Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje

QUOTE(Ina318 @ 2005 09 28, 15:42)
Kuo ilgiau lauksi - tuo jis bus didesnis. Kuo jis didesnis - tuo krutis po operacijos  bus labiau nukentejus. Deagnoze irgi turi kuo greiciau issiaiskinti. Soliariumas kenkia betkokiems augliams, o jei jis piktas tai jau beveik katastrofa. Nenoriu gasdinti, bet geriau neatideliok ir issitirk.
Mes laikysim kumscius, kad viskas butu gerai  4u.gif

Aciu!Artimiausiu metu tikrai apsilankysiu,ir parasysiu rezultatus.Tiesiog vasara guzelis buvo labai sumazejes ir visai neskaudejo,tai niekur ir nebejau.O dabar po vieno didelio streso matomai vel viskas sukilo,pradejo dideti ir skaudeti.Keisciausia,kad gimineje ne viena moteris nera turejusi problemu su krutimis.
Atsakyti
[quote=Atėnė,2005 09 07, 09:46]
Taip, priežasčių gali būti daug, bet dažniausia - kiaušidės. Bet kuriuo atveju fibro tik padarinys.
Aš pvz. tiesiog įsitikinusi sad.gif , kad dėl manosios fibro kaltos kiaušidės, todėl dabar labai susirūpinusi savo ginekologine sveikata.
O jūs ar ieškote (kad ir kokios jos būtų) savųjų fibroadenomų atsiradimo priežasčių?
[/quote

Gal ir yra kazkas bendro.Nes pries 4-5 metus turejau miomas gimdoje,ir nemazas.Prigasdino,kad kas pusmeti tikrinciau,ir jei dides,butinai reikes operuoti.Geriau placentali-pagamintas is placentos,tik pas mus apie si vaista niekas nekalba.Giminaite atveze is Rusijos.Nepatikesit,pries metus tikrinausi pas skirtingus gydytojus,pasake gimda svarutele.O dabar jau metai turiu skaudanti guza krutyje.Tai negi is gimdos persimete i kruti?Bet man tas guzas pries metus atsirado po didelio streso.vasara buvo sumazejes,bet teko vel viena stresiuka pergyventi,ir jis vel suzaliavo.Artimiausiu metu eisiu pas gydytoja.
Atsakyti
[quote=Gotika,2005 09 28, 20:18]
[quote=Atėnė,2005 09 07, 09:46]
Taip, priežasčių gali būti daug, bet dažniausia - kiaušidės. Bet kuriuo atveju fibro tik padarinys.
Aš pvz. tiesiog įsitikinusi sad.gif , kad dėl manosios fibro kaltos kiaušidės, todėl dabar labai susirūpinusi savo ginekologine sveikata.
O jūs ar ieškote (kad ir kokios jos būtų) savųjų fibroadenomų atsiradimo priežasčių?
[/quote

Gal ir yra kazkas bendro.Nes pries 4-5 metus turejau miomas gimdoje,ir nemazas.Prigasdino,kad kas pusmeti tikrinciau,ir jei dides,butinai reikes operuoti.Geriau placentali-pagamintas is placentos,tik pas mus apie si vaista niekas nekalba.Giminaite atveze is Rusijos.Nepatikesit,pries metus tikrinausi pas skirtingus gydytojus,pasake gimda svarutele.O dabar jau metai turiu skaudanti guza krutyje.Tai negi is gimdos persimete i kruti?Bet man tas guzas pries metus atsirado po didelio streso.vasara buvo sumazejes,bet teko vel viena stresiuka pergyventi,ir jis vel suzaliavo.Artimiausiu metu eisiu pas gydytoja.
[/quote]

Taip verysad.gif del kiausidziu sutinku. Pradedu manyti, kad del mano bedu kaltos jos. Dabar, kai nuo visu vaistu mano kiausidziu veikla turetu buti nudusinta, jos, kaip daktare sake "dirba kaip arklio", o tai jau netelpa i jokias normas, visokiu problemu nuo to atsiranda cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 09 28, 14:51)
Ina, ar pagijai? verysad.gif

Gydausi ... ir dar ilgai gydysiuos. Bet gyvenu pilnaverti gyvenima ir belieka tuo dziaugtis ax.gif
Atsakyti
Nu va mergaitės cry.gif , aš neviltyje vėl. Nesitikėjau grįžti į šitą skyrelį, bet cry.gif .......
Turiu aš vėl besiformuojančią naują fibroadenomą cry.gif . Prieš metus išoperavo vieną, o dabar vėl cry.gif ....
Ir nuo ko šitie brudai lenda........
Taip ir bijojau, kad jei nesusitvarkysiu ginekologiškai, tai vėl teks gultis po skalpeliu.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2005 10 12, 10:47)
Nu va mergaitės cry.gif , aš neviltyje vėl. Nesitikėjau grįžti į šitą skyrelį, bet cry.gif .......
Turiu aš vėl besiformuojančią naują fibroadenomą cry.gif . Prieš metus išoperavo vieną, o dabar vėl cry.gif ....
Ir nuo ko šitie brudai lenda........
Taip ir bijojau, kad jei nesusitvarkysiu ginekologiškai, tai vėl teks gultis po skalpeliu.

Galiu paguosti, kad jau du kartus gulėjau, reikės trečią. O nuo ko jos iš tikrųjų formuojasi, gerai ir nesupratau. Yra daug faktorių. Man aiškino, kad pas mane yra polinkis. O vaisto kuris jas naikintų ar neleistų formuotis, taip pat nėra. Man mano ginekologė buvo rekomendavus kažkokius rusškus, jau pavadinimo neprisimenu, bet kiek kas važiavo negavo.
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adele3 @ 2005 10 12, 14:01)
Galiu paguosti, kad jau du kartus gulėjau, reikės trečią. O nuo ko jos iš tikrųjų formuojasi, gerai ir nesupratau. Yra daug faktorių. Man aiškino, kad pas mane yra polinkis. O vaisto kuris jas naikintų ar neleistų formuotis, taip pat nėra. Man mano ginekologė buvo rekomendavus kažkokius rusškus, jau pavadinimo neprisimenu, bet kiek kas važiavo negavo.
Laikykis 4u.gif

Dėkui, bet manau, kad šį kartą nesioperuosiu. Aišku, jei tik neužaugs labai didelė ir staiga t.y. neturės polinkio greitai augti. Geriau, sakau, stebesiu ir tikrinsiuos kad nesuvėžėtų. Ta narkozė nėra geras dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2004 09 21, 13:26)
O man visiskai nieko gero sad.gif .
Krutyje aptikau nemaza (slyvos dydzio) guzeli. Buvau pas ivairius gydytojus, padare echoskopija, paeme lasteliu megini. Augliukas nepiktybinis smile.gif , bet gydytojai siulo operuotis.
Krutyje guzeliai buna dvieju rusiu: cistos ir tie kiti smile.gif t.y. augliukai.
Papasakokite ar dar kam nors taip buvo. Ka darete. Ar operavotes?

pries menesi ir as apciupau krutyje guzeli gan nemaza.gal slyvos dydzio.
nuejau pasitikrint tai daktaras pasake kad tai tik audiniai suaugo ir israse vaistu.jau geriu menesi,bet dar pakitimu jokiu nepastebejau.dare echo,tai sake nepiktybinis,bet aisku bet kokie guzeliai yra rizika susirgti veziu.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2005 10 12, 17:41)
Dėkui, bet manau, kad šį kartą nesioperuosiu. Aišku, jei tik neužaugs labai didelė ir staiga t.y. neturės polinkio greitai augti. Geriau, sakau, stebesiu ir tikrinsiuos kad nesuvėžėtų. Ta narkozė nėra geras dalykas.

Man kai po antros operacijos po metų vėl rado tris naujas fibroadenomas, irgi gydytoja liepė operuotis, bet skyriaus vedėja apžiūrėjo ir taip pat liepė sekti, nes sakė gali būti, kad jie vis augs ir nespės pjaustyti. O kad fibroadenomos supyktybėtų, bent kiek su medikais konsultavausi maža tikimybė. Tuo labiau, kad randai po operacijų, taip pat nėra gerai. Nuolat geriu nakvišos aliejų, vitaminus A ir E, taip pat man neblogai veikė vobenzym, nežinau kaip tiksliai rašosi, tik jie pakankamai brangūs.
Atsakyti
o man israse lasu Mastadynon.
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 10 12, 20:00)
o man israse lasu Mastadynon.

Pacific, parasyk kaip juos geri. Aš nežinau iš kur, bet anksčiau juos gerdavau po trisdešimt lašų ištirpintų nedideliame kiekyje vandens, bet PUSĘ VALANDOS PRIEŠ VALGĮ blink.gif . Nesuprantu iš kur tai ištraukiau (įsivaizduoji kaip nepatogu), nes instrukcijoje apie tai nieko nerašo. Gal man gydytojas taip buvo pataręs, nu niekaip nesuprantu. Kaip darai tu ir visos, kurios dar geria Mastodynon 4u.gif .
Atsakyti
Atene, uzjauciu. Bet reikia tiketi, kad tas guzelis nebedides. Gal ir gera tavo ideja stebeti ji, o ne gultis po peiliu.

Na kas cia jau seniau, pamena turbut, kad man buvo rade kazkokius sustandejimus, tik taip juos daktaras vadino, kuriuos neva stebejom. varudavau i santorus kas 3men, iki siol geriu pakeisdama Mastodynon ir Agnucaston bei vitaminus Triovit, A+E ir E. Bet siuo metu esu JAV, turejau vizita cia pas gydytoja, dirbancia moteru klinikoje, ji apziurejo mane ir pasake, kad viskas tau OK. Pasakiau jai, kad LT mane stebejo, jai tas buvo labai keista, neva viskas su manim OK. Tai vat ir nezinau, arba LT gydytojas norejo is manes pinigeliu "pasidaryti" siulydamas pastoviai lankytis (uz ka gi reikedavo atsilyginti), arba amerikos gydytoja bloga. Net ir nezinau, ka galvoti. Bet vistiek, grizus kaledoms i LT zadu pasirodyti sav daktarui...O gal pas koki kita kitos nuomones nueiti??/

beje, del Mastodynon, ilasinu po 30lasu i vandeni kas ryta ir isgeriu. kazkaip nesake gydytojas, reikia po ar pries valgi. nemanau, kad yra skirtumas.
Atsakyti