QUOTE(agute77 @ 2010 03 29, 18:35)
As nesuprantu ko jus visos vargstate su tom deklaracijom?Nuejau as i mokescius ir viska man sutvatke ,supilde ir pinigelius perves men. begyje.
QUOTE(Smilla @ 2010 03 29, 20:33)
QUOTE(ewile @ 2010 03 29, 20:58)
as irgi zinau atveji, kai del VMI darbuotojo klaidos zmogui teko grazinti pinigus ir pildyti deklaracija isnaujo

o 2005 metai as nuejau i VMI paklausti darbuotoju, ar pinigus uzdirbtus Anglijoje reikia deklaruoti, tai darbuotoja paklause ar Anglija ieina i ES, nes sarase ji jos neranda, o pasirodo ten buvo uzrasyta Jungtine Karaliste

, tai va tokios protingos ten tetos
Susiduriau ir aš su vmi žioplumu :-)
draugė nuėjo praeitą savaitę, užpildė ten jai deklaracija darbuotoja, parėjo nusiminusi, kad skolinga beveik 200 Lt valstybei, nes dirbo vasarą, bet ji iki tol mokėsi dieniniam skyriuje ir po to. Tai kai pataisiau deklaraciją, pasirodo, jai valstybė skolinga 303 lt,o ne ji
Taip, kad negalima ir vmi PROFESORIAIS pasitikėti. Jei jau jūs būsit skolingas, atkapstys iš po žemių, bet jei permokėsit, nesigilins prisipažint
Papildyta:
QUOTE(wizardry @ 2010 03 30, 11:52)
Pagaliau vmi sukele duomenis, nors Sodros duomenys visai neatitiko tikroves. pataisiau viska ir gaunasi, kad esu skolinga. Tik niekaip nesuprantu uz ka. gavau tik pajamas is sodros uz vaiko prieziuros atostogas.
Gal kas nors galit paaiskint, kodel taip atsitiko, kad likau skoloj?
gali būti, kad jums taikė per didelį NPD ar kokį ten mokestį. Žinau tiek, kad daug kas liko skolingi valstybei, nes sodros darbuotojai apsižiolpino pernai ir per mažai išskaičiavo mokesčių