Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(Mazule @ 2010 03 27, 11:42)
O kaip suprast, jei 46 nulis - kaip suprantu valio  thumbup.gif  - o 33 suma be minuso ir pliuso - tiesiog suma  unsure.gif tokia pati 31 su minusu  cool.gif

Jeigu 33 langelyje nėra jokio ženklo, tai reiškias suma teigiama. Ją sugrąžins į nurodytą sąskaitą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2010 03 27, 10:42)
O kaip suprast, jei 46 nulis - kaip suprantu valio  thumbup.gif  - o 33 suma be minuso ir pliuso - tiesiog suma  unsure.gif tokia pati 31 su minusu  cool.gif

o tai pvz skaičius 1200 Jums nelygus +1200?
Atsakyti
dar... o jei siusiu ta patikslinta deklaracija uz 2007, tai man ten rasyt tuo metu buvusia pavarde ar dabartine? blush2.gif
Atsakyti
Aciu labai uz info 4u.gif
Atsakyti
zinokit nk nesuprantu... schmoll.gif db patikslinau ta deklaracija, itraukus suma uz mokslus, bet man grazintina suma nesiskiria... gali but taip ar gal kazka praleidau...?
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 03 27, 11:08)
zinokit nk nesuprantu... schmoll.gif  db patikslinau ta deklaracija, itraukus suma uz mokslus, bet man grazintina suma nesiskiria... gali but taip ar gal kazka praleidau...?

o šauktuką paspaudėt?
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 03 27, 11:24)
o šauktuką paspaudėt?

taip...
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 03 27, 11:32)

o tai kiek tais metais Jums buvo mokesčio išskaičiuota?
gal 0?
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 03 27, 11:35)
o tai kiek tais metais Jums buvo mokesčio išskaičiuota?
gal 0?

316.
Atsakyti
Gal jau kas nors klausė ir aš pasikartosiu, bet jei žmogus nedirbo pusę praėjusių metų ir nebuvo prisiregistravęs darbo biržoje, ar gali būti taip, kad jam ne tik nebus grąžinta už tą pusmetį, kurį pradirbo, bed dar turės sumokėti apie 500 lt?
Jei taip, tai kur logika? Žmogus nedirbo ir iš jo dar pinigus ima?
Atsakyti
QUOTE(Šaltpusnis @ 2010 03 27, 11:49)
Gal jau kas nors klausė ir aš pasikartosiu, bet jei žmogus nedirbo pusę praėjusių metų ir nebuvo prisiregistravęs darbo biržoje, ar gali būti taip, kad jam ne tik nebus grąžinta už tą pusmetį, kurį pradirbo, bed dar turės sumokėti apie 500 lt?

taip, turėsit sumokėt už tą pusmetį privalomąjį sveikatos draudimą.
Atsakyti
QUOTE(Šaltpusnis @ 2010 03 27, 12:49)

o kai Jūs bedarbė einat į parduotuvę ir už kiekvieną prekę mokat PVM, tada logikos neieškot?
PVM gerai, o privalomasis sveikatos draudimas blogai? smile.gif
per metus PVM'o žymiai daugiau sumokat smile.gif
Atsakyti