Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(agute77 @ 2010 03 29, 18:35)
As nesuprantu ko jus visos vargstate su tom deklaracijom?Nuejau as i mokescius ir viska man sutvatke ,supilde ir pinigelius perves men. begyje.

ax.gif ax.gif zinau atveju, kai taip pat VMI zmogus pilde, issiunte, grazino jam pinigus, o po kurio laiko VMI atgal susigrazino pinigelius, nes tas konsultantas is VMI neteisingai supilde deklaracijas... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 29 kovo 2010 - 20:40
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 03 29, 18:36)
kiek zinau tai dabar taiko 15 %

Ačiū, supratau. hi.gif
Atsakyti
QUOTE(suze @ 2010 03 29, 13:07)
Jei yra  išskaičiuota ir sumokėta PSD įmoka nuo 61  koduku pažymėtų pajamų, tai į 39 langelį reikia įrašyti sumokėtą sumą, o jei nuo minėtų pajamų nebuvo išskaičiuota ir sumokėta PSD įmoka, tai į langelį įrašote 0.

O kaip zinoti, ar uz mane sumoketas PSD nuo autorines? jei sutartyje nurodyta, kad uzsakovas sumokejo 15 proc., 3 proc. (pensiju soc. draudimo) ir 7 proc. (valstyb.soc.dr.)???
O jei tuo paciu metu ir dirbau pagal DS (sumoketa PSD), tai nuo autorines PSD irgi riekia moketi? taigi dubliuojasi... doh.gif Ar cia mano protas per silpnai veikia... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2010 03 29, 20:33)
ax.gif  ax.gif zinau atveju, kai taip pat VMI zmogus pilde, issiunte, grazino jam pinigus, o po kurio laiko VMI atgal susigrazino pinigelius, nes tas konsultantas is VMI neteisingai supilde deklaracijas...  ax.gif

as irgi zinau atveji, kai del VMI darbuotojo klaidos zmogui teko grazinti pinigus ir pildyti deklaracija isnaujo doh.gif
o 2005 metai as nuejau i VMI paklausti darbuotoju, ar pinigus uzdirbtus Anglijoje reikia deklaruoti, tai darbuotoja paklause ar Anglija ieina i ES, nes sarase ji jos neranda, o pasirodo ten buvo uzrasyta Jungtine Karaliste tongue.gif , tai va tokios protingos ten tetos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewile: 29 kovo 2010 - 21:01
QUOTE(Ingaja @ 2010 03 29, 20:35)
Taip, kai skambinaus i mokescius taip sake daryt, viena sau, viena vyrui  ax.gif

Bet tada ir paskolos turi buti viena ant vyro vardu kita zmonos paimtos? Ar ne svarbu? Idomu ar imanoma uz 2 butus sugrazinti, vyrui su zmona, jei vienas vieno vardu, kitas kito, o paskolos ant vieno g.gif ?
Atsakyti
labas! o gal kuri jauatgavao pinigelius is VMI? turiu omeny kas deklaravo po kovo 23))ne as issiunciau ir jau laukiu laukiu))norisi ko greiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Abarbareja @ 2010 03 29, 21:51)
labas! o gal kuri jauatgavao pinigelius is VMI? turiu omeny kas deklaravo po kovo 23))ne as issiunciau ir jau laukiu laukiu))norisi ko greiciau blush2.gif

rodos žadėjo tik nuo balandžio 12 grąžinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ewile @ 2010 03 29, 20:58)
o 2005 metai as nuejau i VMI paklausti darbuotoju, ar pinigus uzdirbtus Anglijoje reikia deklaruoti, tai darbuotoja paklause ar Anglija ieina i ES, nes sarase ji jos neranda, o pasirodo ten buvo uzrasyta Jungtine Karaliste  tongue.gif , tai va tokios protingos ten tetos

O gal galit paprotint, kuri prieda reikia pildyt nurodant pajamas gautas UK? g.gif

Ir dar, jei zmogus 2009 m. dirbo LT tik 2 men, kitus 10 dirbo UK, ten mokejo mokescius, naudojosi medicininem paslaugom, deklaravo isvykima is LT, tai vis vien deklaracijoj turi nurodyt, kad nedirbo 10 men ir susimoket 720 lt ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Knopka* @ 2010 03 29, 21:59)
O gal galit paprotint, kuri prieda reikia pildyt nurodant pajamas gautas UK? g.gif

Ir dar, jei zmogus 2009 m. dirbo LT tik 2 men, kitus 10 dirbo UK, ten mokejo mokescius, naudojosi medicininem paslaugom, deklaravo isvykima is LT, tai vis vien deklaracijoj turi nurodyt, kad nedirbo 10 men ir susimoket 720 lt ? blink.gif

na man tada pasake, kad jeigu dirbau oficialiai, tai deklaruot nereikia, tai as taip ir dariau, bet jus geriau paskambinkit 1882 paklauskit
Atsakyti
QUOTE(ewile @ 2010 03 30, 07:28)
na man tada pasake, kad jeigu dirbau oficialiai, tai deklaruot nereikia, tai as taip ir dariau, bet jus geriau paskambinkit 1882 paklauskit

Reikia atnest pazyma kad jis ten buvo socialiai draustas, taip man 1882ire sake, nes maniskis irgi taip pat -tik 3men LT tebuvo.Zodziu eisiu aiskintis kas per pazyma ir is kur ja gaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 03 29, 21:26)
Bet tada ir paskolos turi buti viena ant vyro vardu kita zmonos paimtos? Ar ne svarbu? Idomu ar imanoma uz 2 butus sugrazinti, vyrui su zmona, jei vienas vieno vardu, kitas kito, o paskolos ant vieno g.gif ?

Musu tai viskas ant abieju (bendrasavininkai), bet manau reiktu pabandyt, tik reikia neuzmirst asmens koda parasyt to zmogaus kam atejo pazymos apie palukanu dydi ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal galite man pasakyti, ar galima pakartotinai išsiųsti deklaraciją blush2.gif
Nors jau rašo, kad priimta-aktuali.
Atsakyti