuosi kitas

Atsisiunčiau visas dalis, bet neveikia..
Nemoku, aš..
Aš spaudžiu ant failo ir vėl ta pati istorija su įkėlimu

Aš spaudžiu ant failo ir vėl ta pati istorija su įkėlimu

QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 07, 17:28)
Labas visoms sportuojančioms namuose
Sakykite, parsisiunčiau iš 1 psl šitą video Jillian Micheals 30 day shred, o kitų negaliu, neleidžia.
Jillian Michaels No More Trouble Zones Workout atsidariusios šią nuorodą spaudžiat Download torrent, tada kompas išmeta lentelę su užrašu "Do you want to open or save this file?" (bent jau mano kompiuteryje viskas vyksta tokia tvarka). Tada, bent jau aš, spaudžiu tiesiog Save, išsisaugau failiuką ant deskopo, tada tiesiog du kartus jį spusteliu ir kompas automatiškai perkelia jį į siuntimosi programą ir vuolia, viskas siunčiasi 

QUOTE(artemide23 @ 2010 04 07, 20:10)
O kaip sekasi toms, kurios zadejo sportuoti, gal kam reikia kur ispirti?

Prašau man išspardyti dupsį 

kai visos dalys yra atsisiustos, reikia paspausti ant pirmos dalies desine peles puse ir isarhyvuoti i "Yoga_Meltd" faila. tik nereikia visas atskirai arhyvuoti, reikia tik pirma dali isarhyvuoti, jis automatiskai paims kitas dalis ir suklijuos i viena
Papildyta:
Na ziurek, o tai vel is pradziu reikes pradeti, Jillian 30 days, kaip bausme
Papildyta:
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 04 07, 20:51)
Bet rytoj būtinai reikia pagaliau pradėt sportuot
nes jau ir pačiai ant savęs pikta, kad taip apsileidau po tos Jillian 30 days programikės
Baisiai gėda ir pikta.

QUOTE(artemide23 @ 2010 04 07, 21:54)
Tai ir planuoju pradėt imt save į nagą griežtai ir rimtai iš pat pirmos dienos 

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 04 07, 21:51)
Jillian Michaels No More Trouble Zones Workout atsidariusios šią nuorodą spaudžiat Download torrent, tada kompas išmeta lentelę su užrašu "Do you want to open or save this file?" (bent jau mano kompiuteryje viskas vyksta tokia tvarka). Tada, bent jau aš, spaudžiu tiesiog Save, išsisaugau failiuką ant deskopo, tada tiesiog du kartus jį spusteliu ir kompas automatiškai perkelia jį į siuntimosi programą ir vuolia, viskas siunčiasi
Turėjau vakar pradėt sportuot, bet ant vakaro siaubingai užėjo skaudėt galvą ir skrandį, tai nebepakilau iš lovos. Šiandien vėlgi susiplanavau sportuot, ir visai netikėtai išėjom su broliu prie upės. Suvaikščiojau tooooooookius atstumus, kad jau tikrai ne iki sporto šiandien. Kojos lenda į užpakalį, kurį, beje, taip pat skauda nuo vaikščiojimo
Tai priskirsiu šiandieninį vaikščiojimo maratoną prie sporto
Bet rytoj būtinai reikia pagaliau pradėt sportuot
nes jau ir pačiai ant savęs pikta, kad taip apsileidau po tos Jillian 30 days programikės
Baisiai gėda ir pikta.

Aš kai siunčiausi vieną dalį, tai pas mane pasikeitė visas toolbaras , prieš tai siuntėsi gerai, o dabar pabandžiau paspausti video kurį jau turiu, irgi neleidžia "siųstis" gal čia dėl to toolbaro?

Gal kuri žinote kur galima nemokamai atsisiųsti Sindy Crauford video pratimus? Bučiau labai dėkinga
Gal žino kur yra rusų kalba?

QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 07, 17:23)
Bet kai lankiau šokius trenerė neleido gerti, sako kiek kalorijų sudeginot ir atsigėrus iškarto po sporto, sugrąžiname visas kalorijas
IR aerobikos trenerė tą patį sakė 

nežinau kokia trenerė galėjo pasakyti tokią nesamonę. Vanduo kalorijų neturi, ir jį sportuojant ir po sporto gerti būtina!! Juk išprakaituojam daug skysčių sporto metu, ir juos reikia sugražint. Va straipsnis apie vandenį liet. kalba: vanduo
Man tai šian kažkaip tingisi sportuot, pirmą kart taip

Aš nežinau, todėl nesiginčysiu

Man irgi spyrio nereikia tfu tfu tfu
Vakar ryte pilatesas, vakare Jillian, galvojau nepakilsiu is lovos siandien, bet normaliai visai, tik va kulna skauda, gal sausgysle patempiau.

QUOTE(Nude @ 2010 04 08, 16:38)
Man irgi spyrio nereikia tfu tfu tfu
Vakar ryte pilatesas, vakare Jillian, galvojau nepakilsiu is lovos siandien, bet normaliai visai, tik va kulna skauda, gal sausgysle patempiau. 

Sveiki, o jus pilateso pratimus darote pati, t.y iš atminties, ar turite įrašą?