As jau po operacijos. Dabar pati negaliu patiketi tuo, kiek nutiko man per viena savaite. Man viskas pasiseke gerai, ir manau, ne be jusu visu palaikymo

QUOTE (Atėnė @ 2004 10 04, 13:15) |
Sveikutes visos! As jau po operacijos. Dabar pati negaliu patiketi tuo, kiek nutiko man per viena savaite. Man viskas pasiseke gerai, ir manau, ne be jusu visu palaikymo ![]() ![]() |
QUOTE (Dar ne mama ;) @ 2004 10 04, 13:39) | ||
Sveika sukgrizusi ![]() Visi tie nemalonumai su siulais ir nepatogumai miegant greitai baigsis. Tai papasakok viska kiek laiko truko operacija, ar pilna narkoze dare, kiek pinigeliu davei ![]() ![]() |
QUOTE (linau @ 2004 10 04, 13:53) |
Atene labai del taves dziaugiuos, kad tau viskas praeiti...o as va su nerimu laukiu lapkricio 15 dienos ir galvoju, kaip cia ..gal tiem daktaram kieknors sumoket, kad padarytu nuodugnius tyrimus ![]() Gyvenu nerimaudama, nes vezys mano gimineje nera svetima liga, mano senelis pazastyje turejo piktybini augliuka ![]() |
QUOTE (Atėnė @ 2004 10 04, 14:12) | ||
Linau, na nepergyvenk tu taip. Zinotum kokia as baile ![]() |
QUOTE (Atėnė @ 2004 10 04, 14:12) |
Taciau, kad negaisti laiko, nusipirk svirkta ir pleistriuka, nes daktaras, jei to tyrimo reikes, lieps juos atsinesti is vaistines. |
QUOTE (ashley @ 2004 10 04, 14:21) |
Fibroadenomos atsiranda del stresu, harmonu pakitimu, kiausidziu veiklos sutrikimu, bei KT. Pries 3 metus mane kankino cistos, geriau KT ir dabar geriu, nenustebciau jei ir vel tas guzelis atsirastu...tfu tfu......nes ir stresas man nesvetimas. Ai gerkim po taure vyno pries miega ir viskas bus gerai. Man net spuogai nebedygsta ![]() |
QUOTE (Kate25 @ 2004 10 04, 14:16) |
Kaip suprantu, tokio tipo operacija nera pati lengviausia ir trumpiausia. Bet reikia dziaugtis, kad viskas laimingai baigesi. sveik greiciau:) Na o as sia savaitele vaziuoju pas gerb daktara eilinei - treciajai konsultacijai. negaliu sakyti, kad nebijau. |
QUOTE (Atėnė @ 2004 10 04, 14:29) | ||
Ne, ne, operacija nera ilga. Teoriskai iki pusvalandzio, o ar sudetinga, tai tik Ostapenko zino ![]() Kate25, turiu tau pasiulyma. Nevaziuok tu pas ta Ostapenko (su visa pagarba gydytojui). Ziurek, tu sumoki pinigelius, tave apziuri, o jokiu irasu apie tavo bukle, ligos eiga niekur nera. Nueik i apacia t.y. i poliklinika pas Stakioni. Duok jam. Bent jau tyrimus padarys. Turesi bent jau dar viena nuomone. Nueik dar i Centro buv. Studentu poliklinika. Ten geros krutu gyd. dirba. Teisingiau marsrutas atvirkstinis - pirmiau Centro polikl., paskui Onko poliklinika. |