Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje

QUOTE(kuuzia @ 2005 08 19, 10:55)
Laba, merginos,

čia jau jumi daugelis žinot, kad maždaug prieš mėnesį man išoperavo guziuką. Šiaip viskas gerai. Išskyrus vieną dalyką, apie kurį net nebuvau pagalvojus. Psichologinę pusę. Tas randelis, kuris matosi iš išorės lyg ir visai nejaudina. Bet pačiupinėjus krūtį, tai jaučiasi vidiniai pjūvio randai. Ir čia jau kur kas blogiau. Mano vyras sako, kad viskas gerai, kad jam tai nėra svarbu, kad jis mane myli ir kaip sako, kad jei su manim prasidėjo žinodamas visas mano panikos problemas, tai čia jau visai ne bėda. Bet aš negaliu... Aišku, jam ir pačiam baisoka glostyti mano kairiają, operuotą krūtį, bet kaip jis sako, juk negaliu aš išskirti smile.gif O aš jaučiuosi psichologiškai traumuota, kažkokia netokia, kažkuria prasme jaučiuosi suluošinta. Netgi kaip sakau, kad jei neturėčiau savo brangiausiojo vyro ir susipažinčiau su kažkuo kitu, tai negalėčiau leisti prisiliesti prie operuotosios krūties.
Gal kuri, kuriai operavo pasakytų, kaip jos jautėsi po operacijų.
cry.gif

Sveikute, kuuzia,
po operacijos praejo tik 1 menuo, o tu jau nori busi "kaip ridikas" thumbup.gif Energijos tau netruksta 4u.gif Randas gyja is leto. Pamirsk ji, nes gyvent su juo teks tikrai ne viena menesi ir kadangi blogiau tau jau nebus - pasijuok is to biggrin.gif Be jumoro cia neapseisi - geriausias vaistas. (Mes su vyru ko tik neprisigalvojam doh.gif ir nors mano randas didesnis jau del jo nesuku galvos)
Nenukabink nosies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2005 08 19, 12:55)
Laba, merginos,

čia jau jumi daugelis žinot, kad maždaug prieš mėnesį man išoperavo guziuką. Šiaip viskas gerai. Išskyrus vieną dalyką, apie kurį net nebuvau pagalvojus. Psichologinę pusę. Tas randelis, kuris matosi iš išorės lyg ir visai nejaudina. Bet pačiupinėjus krūtį, tai jaučiasi vidiniai pjūvio randai. Ir čia jau kur kas blogiau. Mano vyras sako, kad viskas gerai, kad jam tai nėra svarbu, kad jis mane myli ir kaip sako, kad jei su manim prasidėjo žinodamas visas mano panikos problemas, tai čia jau visai ne bėda. Bet aš negaliu... Aišku, jam ir pačiam baisoka glostyti mano kairiają, operuotą krūtį, bet kaip jis sako, juk negaliu aš išskirti smile.gif O aš jaučiuosi psichologiškai traumuota, kažkokia netokia, kažkuria prasme jaučiuosi suluošinta. Netgi kaip sakau, kad jei neturėčiau savo brangiausiojo vyro ir susipažinčiau su kažkuo kitu, tai negalėčiau leisti prisiliesti prie operuotosios krūties.
Gal kuri, kuriai operavo pasakytų, kaip jos jautėsi po operacijų.
cry.gif

Kadangi radus guzeli, kol gydytojai neistyre, galvojau, kad man blogiausias variantas, tai jau po operacijos dziaugiausi, kad nera taip blogai ir todel del rando nepergyvenau. As operuota du kartus, bet tiek pasiseke, kad toj pacioj vietoj. Randas daugiau apatinej kruties dali, pries veidrodi nesimato. Tai praktiskai as apie ji negalvoju. Nebent tikrindamasi. Vyras kiek suprantu irgi drasiai ima uz kruties. Aisku lengva patarti ir negaliu sakyti, kad tikrai jokiu problemu nera, bet laikykis, galvok apie tai, kad buvo tik guzelis, o dabar liko randas. Bet juk jis ne tokioj vietoj, kur visi matytu, o tik tu ir tavo artimiausias zmogus. Manau, kad su laiku susigyvensi su tuo randeliu. Linkiu sekmes
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

nu as cia gal truputi ir ne i tema, bet gal kam naudinga bus smile.gif

man is vieno ir to pacio audinio gabalelio (tiksliau kazko ten ant stikliuko), paimto Kauno onkologinej ligoninej nustate dvi skirtingas diagnozes, Kaune - kad invazinis gimdos kaklelio vezys ir reikia isoperuoti gimda, o Lietuvos onkologiniam centre (Vilniuj) - kad tai vezys in citu (reiskia neinvazinis) ir operuoti nereikia..

manau, jei kuri labai abejojat del operacijos, geriau tikrintis Vilniuj, net pati gydytoja is KOL pasake, kad LOC - antra istaiga po Dievo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(jul_ @ 2005 08 20, 02:42)
Sveikos  4u.gif
nu as cia gal truputi ir ne i tema, bet gal kam naudinga bus  smile.gif

man is vieno ir to pacio audinio gabalelio (tiksliau kazko ten ant stikliuko), paimto Kauno onkologinej ligoninej nustate dvi skirtingas diagnozes, Kaune - kad invazinis gimdos kaklelio vezys ir reikia isoperuoti gimda, o Lietuvos onkologiniam centre (Vilniuj) - kad tai vezys in citu (reiskia neinvazinis) ir operuoti nereikia..

manau, jei kuri labai abejojat del operacijos, geriau tikrintis Vilniuj, net pati gydytoja is KOL pasake, kad LOC - antra istaiga po Dievo 4u.gif

As pritariu. Man Kaune isoperavo krutis ir liko tikrai negrazus randai, o Vilniuje dare su tirpstanciais siulais, tai visai kitaip atrodo. Skirtumas yra...
Rekomenduoju Contratubex nuo randu...
Atsakyti
Ašiū jums už visus paguodžiančius žodžius. 4u.gif Ai, nesu, jau aš labai kantri rolleyes.gif Mane pats pjūvio randas, tai negasdina, mane labiau tas vidinis. Kažkoks sukietėjimas buvusio guzo vietoj yra. Na, kai tik grįšiu lapkritį į Lietuvą trauksiu pas gydytojus, kaip ir prisakė pasityrinėt ar viskas gerai ir t.t. Dabar jau profilaktiškai reikės kartas nuo karto. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainuze @ 2005 08 20, 16:40)
Rekomenduoju Contratubex nuo randu...

Tepliojuos tepliojuos po kelis kart į dieną kaip priklauso smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Pamenat mane,kuri apimta panikos ieskojo patarimu smile.gif Tai va,tai sutapimas ar kas,bet po jusu palaikymo,patarimu ir nuraminimo tikrai gyvent ramiau pasidare smile.gif Be to pasiskaicius jusu pokalbiu pati sau pasiskyriau ta nakvisos alieju gerti ir mano negalavimai tikrai sumazejo biggrin.gif Todel tikrai galiu pasakyt pagal save,kad daug kas nuo nervu priklauso,nes kai pastoviai kaliau sau i galva,kad man jau sakes,tai visa kuna skaudejo g.gif Dabar nusprendziau palaukti kol baigsiu maitint ir tada keliausiu pas gydytojus.Bet iskilo vienas klausimas ar as nepakenksiu ta nakvisos alieju gerdama vaikui,nes maitinu ?Gal zinote ka apie tai?Ir idomu po kiek kapsuliu jum paskyre gerti ta alieju kas geriat?
Ir dekui dar karta tom kas mane nuraminot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lynka @ 2005 08 29, 13:24)
Labas  4u.gif Pamenat mane,kuri apimta panikos ieskojo patarimu  smile.gif Tai va,tai sutapimas ar kas,bet po jusu palaikymo,patarimu ir nuraminimo tikrai gyvent ramiau pasidare  smile.gif Be to pasiskaicius jusu pokalbiu pati sau pasiskyriau ta nakvisos alieju gerti ir mano negalavimai tikrai sumazejo  biggrin.gif Todel tikrai galiu pasakyt pagal save,kad daug kas nuo nervu priklauso,nes kai pastoviai kaliau sau i galva,kad man jau sakes,tai visa kuna skaudejo  g.gif Dabar nusprendziau palaukti kol baigsiu maitint ir tada keliausiu pas gydytojus.Bet iskilo vienas klausimas ar as nepakenksiu ta nakvisos alieju gerdama vaikui,nes maitinu ?Gal zinote ka apie tai?Ir idomu po kiek kapsuliu jum paskyre gerti ta alieju kas geriat?
Ir dekui dar karta tom kas mane nuraminot  4u.gif

Smagu girdėt, kad atradai ramybę smile.gif Laikykis taip ir toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lynka @ 2005 08 29, 15:24)
Labas  4u.gif Pamenat mane,kuri apimta panikos ieskojo patarimu  smile.gif Tai va,tai sutapimas ar kas,bet po jusu palaikymo,patarimu ir nuraminimo tikrai gyvent ramiau pasidare  smile.gif Be to pasiskaicius jusu pokalbiu pati sau pasiskyriau ta nakvisos alieju gerti ir mano negalavimai tikrai sumazejo  biggrin.gif Todel tikrai galiu pasakyt pagal save,kad daug kas nuo nervu priklauso,nes kai pastoviai kaliau sau i galva,kad man jau sakes,tai visa kuna skaudejo  g.gif Dabar nusprendziau palaukti kol baigsiu maitint ir tada keliausiu pas gydytojus.Bet iskilo vienas klausimas ar as nepakenksiu ta nakvisos alieju gerdama vaikui,nes maitinu ?Gal zinote ka apie tai?Ir idomu po kiek kapsuliu jum paskyre gerti ta alieju kas geriat?

Sėkmės ir toliau. Dėl nakvišos aliejaus maitinant, tai manau reikėtų paklausti bent jau vaistininko, arba gal geriau, kad ir vaikų gydytojo. Nors mano manymu neturėtų kenkti. O po kiek gerti tai priklauso ir nuo stiprumo. Būna 500, o būna ir 1000. Aš 1000 gerdavau po 2 per dieną, o jeigu 500, tai manau, kad galima ir daugiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lynka @ 2005 08 29, 13:24)

Laikykis! drinks_cheers.gif
Tikrai žinau, kad daug kas priklauso nuo nervų, man buvo tas pats - kai save laidodavau, būdavo žymiai blogiau, važiuodavau pasiruošus operacijai, o kai gydytoja pasakydavo,kad nieko dar baisaus, iš tos laimės ir nusiraminimo pagerėdavo... Sugėriau labai daug nakvišos, šiaip užtenka netgi 500mg per dieną, kai gramas ir daugiau, jau kitos indikacijos, man tikrai padėdavo tokia dozė, anksčiau po gramą ir nebūdavo ir niekada neskirdavo man gerti kelis kartus per dieną. Maitinant didesnės dozės tuo labiau nereikia, nes visgi fitoestrogenai, juk sojų mišinukas seniau buvo labai geras dalykas, o dabar pamatė, kad vaikiukų kraujyje hormonų daug kartų padidėja ir jau nebeaišku, ar taip jau ir gerai. Bet tai kada maitina mišinuku, o čia dar neaišku, gal visai nedaug į pieną patenka. smile.gif
Atsakyti
Vėl sveikos visos smile.gif . Tikiuosi, kad sveikos wink.gif
Sugrįžtu aš vėl, nes kuriam laikui buvau apsistojusi kitoje temoje (Vestuvių ax.gif ). Mane pažįsta tos, kurios čia lankėsi prieš beveik metus, kai pergyvenau dėl savo fibroadenomos, tyriausi, operavausi.
Kuuzia, dėl randelių - man buvo baisiau tas išorinis. Tu tokia drąsi, aš visą mėnesį, gal dar ilgiau, bijojau prie jo prisiliesti, o ką jau kalbėti apie čiupinėjimą giliau. Kai mylėdavomės, vyro tiesiog prašydavau, kad dar ne laikas, kad neliestų operuotos krūties. Bėgo laikas ir net nepastebėjau kaip ”uždraustąją” kalvelę pamiršau smile.gif . Bet čiupinėti tos vietos, kurioje buvo mano fibro nedrįstu ir dabar. Apskritai apsičiupinėti krūtis turiu tiesiog prisiversti, nes vis atrodo, kad ten ką nors rasiu. O tos operuotos vietos po šiai dienai nesu dorai iščiupinėjusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2005 09 05, 14:02)
Vėl sveikos visos smile.gif . Tikiuosi, kad sveikos wink.gif 
Sugrįžtu aš vėl, nes kuriam laikui buvau apsistojusi kitoje temoje (Vestuvių ax.gif ). Mane pažįsta tos, kurios čia lankėsi prieš beveik metus, kai pergyvenau dėl savo fibroadenomos, tyriausi, operavausi.
Kuuzia, dėl randelių - man buvo baisiau tas išorinis. Tu tokia drąsi, aš visą mėnesį, gal dar ilgiau, bijojau prie jo prisiliesti, o ką jau kalbėti apie čiupinėjimą giliau. Kai mylėdavomės, vyro tiesiog prašydavau, kad dar ne laikas, kad neliestų operuotos krūties. Bėgo laikas ir net nepastebėjau kaip ”uždraustąją” kalvelę pamiršau smile.gif . Bet čiupinėti tos vietos, kurioje buvo mano fibro nedrįstu ir dabar. Apskritai apsičiupinėti krūtis turiu tiesiog prisiversti, nes vis atrodo, kad ten ką nors rasiu. O tos operuotos vietos po šiai dienai nesu dorai iščiupinėjusi unsure.gif

Sveika sugrįžus.
Man tai buvo taip, aš irgi pati visiškai nedrįsau, bet tiesiog pats chirurgas paėmė ranką ir privertė pasičiupinėt. Po to karto pasidarė gerokai drąsiau. Bet aišku vis tiek nėra smagu
Atsakyti