Kuo daugiau gydytoju, tuo geriau. As taip dariau ir darysiu ateityje.
QUOTE (Atėnė @ 2004 10 04, 14:37) |
Kuo daugiau gydytoju, tuo geriau. As taip dariau ir darysiu ateityje. |
tu teisi. juk daugelyje gyvenimisku situaciju nereikia pasikliauti vienintele nuomone. o ypac tame, kas susije su brangiausiu zmogaus turtu - sveikata:)
O nuo ko pradėti to Ostapenkos paieškas? eiti tiesiai į skyrių? juk poliklinikoje jis nerods nedirba?
Telefonu ar kaip?
O taksa ta pati - tai 300 Lt? O ar su kažkuo pasitarėte-pasikonsultavite šiuo klausimu , ar tiek davėte paprasčiausiai?

O taksa ta pati - tai 300 Lt? O ar su kažkuo pasitarėte-pasikonsultavite šiuo klausimu , ar tiek davėte paprasčiausiai?
QUOTE (vilda @ 2004 10 05, 07:59) |
O nuo ko pradėti to Ostapenkos paieškas? eiti tiesiai į skyrių? juk poliklinikoje jis nerods nedirba? ![]() O taksa ta pati - tai 300 Lt? O ar su kažkuo pasitarėte-pasikonsultavite šiuo klausimu , ar tiek davėte paprasčiausiai? |
Vilda, nesuprantu tu nori pas ji konsultacijai? Taip, poliklinikoje jis nedirba, nes yra chirurgas ir dirba skyriuje. Jis tik vykdo nurodymus is apacios

QUOTE (Atėnė @ 2004 10 06, 19:30) | ||
Vilda, nesuprantu tu nori pas ji konsultacijai? Taip, poliklinikoje jis nedirba, nes yra chirurgas ir dirba skyriuje. Jis tik vykdo nurodymus is apacios ![]() ![]() |
Arba skambini tiesiai gerb. Ostapenko, susitari su juo del atvykimo. dazniausiai paskiria atvykti 7.15val, cia viskas neoficialiai. Jis apziuri, nusiuncia echoskopijai, po jos vel grizti pas ji, paskiria gydyma, ka reikia paaiskina, pasako kada vel atvykti. paduodi vokeli ir iseini.
O su siuntimu ir ejimu i poliklinika, manau, ilgiau uztrunka, nes ten eiles, bet nekainuoja. taip kad kiekvienas turi teise rinktis.
Na as siandien buvau pas daktara, kazkaip labai greitai susisukom, nes nebuvo daug pacienciu, kaip kad buna pas ji iki oficialiu darbo valandu. Tai jokiu pakitimu nerado, pasake, kad pokyciai vyksta i gera. echoskopu irgi nieko nemate. issiaiskinau, kad pas mane nera fibroadenoma (guzelis), ne cista, kurios operuojamos, o tiesiog sustandejimas-mastopatija, kuri gydoma medikamentiniu budu ir nuolat stebima, ar nevyksta kazkokie blogi procesai. Po metu, pagerus 4 ciklus vaistuku, ziuri daktaras, ivertina bukle ir gali pasiulyti pasalinti ta zidinuka. bet cia jau kiekvieno teise rinktis, operuotis ar dar bandyti gydytis zoliniais vaistukais. sake, kad gimdymas, vaiko maitinimas ir pan dar viska gali keisti. taip kad su tokia diagnoze operuoti neskuba. bet stebeti ir reguliariai tikrintis patartina. Kol kas man aisku.
QUOTE (Kate25 @ 2004 10 07, 11:26) |
Arba skambini tiesiai gerb. Ostapenko, susitari su juo del atvykimo. dazniausiai paskiria atvykti 7.15val, cia viskas neoficialiai. Jis apziuri, nusiuncia echoskopijai, po jos vel grizti pas ji, paskiria gydyma, ka reikia paaiskina, pasako kada vel atvykti. paduodi vokeli ir iseini. O su siuntimu ir ejimu i poliklinika, manau, ilgiau uztrunka, nes ten eiles, bet nekainuoja. taip kad kiekvienas turi teise rinktis. Na as siandien buvau pas daktara, kazkaip labai greitai susisukom, nes nebuvo daug pacienciu, kaip kad buna pas ji iki oficialiu darbo valandu. Tai jokiu pakitimu nerado, pasake, kad pokyciai vyksta i gera. echoskopu irgi nieko nemate. issiaiskinau, kad pas mane nera fibroadenoma (guzelis), ne cista, kurios operuojamos, o tiesiog sustandejimas-mastopatija, kuri gydoma medikamentiniu budu ir nuolat stebima, ar nevyksta kazkokie blogi procesai. Po metu, pagerus 4 ciklus vaistuku, ziuri daktaras, ivertina bukle ir gali pasiulyti pasalinti ta zidinuka. bet cia jau kiekvieno teise rinktis, operuotis ar dar bandyti gydytis zoliniais vaistukais. sake, kad gimdymas, vaiko maitinimas ir pan dar viska gali keisti. taip kad su tokia diagnoze operuoti neskuba. bet stebeti ir reguliariai tikrintis patartina. Kol kas man aisku. |
Pas mane irgi buvo vienas mastopatinis sukietejimas, tai sake, kad reikia operuoti, net nekalbejo apie joki gydyma vaistais.

QUOTE (Dar ne mama ;) @ 2004 10 07, 12:40) | ||
Pas mane irgi buvo vienas mastopatinis sukietejimas, tai sake, kad reikia operuoti, net nekalbejo apie joki gydyma vaistais. ![]() |
Na ir ka, operavai?Jei taip, ar paskui vel neatsirado sukietejimu?
QUOTE (Kate25 @ 2004 10 07, 13:13) |
Na ir ka, operavai?Jei taip, ar paskui vel neatsirado sukietejimu? |
Pas mane niekas neklause ar noriu operuotis. Pasake, kad reikia tai ir operavau. Pakolkas neatsirado nukietejimu tfu tfu tfu.
Eisiu pasitikrinti spalio pabaigoj tai ziuresim.
QUOTE (Dar ne mama ;) @ 2004 10 08, 08:27) |
Pas mane niekas neklause ar noriu operuotis. Pasake, kad reikia tai ir operavau. Pakolkas neatsirado nukietejimu tfu tfu tfu. Eisiu pasitikrinti spalio pabaigoj tai ziuresim. |
sekmes pas gydytoja:)
Atradau ir aš kažką
Bet ne pačioje krūtyje o virš krūties
Kur eiti ir ką daryti-neaišku, o baisuuuu

QUOTE (NERA @ 2004 10 19, 13:05) |
Atradau ir aš kažką ![]() ![]() |
Pirmiausia nueik pas savo ginekologe. Tada ji duos arba ne siuntima i onkologini. Tada reikes uzsiregistruoti ten. Nu ir ten tave patikrins ir pasakys kas tau ten yra.
Reikia kad butu savaite po menesiniu.
As tai siuntima gavau ne is ginekologes, o is savo terapiautes...
ir nebuvo svarbu del tu menesiniu...nezinau, kiek tai siejasi su tuo guzu 
bet vis vien va profilaktiskai eisiu

bet vis vien va profilaktiskai eisiu