Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(brunera @ 2010 03 27, 12:26)
pas mane rodo kad nesu deklaravus. bet keisciausia kad nesikeicia suma man vis tiek

Daugiau, nei buvo iš viso išskaičiuota GPM, negalite susigrąžinti. Tai jei ta "nesikeičianti" suma yra 316 Lt, taip ir turi būti.

QUOTE(Inmanta @ 2010 03 27, 16:33)
gal galit kas atsakyti  blush2.gif už praeitus metus sumokejau beveik 1000 lt. už kompiuterį lizingu , tačiau deklaracijoje jo nerodo , ką daryti ar pačiai įrašyti skaičius ar skambinti lizingui , kad jie perduotų duomenis , ar dar šiek tiek palaukti ?

Jei pažymoje duomenys yra, tada tik reikės įsikelti šiuos duomenis pačiai (šiais metais kažkodėl jų nesukėlė į preliminarias deklaracijas). Užeikite su pelyte ant pirmojo deklaracijos lapo, paspauskite dešinį klavišą, įterpkite priedą GPM308L ir jį užpildykite. Nepamirškite to priedo pažymėti deklaracijos pirmame lape.

Atsakyti
laba diena,gal kas galetu patarti del deklaracijos,sendiena norejom deklaruoti individualios veiklos pajamas..langelyje v2 kur reikia pazymet veiklos koda tokio net nera..ismeta eile saraso kuriame negaliu net panasaus kazko pritaikyt...o yrasyt paciai kodo neleidzia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2010 03 27, 18:59)
laba diena,gal kas galetu patarti del deklaracijos,sendiena norejom deklaruoti individualios veiklos pajamas..langelyje v2 kur reikia pazymet veiklos koda tokio net nera..ismeta eile saraso kuriame negaliu net panasaus kazko pritaikyt...o yrasyt paciai kodo neleidzia... g.gif

O,tai,kai registravot IV koki koda iraset?
Mano motinai panasiai buvo,nes kai registravo buvo vienas-kurybine veikla,tai seis metais jau tokios ner,tai irasem pauosalu gamyba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2010 03 27, 20:37)
O,tai,kai registravot IV koki koda iraset?
Mano motinai panasiai buvo,nes kai registravo buvo vienas-kurybine veikla,tai seis metais jau tokios ner,tai irasem pauosalu gamyba ax.gif

ten yrasyti 4 veiklos kodai..fotografavimo paslaugos,nauju daiktu prekyba spec.parduotuveje,naudotu daiktu prekyba spec.parduotuveje ir tarpininkavimo paslaugos...taciau net panasaus kazko neradau ten verysad.gif
Atsakyti
Išsiaiškinom tai, kad mums mokėti nereikės, nes per kitą pusmetį, kai jau ėmė draugas dirbti, uždirbti pinigai padengs tą skolą ir vis tiek VMI dar turės jam išmokėti. Taigi kaip ir viskas normaliai.
O atsakydama į kažkieno komentarą atseit PVM irgi mokam, tai reikia mokėt ir už socialinį draudimą, pasakysiu tiek - PVM ir soc.draudimas du skirtingi dalykai. Sulyginote kvailai, sorry. Nes žmogus būdamas bedarbis, ir nebūdamas darbo biržoje nėra net socialiai draustas. Į ligoninę eidamas turėtų pats mokėtis. Taigi čia man logikos ir trūksta. Imami pinigai už tai, kad gyveni?...
Papildyta:
Dar tiems, kas nematė
http://www.delfi.lt/...php?id=30402223

Lietuvoje įvestas mokestis "už orą"....
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2010 03 27, 19:49)
ten yrasyti 4 veiklos kodai..fotografavimo paslaugos,nauju daiktu prekyba spec.parduotuveje,naudotu daiktu prekyba spec.parduotuveje ir tarpininkavimo paslaugos...taciau net panasaus kazko neradau ten verysad.gif

Keista g.gif kazkas netvarkoje pas jus,dabar pasiziurejau pas save - ismeta labai daug kodu,gal kokius net apie 30 ivairu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2010 03 27, 21:28)
Keista g.gif kazkas netvarkoje pas jus,dabar pasiziurejau pas save - ismeta labai daug kodu,gal kokius net apie 30 ivairu smile.gif

biggrin.gif ir pas mane tiek...o vat pritaikyt kuriam kodui....medienai...anglies kasybai...juk niekas net nesirisa su mano veiklos kodais
Atsakyti
gal kas gali pasakyti ar uz tuos menesius kai nedirba zmogus ir stovi birzoj ir gauna ismokas reikia moketi PSDI?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nigma @ 2010 03 27, 22:14)
gal kas gali pasakyti ar uz tuos menesius kai nedirba zmogus ir stovi birzoj ir gauna ismokas reikia moketi PSDI?aciu  4u.gif

moketi nereiks kol stovi birzoje..va jei kuri laika nestovejot ir nedirbot uz ta laika teks moket
Atsakyti
QUOTE(nigma @ 2010 03 27, 21:14)
gal kas gali pasakyti ar uz tuos menesius kai nedirba zmogus ir stovi birzoj ir gauna ismokas reikia moketi PSDI?aciu  4u.gif

Jeigu stovi darbo birzoj,kai nedirbi,tai nereikia
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2010 03 27, 21:30)
moketi nereiks kol stovi birzoje..va jei kuri laika nestovejot ir nedirbot uz ta laika teks moket

QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 03 27, 21:39)
Jeigu stovi darbo birzoj,kai nedirbi,tai nereikia

aciu uz ats 4u.gif o ar galima pataisyti kaip nors preliminaria deklaracija?nes kazkodel uz ta laika ir buvo paskaiciuota o as ir issiujnciau tokia bloga doh.gif tik db issiaiskinau, ka tokiu atveju daryti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nigma @ 2010 03 27, 22:06)
aciu uz ats  4u.gif  o ar galima pataisyti kaip nors preliminaria deklaracija?nes kazkodel uz ta laika ir buvo paskaiciuota o as ir issiujnciau tokia bloga  doh.gif  tik db issiaiskinau, ka tokiu atveju daryti? verysad.gif

tiesiog tam langeli,kur reikia menesius nurodit kai nedirbot,istatyt 0
Atsakyti