QUOTE(acotra @ 2005 09 26, 17:36)
siandien nuejau profilaktiskai pasitikrinti ir daktare aptiko guzeli

sako limfazgis padidejes, bet iskarto dave siuntimo i santariskes pasitikrinti. Jau baisu, sedziu ir zliumbiu, kaip kvaile, nzn kaip susitvardyti, kol vyras grys, kad jo dar nenervinciau, kol tiksliai nieko nezinau. Maniau esu stipresne
QUOTE(acotra @ 2005 09 27, 12:19)
na va gryzau is onkologinio, siaubas kaip baisiai skamba. Gerai, kad turiu pazystamu ir nereikejo kelis men laukt, kad priimtu, o tai per nervus dar kas pasidarytu. Nesamoninga pas mus medicina, puse metu reikia stovet eileje kad pasitikrinti normaliai, o kai ateini tai pasako, kur anksciau buvai...
na bet man gal nieko baisaus; padare punkcija, ehoskopija nieko blogo neparode, viskas tvarkoje sako. Laukiu atsakymu iki penktadienio, bet kazkaip ramiai jauciuosi dabar. manau koks reibaliukas ir tiek. Tikriausiai kazkam buvo irgi taip.
O pasitikrint tai bet koki guzeli reikia, nors ir kaip baisu butu
Dziaugiuosi, kad viskas gerai tau. As irgi maniau, kad esu stipi. Kai viena ryta kazka uzciupiau, ispyle prakaitas, issigandau. bet neapsizliumbiau, kol savo geros koleges ir drauges nepakalusiau, ar nezino kokio gero mamologo. na tada ir apsiasarojau. vis del to baimes akys dideles.....

nulekiau i Grybo gatve, ten dirba gydytojas is Onkologijos skyriaus.
man irgi kol kas viskas gerai, pasirodo radau, ko nera...bet pamoka visam gyvenimui....nereikia delsti jokiais budais.