Pasidalinkite patirtimi, kurios turėjo fibroadenomas
, kaip su ginekologiniais reikalais. Turiu galvoje, ar gydytojai jums minėjo, kad yra ryšys tarp kiaušidžių ir fibroadenomos ir kad tos fibro tėra (dažniausiai) kiaušidžių pvz. funkcijų sutrikimo padarinys. Todėl mes pašalinome padarinį, o kaip su priežastimi? Ar buvo taikytas koks nors ginekologinis gydymas, patikrinimas?

QUOTE(Atėnė @ 2005 09 06, 08:45)
Pasidalinkite patirtimi, kurios turėjo fibroadenomas
, kaip su ginekologiniais reikalais. Turiu galvoje, ar gydytojai jums minėjo, kad yra ryšys tarp kiaušidžių ir fibroadenomos ir kad tos fibro tėra (dažniausiai) kiaušidžių pvz. funkcijų sutrikimo padarinys. Todėl mes pašalinome padarinį, o kaip su priežastimi? Ar buvo taikytas koks nors ginekologinis gydymas, patikrinimas?

Toli gražu nebūtinai tai susiję su ginekologiniais dalykais. Fibroadenoma gali atsirasti ir dėl sumušimo, ir dėl hormonų pusiausvyros kažkokio sutrikimo ir dar galas žino.
QUOTE(Atėnė @ 2005 09 05, 14:02)
Vėl sveikos visos
. Tikiuosi, kad sveikos
Sugrįžtu aš vėl, nes kuriam laikui buvau apsistojusi kitoje temoje (Vestuvių
). Mane pažįsta tos, kurios čia lankėsi prieš beveik metus, kai pergyvenau dėl savo fibroadenomos, tyriausi, operavausi.

Sugrįžtu aš vėl, nes kuriam laikui buvau apsistojusi kitoje temoje (Vestuvių

Palauk palauk, Atene

ar tik nereikia taves pasveikinti su nekuriomis SVENTEMIS

Palinksmink mus smulkmenelemis

QUOTE(Ina318 @ 2005 09 06, 12:47)
Palauk palauk, Atene

Oi, labai labai

QUOTE(kuuzia @ 2005 09 06, 12:12)
Toli gražu nebūtinai tai susiję su ginekologiniais dalykais. Fibroadenoma gali atsirasti ir dėl sumušimo, ir dėl hormonų pusiausvyros kažkokio sutrikimo ir dar galas žino.
Taip, priežasčių gali būti daug, bet dažniausia - kiaušidės. Bet kuriuo atveju fibro tik padarinys.
Aš pvz. tiesiog įsitikinusi

O jūs ar ieškote (kad ir kokios jos būtų) savųjų fibroadenomų atsiradimo priežasčių?
Sveikutes,
Taip prisigyriau, kad operacija super...bet randelio krastelis vis neuzgydavo. Kiek cia to laiko praejo...3 savaites. Taigi, as i ta randeli idemiai dirst, o ten siuliukas tamsiai melynas matosi. Galvoju paimsiu adata ir iskrapstysiu. Tik timptelejau as ji, kokie 6cm islindo. Taip issigandau ir paleidau ji atgal...Kaip ir turejo istirpti. Teks vel pas daktarus eiti...
Taip prisigyriau, kad operacija super...bet randelio krastelis vis neuzgydavo. Kiek cia to laiko praejo...3 savaites. Taigi, as i ta randeli idemiai dirst, o ten siuliukas tamsiai melynas matosi. Galvoju paimsiu adata ir iskrapstysiu. Tik timptelejau as ji, kokie 6cm islindo. Taip issigandau ir paleidau ji atgal...Kaip ir turejo istirpti. Teks vel pas daktarus eiti...

QUOTE(Dainuze @ 2005 09 11, 15:26)
Sveikutes,

Oj, tu matomai vidinio susiuvimo siūlą ištraukei. Jie ilgokai man regis užsibūna. Sėkmės tau pas gydytojus. Papasakosi kaip sekėsi.
[Nueinu as pas savo chirurga...jis man pasiulo nusipirkti pinceta ir issitraukti.....Tada nuejau i poliklinika...ten uzgule dvi senos seseles ir sena chirurge...Prakrapste man puse pjuvio, bet siulo istraukti nepavyko, dali nutrauke, dalis nutruko, zodziu reikia laukti, kol istirps...O jau skaudejo, verkiau krokodilo asarom....
QUOTE(Dainuze @ 2005 09 19, 18:41)
[Nueinu as pas savo chirurga...jis man pasiulo nusipirkti pinceta ir issitraukti.....Tada nuejau i poliklinika...ten uzgule dvi senos seseles ir sena chirurge...Prakrapste man puse pjuvio, bet siulo istraukti nepavyko, dali nutrauke, dalis nutruko, zodziu reikia laukti, kol istirps...O jau skaudejo, verkiau krokodilo asarom....
Košmaras kažkoks. Užjaučiu... Laikykis
QUOTE(Dainuze @ 2005 09 19, 18:41)
Siaubas