Turiu tokia programa, kurioje yra 5 skirtingi pratimu kompleksai. As nesilaukiu, nesakykit man jus
Sveikos
Nu va, šian jau trečia diena su Jillian pirmu lygiu. Kauliukai, lašinukai, raumenukai skauda, ale smagu
Ir energingesnė jaučiuos
Dar ir presiukui 8 min darau, tai ui kaip gerai
Žodžiu tikiuosi pasirižimas liks ir toliau
Nu va, šian jau trečia diena su Jillian pirmu lygiu. Kauliukai, lašinukai, raumenukai skauda, ale smagu
Labas visoms,
Nuo siandien pradejau draugauti su Jillian 30day programa. Sakyciau neblogai, visa slapia likau
Tikiuosi jusu kompanijoje pavyks nesimuliuoti
Nuo siandien pradejau draugauti su Jillian 30day programa. Sakyciau neblogai, visa slapia likau
QUOTE(Nude @ 2010 04 08, 20:39)
Turiu tokia programa, kurioje yra 5 skirtingi pratimu kompleksai. As nesilaukiu, nesakykit man jus

Gerai, atsiprašau, aš iš įpročio
O gal galite pasakyti nuorodą per kurią atsisiuntėte?
Papildyta:
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2010 04 08, 20:50)
Sveikos
Ir energingesnė jaučiuos
Dar ir presiukui 8 min darau, tai ui kaip gerai
Žodžiu tikiuosi pasirižimas liks ir toliau 
O man šią savaitę reikia spyrio, nedirbau šią savaitę
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 08, 21:36)
Tai labai draugiškai spyriu
Dienos šiltėja, gražėja, tad ir mums reikia pasigražint iki vasaros
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2010 04 08, 21:45)
Tai labai draugiškai spyriu
Ryt prašom pradėt sportuot ir prisiduot kaip sekėsi
Būtinai
Rytoi bus laisvesnė diena, grįšiu anksčiau todėl pasportuosiu
Taigi, prisižadėjau, tai ryt turėsiu sportuoti
http://rutracker.org, is siu torentu siunciausi ir pilatesa ir siaip nemazai programu, nzn kaip dabar, bet kai registravausi, tai buvo galima registruotis tik viena valanda per diena.
Vika12, jei neturi noro sportuoti, pagalvok, kad labai mazai dienu liko iki striukyciu nusirengimo, o tada ir pasimatys, kas ka per ziema veike...
Vika12, jei neturi noro sportuoti, pagalvok, kad labai mazai dienu liko iki striukyciu nusirengimo, o tada ir pasimatys, kas ka per ziema veike...
QUOTE(Nude @ 2010 04 09, 11:36)
http://rutracker.org, is siu torentu siunciausi ir pilatesa ir siaip nemazai programu, nzn kaip dabar, bet kai registravausi, tai buvo galima registruotis tik viena valanda per diena.
Va šiandien ankščiau grįžau,
Tik atrašysiu paskutines žinutes, ir einu strakalioti
QUOTE(Nude @ 2010 04 09, 11:36)
Ačiū jums labai, čia tiek daug visokių video
Sveikutės, nesilankiau senokai
tai va, sportuoju vis dar tae bo, kuo toliau tuo mažiau pavargstu
dar lekioju pabėgio kas antrą dienelę, o 30d tą komplektą pratimų mečiau, dėl to kad lb daug ten pratimų rankom, o man būtent to ir nereikia, nes rankose raumenų pas mane sočiai, tikriausia nuo pabuvimo su vaikučiais ( dar ne maniškiais ) ir jų pakilnojimo
dar padarau 8 minučių presą, ir žadu pratęst kalanetiką
sėkmės !!
Sveikos merginos
Norėjau paklausti, gal kuri žino kokius pratimas reikia atlikinėti, kad mesti svorį, bet kad tas svoris nesiverstų į raumenys
Noriu tiesiog laimingai mesti, bet raumenų auginti nenoriu. Daugeliui merginų, vietoi to , kad kristų svoris, jis nekrenta o riebaliukai kinta į raumenys.
Norėjau paklausti, gal kuri žino kokius pratimas reikia atlikinėti, kad mesti svorį, bet kad tas svoris nesiverstų į raumenys
Noriu tiesiog laimingai mesti, bet raumenų auginti nenoriu. Daugeliui merginų, vietoi to , kad kristų svoris, jis nekrenta o riebaliukai kinta į raumenys.