QUOTE(Germani @ 2006 08 07, 22:14)
O, sakykit, ar fibrio adenomos salinimas vyksta su pilna ar daline narkoze. man darys operacija, ar butina toje ligonineje praleisti nakti? as tai ziauriai ziauriai to nenoriu. Ar galima po operacijos iskart namo?
man tai dare pilna narkoze, nes sake, kad didelis guzelis (2cm), bet jei mazas tai man atrodo kad daro daline. siaip mane operavo vilniuj onkologiniam, tai pagulde ketvirtadieni, poto penktadieni isoperavo ir sestadieni isleido namo..zinok nieko baisaus ten nera, labai faini daktarai, bent jau ten kur mane operavo, tiesiog emociskai teigiamai nuteike..sekmes, stiprybes..jei kas domina klausk

QUOTE(Rasuteee @ 2006 08 07, 20:25)
man tai dare pilna narkoze, nes sake, kad didelis guzelis (2cm), bet jei mazas tai man atrodo kad daro daline. siaip mane operavo vilniuj onkologiniam, tai pagulde ketvirtadieni, poto penktadieni isoperavo ir sestadieni isleido namo..zinok nieko baisaus ten nera, labai faini daktarai, bent jau ten kur mane operavo, tiesiog emociskai teigiamai nuteike..sekmes, stiprybes..jei kas domina klausk 

Aciu uz atsakyma

QUOTE(Germani @ 2006 08 08, 15:45)
Aciu uz atsakyma
Man irgi 2 cm guzelis, tai turbut bus pilna narkoze
as labai nemegstu ligoniniu, bet turbut jau reiks ten pabuvoti. O kiek laiko Tau truko operacija? Mane operuos Kauno onkologiniam, gydytojas Merkelis. Pati as ne kiek nepergyvenu, nes zinau, kad jaunoms daznai taip buna ir cia nieko blogo. tik man idomu, kodel tie guzeliai susidaro, nes mano giminej nera tokiu atveju buve. Gal nuo nervu ir streso?

operacija pati truko gal apie pusvalandi, bet i palata parveza kai ten prabundi, tai gal po kokiu poros valandu. kodel tie guzeliai susidaro tai net neisivaizduoju, siaip man pasake, kad tai yra normalu ir kai kuriems zmonems taip atsitinka, bet nuo ko nepasake..saunuole, kad nepergyveni, as tai, atsimenu, labai bijojau, kad skaudes ir pan, bet po kokiu dvieju savaiciu galesi gyvent normalu gyvenima (na bent jau man taip buvo..jau galejau normaliai miegot ir neskaudejo)

QUOTE(Rasuteee @ 2006 08 08, 17:38)
operacija pati truko gal apie pusvalandi, bet i palata parveza kai ten prabundi, tai gal po kokiu poros valandu. kodel tie guzeliai susidaro tai net neisivaizduoju, siaip man pasake, kad tai yra normalu ir kai kuriems zmonems taip atsitinka, bet nuo ko nepasake..saunuole, kad nepergyveni, as tai, atsimenu, labai bijojau, kad skaudes ir pan, bet po kokiu dvieju savaiciu galesi gyvent normalu gyvenima (na bent jau man taip buvo..jau galejau normaliai miegot ir neskaudejo) 

O ka daro pries operacija? Ir ar labai apibintuoja po operacijas, ar galima nesioti liemenukus? Ir sakai skauda po operacijos? Ar tu pati galejai truputi operacijos data pareguliuoti? Nes man rytoj reikia tartis del datos, o iki rugsejo pradzios turiu dalyvauti dviejuose vestuvese, tai noriu operuotis po to.
QUOTE(Germani @ 2006 08 09, 11:40)
O ka daro pries operacija? Ir ar labai apibintuoja po operacijas, ar galima nesioti liemenukus? Ir sakai skauda po operacijos? Ar tu pati galejai truputi operacijos data pareguliuoti? Nes man rytoj reikia tartis del datos, o iki rugsejo pradzios turiu dalyvauti dviejuose vestuvese, tai noriu operuotis po to.
Po operacijos nieko neapibintuoja, uzdeda tvarsti, na toki pleistriuka ir tiek. o del liemenuku tai ziurint kokioj vietoj pjuvis, as pora saviciu nesiojau tik soptinio tipo liemeneles, kad niekur nespausti, medvislinenes, kad neprakaituotu. O del skausmo, tai juk kai isipjauni pirsta tai juk irgi skauda kazkiek laiko. Del datos tai manau galima tartis asmeniskai jau su daktaru kuris operuos, priklausys ir nuo to kada jis turi laiko ir laisvu vietu palatoje.
QUOTE(Germani @ 2006 08 09, 11:40)
pries operacija ateina sesele ir paduoda tokius marskinelius (ar naktinius net nzn kaip pavadint) pasako uz kiek mzdaug laiko operuos ir tu apsirengi ir lauki, negalima valgyt, jokiu auskaru ir ziedu turet, bet viska tau pasakys..o liemenuka as jau kita diena po operacijos uzsidejau..diena nakti su juo buvau, nes daktaras sake, kad su juo geriau gyja ir pan.o operacijos data reguliuoti galima, bent jau manes daktare (ta kur pasake kad reiks operuot ir dave siuntima ar kazka pan) paklause kada man geriau ir ar as ta diena galesiu..manau ir tave operuos tada kai tu galesi..po operacijos man siaip bisky skaudejo, bet jei tau skaudes tai suleis vaistu nuo skausmo..siaip truputi skauda, na kazka ten jauti gal apie pora savaiciu, tai priklauso nuo pjuvio dydzio..bet siaip maniau kad skaudes labiau ir bus baisiau
QUOTE(Germani @ 2006 08 09, 14:00)
Aciu, Rasuteee ir acotra uz atsakymus. kuo daugiau informacijos turiu, tuo maziau jaudinuos. O gal patartumet, ka i ligonine atsivezti reikia su savim? Kazin, ar po operacijos nebus problemu maitinant vaika?
as vaiku neturiu, bet uz kokiu poros trejetos meteliu bus pats laikas

Aš buvau operuota neštumo metu, 4 mėn., kai gimė dukra ją maitinau abiem krūtim. Taip išeitų, kad nekenkia.
QUOTE(adele3 @ 2006 08 10, 19:17)
Aš buvau operuota neštumo metu, 4 mėn., kai gimė dukra ją maitinau abiem krūtim. Taip išeitų, kad nekenkia.
tai ramiau man tada bus

QUOTE(Abonentienė @ 2006 08 11, 20:45)
Merginos, as turiu savybe isivaryti sau paniskas baimes, geriau buciau neuzejus ir neskaicius
(bet begsiu pas gydytoja).
Kaip jus suprantate kada yra guzelis, as kiek ciupineju, man atrodo, kad vien guzeliai ten viduj ir yra
Ciupineju ir siurpas ima

Kaip jus suprantate kada yra guzelis, as kiek ciupineju, man atrodo, kad vien guzeliai ten viduj ir yra

Nesijaudink taip