Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

Ir dar klausimukas
Jei vyras skolingas uz puse metu privalomaji mokesti, ar nesumokes man tada permoka NPd? Aisku as nesusigaudau nic nieko, galva jau luzta doh.gif
Uz studija palei L2 sumokejau 408 lt, tai kiek nors priklauso grazinti.
Tikiuosi pagalbos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 06 balandžio 2010 - 21:43
QUOTE(Oksanik @ 2010 04 06, 21:32)
Ir dar klausimukas
Jei vyras skolingas uz puse metu privalomaji mokesti, ar nesumokes man tada permoka NPd? Aisku as nesusigaudau nic nieko, galva jau luzta doh.gif
Uz studija palei L2 sumokejau 408 lt, tai kiek nors priklauso grazinti.
Tikiuosi pagalbos 4u.gif

as taip supratau,kad jus norit,kad vyras deklaruotu uz jusu mokslus?maza suma,ziurint kiek jums bus paskaiciota sugrazint pinigeliu,jei suma bus didesne nei vyras skolingas,tai sumokes skirtuma,o jei mazesne,tai gali buti kad reikes dar net ir damoket.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 06 balandžio 2010 - 22:21
Labas vakaras. O as norejau paklausti,jei tevai vaikui moka uz mokslus,ar jie negali deklaruoti tu islaidu?Kodel pas mama,kuri mokejo uz brolio mokslus,nera to VMI deklaravimo pazymoje? Net imoka buvo vykdoma per jos banko saskaita.
Atsakyti
QUOTE(nykstuke 7 @ 2010 04 06, 22:33)
Labas vakaras. O as norejau paklausti,jei tevai vaikui moka uz mokslus,ar jie negali deklaruoti tu islaidu?Kodel pas mama,kuri mokejo uz brolio mokslus,nera to VMI deklaravimo pazymoje? Net imoka buvo vykdoma per jos banko saskaita.

Mama gali deklaruot,nebent jinai nedirba,tai tada reikia kad deklaruotu tas kuris dirba(tetis pvz)
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 06, 22:38)
Mama gali deklaruot,nebent jinai nedirba,tai tada reikia kad deklaruotu tas kuris dirba(tetis pvz)

Aciu Jums 4u.gif Mama dirbanti. As jau isdrisau Jus per AZ sutrukdyti blush2.gif
Bet kodel VMI pazymoje yra parasyta,kad VMI negavo jokiu duomenu is treciuju asmenu apie pajamu mokesti mazinancias islaidas?
Kur jai ta suma deklaracijoje irasyti ir kaip ja pagristi? Savo banko saskaitos israsu?
Atsakyti
QUOTE(nykstuke 7 @ 2010 04 06, 23:42)
Aciu Jums 4u.gif Mama dirbanti. As jau isdrisau Jus per AZ sutrukdyti blush2.gif
Bet kodel VMI pazymoje yra parasyta,kad VMI negavo jokiu duomenu is treciuju asmenu apie pajamu mokesti mazinancias islaidas?
Kur jai ta suma deklaracijoje irasyti ir kaip ja pagristi? Savo banko saskaitos israsu?

informacija bus pas tą už KURĮ mokėta, o ne kas mokėjo.
t.y. jūsų atvėju, duomenys bus brolio deklaracijoje.
nes universiteto sąrašuose nebus Jūsų motinos, o tik brolis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leblon: 06 balandžio 2010 - 23:02
QUOTE(Leblon @ 2010 04 06, 23:00)
informacija bus pas tą už KURĮ mokėta, o ne kas mokėjo.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2010 04 06, 16:09)
o kaip rasyti, jei auginu kartu su vyru bet nesam susituoke?

Galite per pusę rašyti, galite vien sau ar jam rašyti. Reikia žiūrėti, kaip geriau gaunasi deklaracijose.
Atsakyti
pas mane raso, kad as 4menesius buvau nedrausta,,bet kaip taip galejo buti,jei tais menesiais as buvau dieninio skyriaus studente ir dar auginau dukra iki 8metu??? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Time_after_Time @ 2010 04 07, 02:40)
pas mane raso, kad as 4menesius buvau nedrausta,,bet kaip taip galejo buti,jei tais menesiais as buvau dieninio skyriaus studente ir dar auginau dukra iki  8metu??? g.gif

Radau kitoj temoj jau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, deklaruoju uz moksla per sese, ar deklaracijoje turi butinai buti jos saskaitos nr kur pervesti pinigus ar as galiu savo irasyti?
Atsakyti
Pas mane įdomi istorija, gal kam irgi taip atsitiko?
Kai peržiūrėjau preliuminarią deklaraciją maniau, kad klaida įsivėlė, nes sodros duomenys pažymoje ir deklaracijoje skiriasi. Turėjo grąžinti apie 70 lt, o išmokėti rodo tik 38. paskambinu vmi sako, kad man buvo taikytas perdidelis neapmokęstinamas minimumas. Tada skabinu sodrai, jos sako, kad teisingai, vėl skambinu vmi, tada sako, kad sodra skaičiuoja pamėnesiui, o vmi už metus kita suma, didesnė g.gif taip dar negirdėjau unsure.gif . Už pirmą vaiką gaudavau pinigus ir viskas buvo gerai, o dabar jie ką skaičiuoti nebemoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(durke @ 2010 04 07, 09:00)
Sveikos, deklaruoju uz moksla per sese, ar deklaracijoje turi butinai buti jos saskaitos nr kur pervesti pinigus ar as galiu savo irasyti?

tiktai jos saskaitos numeris.
Papildyta:
QUOTE(Saulyte DD @ 2010 04 07, 09:01)
Pas mane įdomi istorija, gal kam irgi taip atsitiko?
Kai peržiūrėjau preliuminarią deklaraciją maniau, kad klaida įsivėlė, nes sodros duomenys pažymoje ir deklaracijoje skiriasi. Turėjo grąžinti apie 70 lt, o išmokėti rodo tik 38. paskambinu vmi sako, kad man buvo taikytas perdidelis neapmokęstinamas minimumas. Tada skabinu sodrai, jos sako, kad teisingai, vėl skambinu vmi, tada sako, kad sodra skaičiuoja pamėnesiui, o vmi už metus kita suma, didesnė g.gif taip dar negirdėjau unsure.gif . Už pirmą vaiką gaudavau pinigus ir viskas buvo gerai, o dabar jie ką skaičiuoti nebemoka g.gif

jau buvo rasyta,kad vmi ir sodros duomenis neturi sutapti.paskaitikit pora lapu atgal,ten parasyta.(45 psl)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 07 balandžio 2010 - 09:34