Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje

siandien nuejau profilaktiskai pasitikrinti ir daktare aptiko guzeli sad.gif sako limfazgis padidejes, bet iskarto dave siuntimo i santariskes pasitikrinti. Jau baisu, sedziu ir zliumbiu, kaip kvaile, nzn kaip susitvardyti, kol vyras grys, kad jo dar nenervinciau, kol tiksliai nieko nezinau. Maniau esu stipresne sad.gif
Atsakyti
Nusiramink, nesinervink į priekį. Juk dar nieko nežinai. O mes turbūt visos įsivaizduojam, kad esam stiprios, kol nesusiduriam su rimta problema. Laikykis, stenkis nusiraminti. Nors lengva patarti, pati esu per tai perėjus, iš poliklinikos eidama per ašaras kelio nemačiau. Bet nieko, viskas praėjo. Dėkui Dievui, viskas pasibaigė gerai. Tikiu, kad ir tau taip bus. Stiprybės. Tik nedelsk, būtinai iš karto pasitikrink iki galo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(acotra @ 2005 09 26, 17:36)
siandien nuejau profilaktiskai pasitikrinti ir daktare aptiko guzeli sad.gif sako limfazgis padidejes, bet iskarto dave siuntimo i santariskes pasitikrinti.

Man vakar onkologas paaiškino, kad mažesni nei 1 cm. guzeliai- nereikšmingi g.gif unsure.gif , neverta dėl tokių jaudintis. Sakė, kad stambesnės moterys jų net neužčiuopia. Pas mane nemažai visokių " bumbuliukų" limfmazginėse vietose, bet jis- nekreipė dėmesio sad.gif . Sako- per kūda ir tiek unsure.gif . Pergyvenu ir aš. Pažastyje nervina "bumbuliukas", tepu kamparais, juk onkologas pasakė, kad nieko baisaus, NET TYRIMŲ NESKYRĖ g.gif Tikiuosi, gal tikrai viskas gerai? unsure.gif
Atsakyti
na va gryzau is onkologinio, siaubas kaip baisiai skamba. Gerai, kad turiu pazystamu ir nereikejo kelis men laukt, kad priimtu, o tai per nervus dar kas pasidarytu. Nesamoninga pas mus medicina, puse metu reikia stovet eileje kad pasitikrinti normaliai, o kai ateini tai pasako, kur anksciau buvai...
na bet man gal nieko baisaus; padare punkcija, ehoskopija nieko blogo neparode, viskas tvarkoje sako. Laukiu atsakymu iki penktadienio, bet kazkaip ramiai jauciuosi dabar. manau koks reibaliukas ir tiek. Tikriausiai kazkam buvo irgi taip.

O pasitikrint tai bet koki guzeli reikia, nors ir kaip baisu butu
Atsakyti

QUOTE(acotra @ 2005 09 26, 17:36)
siandien nuejau profilaktiskai pasitikrinti ir daktare aptiko guzeli sad.gif sako limfazgis padidejes, bet iskarto dave siuntimo i santariskes pasitikrinti. Jau baisu, sedziu ir zliumbiu, kaip kvaile, nzn kaip susitvardyti, kol vyras grys, kad jo dar nenervinciau, kol tiksliai nieko nezinau. Maniau esu stipresne sad.gif

QUOTE(acotra @ 2005 09 27, 12:19)
na va gryzau is onkologinio, siaubas kaip baisiai skamba. Gerai, kad turiu pazystamu ir nereikejo kelis men laukt, kad priimtu, o tai per nervus dar kas pasidarytu. Nesamoninga pas mus medicina, puse metu reikia stovet eileje kad pasitikrinti normaliai, o kai ateini tai pasako, kur anksciau buvai...
na bet man gal nieko baisaus; padare punkcija, ehoskopija nieko blogo neparode, viskas tvarkoje sako. Laukiu atsakymu iki penktadienio, bet kazkaip ramiai jauciuosi dabar. manau koks reibaliukas ir tiek. Tikriausiai kazkam buvo irgi taip.

O pasitikrint tai bet koki guzeli reikia, nors ir kaip baisu butu

Dziaugiuosi, kad viskas gerai tau. As irgi maniau, kad esu stipi. Kai viena ryta kazka uzciupiau, ispyle prakaitas, issigandau. bet neapsizliumbiau, kol savo geros koleges ir drauges nepakalusiau, ar nezino kokio gero mamologo. na tada ir apsiasarojau. vis del to baimes akys dideles..... blink.gif blink.gif nulekiau i Grybo gatve, ten dirba gydytojas is Onkologijos skyriaus.
man irgi kol kas viskas gerai, pasirodo radau, ko nera...bet pamoka visam gyvenimui....nereikia delsti jokiais budais. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.Prisiskaiciau,baisu darosi.As jau visi metai su guzeliu vaikstau ir vis neprisiruosiu nueiti pas gydytoja normaliam istyrimui.Tiesiog labai bijau isgirsti ka nors negero.O guzas jau kastono dydzio,virsutineje kruties dalyje.Ir pries menstruacijas dideja ir skauda.Skauda ir po soliariumo.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 09 27, 12:04)
Man vakar onkologas paaiškino, kad mažesni nei 1 cm. guzeliai- nereikšmingi g.gif  unsure.gif , neverta dėl tokių jaudintis. Sakė, kad stambesnės moterys jų net neužčiuopia. Pas mane nemažai visokių " bumbuliukų" limfmazginėse vietose, bet jis- nekreipė dėmesio sad.gif . Sako- per kūda ir tiek unsure.gif . Pergyvenu ir aš. Pažastyje nervina "bumbuliukas", tepu kamparais, juk onkologas pasakė, kad nieko baisaus, NET TYRIMŲ NESKYRĖ g.gif Tikiuosi, gal tikrai viskas gerai? unsure.gif

Tu nejuokauk doh.gif ir ilgai nedelsdama eik pas kita onkologa, nes sitas net pats nenutokia apie ka kalba. Mano pats pikciausias auglys buvo vos 5mm cry.gif . Nesakau, kad ir tau kas nors panasaus, bet net tyrimu nedaryti... To jau per daug g.gif
Atsakyti
ohmy.gif kas tau buvo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotika @ 2005 09 27, 20:20)
Sveikos.Prisiskaiciau,baisu darosi.As jau visi metai su guzeliu vaikstau ir vis neprisiruosiu nueiti pas gydytoja normaliam istyrimui.Tiesiog labai bijau isgirsti ka nors negero.O guzas jau kastono dydzio,virsutineje kruties dalyje.Ir pries menstruacijas dideja ir skauda.Skauda ir po soliariumo.

Kuo ilgiau lauksi - tuo jis bus didesnis. Kuo jis didesnis - tuo krutis po operacijos bus labiau nukentejus. Deagnoze irgi turi kuo greiciau issiaiskinti. Soliariumas kenkia betkokiems augliams, o jei jis piktas tai jau beveik katastrofa. Nenoriu gasdinti, bet geriau neatideliok ir issitirk.
Mes laikysim kumscius, kad viskas butu gerai 4u.gif
Atsakyti
Ina, kas tau buvo? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 09 28, 14:41)
ohmy.gif kas tau buvo? unsure.gif

Pats tikriausias ir pikciausias kruties vezys cry.gif tiksliau karcinoma. Ir pati, ir gydytojas del dydzio nelaikem jo rimtu, todel dabar kai viskas paaiskejo noriu visas perspeti, kad juokauti negalima. ISSITIRKITE LAIKU ir IKI GALO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ina318 @ 2005 09 28, 14:48)
Pats tikriausias ir pikciausias kruties vezys  cry.gif tiksliau karcinoma.

Ina, ar pagijai? verysad.gif
Atsakyti