Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose :-)

Turiu tokia programa, kurioje yra 5 skirtingi pratimu kompleksai. As nesilaukiu, nesakykit man jus nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Nu va, šian jau trečia diena su Jillian pirmu lygiu. Kauliukai, lašinukai, raumenukai skauda, ale smagu thumbup.gif Ir energingesnė jaučiuos thumbup.gif Dar ir presiukui 8 min darau, tai ui kaip gerai biggrin.gif Žodžiu tikiuosi pasirižimas liks ir toliau ax.gif
Atsakyti
Labas visoms,

Nuo siandien pradejau draugauti su Jillian 30day programa. Sakyciau neblogai, visa slapia likau lotuliukas.gif Tikiuosi jusu kompanijoje pavyks nesimuliuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2010 04 08, 20:39)
Turiu tokia programa, kurioje yra 5 skirtingi pratimu kompleksai. As nesilaukiu, nesakykit man jus  nestuke.gif  biggrin.gif

Gerai, atsiprašau, aš iš įpročio ax.gif 4u.gif
O gal galite pasakyti nuorodą per kurią atsisiuntėte? 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2010 04 08, 20:50)
Sveikos mirksiukas.gif
Nu va, šian jau trečia diena su Jillian  pirmu lygiu.  Kauliukai, lašinukai, raumenukai skauda, ale smagu thumbup.gif  Ir energingesnė jaučiuos thumbup.gif  Dar ir presiukui 8 min darau, tai ui kaip gerai biggrin.gif  Žodžiu tikiuosi pasirižimas liks ir toliau ax.gif

O man šią savaitę reikia spyrio, nedirbau šią savaitę blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 08, 21:36)
O man šią savaitę reikia spyrio, nedirbau šią savaitę  blush2.gif  blush2.gif

Tai labai draugiškai spyriu biggrin.gif Ryt prašom pradėt sportuot ir prisiduot kaip sekėsi cool.gif
Dienos šiltėja, gražėja, tad ir mums reikia pasigražint iki vasaros bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2010 04 08, 21:45)
Tai labai draugiškai spyriu biggrin.gif  Ryt prašom pradėt sportuot ir prisiduot kaip sekėsi cool.gif 
Dienos šiltėja, gražėja, tad ir mums reikia pasigražint iki vasaros bigsmile.gif

Būtinai blush2.gif ax.gif mirksiukas.gif
Rytoi bus laisvesnė diena, grįšiu anksčiau todėl pasportuosiu thumbup.gif Norėjau šią savaitę bet laiko nelabai neturėjau, dar plius truputį patingėjau blush2.gif
Taigi, prisižadėjau, tai ryt turėsiu sportuoti ax.gif
Atsakyti
http://rutracker.org, is siu torentu siunciausi ir pilatesa ir siaip nemazai programu, nzn kaip dabar, bet kai registravausi, tai buvo galima registruotis tik viena valanda per diena.
Vika12, jei neturi noro sportuoti, pagalvok, kad labai mazai dienu liko iki striukyciu nusirengimo, o tada ir pasimatys, kas ka per ziema veike... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2010 04 09, 11:36)
http://rutracker.org, is siu torentu siunciausi ir pilatesa ir siaip nemazai programu, nzn kaip dabar, bet kai registravausi, tai buvo galima registruotis tik viena valanda per diena.
Vika12, jei neturi noro sportuoti, pagalvok, kad labai mazai dienu liko iki striukyciu nusirengimo, o tada ir pasimatys, kas ka per ziema veike... biggrin.gif

Va šiandien ankščiau grįžau, smile.gif šiandien lydėjo mane labai gera nuotaika, o noras sportuoti LABAI DIDELIS ŠIANDIEN mirksiukas.gif
Tik atrašysiu paskutines žinutes, ir einu strakalioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2010 04 09, 11:36)

Ačiū jums labai, čia tiek daug visokių video mirksiukas.gif
Atsakyti
Kam reike pulsometra-treneri Polar, galit skambint ar parasit sms, 860421566.
Atsakyti
Sveikutės, nesilankiau senokai smile.gif tai va, sportuoju vis dar tae bo, kuo toliau tuo mažiau pavargstu smile.gif dar lekioju pabėgio kas antrą dienelę, o 30d tą komplektą pratimų mečiau, dėl to kad lb daug ten pratimų rankom, o man būtent to ir nereikia, nes rankose raumenų pas mane sočiai, tikriausia nuo pabuvimo su vaikučiais ( dar ne maniškiais ) ir jų pakilnojimo biggrin.gif dar padarau 8 minučių presą, ir žadu pratęst kalanetiką smile.gif sėkmės !!
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Norėjau paklausti, gal kuri žino kokius pratimas reikia atlikinėti, kad mesti svorį, bet kad tas svoris nesiverstų į raumenys g.gif doh.gif
Noriu tiesiog laimingai mesti, bet raumenų auginti nenoriu. Daugeliui merginų, vietoi to , kad kristų svoris, jis nekrenta o riebaliukai kinta į raumenys. g.gif ax.gif
Atsakyti