Bet vienas dalykas mane svelniai tariant nustebino.Nuo kada i teatra zmones eina su kedais, nudriskusiais dzinsais ir treningais????
Praejusia savaite buvau Kauno dramos teatre, spektaklyje "Smulkus vedybiniai nusikaltimai" .Labai patiko, tikrai rekomenduoju, ypac vedusioms poroms arba ilgai kartu gyvenantiems
Bet vienas dalykas mane svelniai tariant nustebino.Nuo kada i teatra zmones eina su kedais, nudriskusiais dzinsais ir treningais????
Jaunos merginos nevalytais batais arba is viso utrinti inkariukai, vaikinai nuspurusiais megztiniais.... Nesakau, kad reikia rengtis kaip i Vienos baliu, bet bent jau tvarkingai
QUOTE(Viltuke84 @ 2010 10 27, 10:26)
Jaunos merginos nevalytais batais arba is viso utrinti inkariukai, vaikinai nuspurusiais megztiniais.... Nesakau, kad reikia rengtis kaip i Vienos baliu, bet bent jau tvarkingai 
Nežinau, man teatras irgi tokia vieta, kur kas dieną neinu, tai stengiuosi gražiau apsirengti
QUOTE(Viltuke84 @ 2010 10 27, 11:26)
Praejusia savaite buvau Kauno dramos teatre, spektaklyje "Smulkus vedybiniai nusikaltimai" .Labai patiko, tikrai rekomenduoju, ypac vedusioms poroms arba ilgai kartu gyvenantiems
Geras, tokių aprangos subtilybių teatre dar neteko matyti. Ir gerai
QUOTE(Märchen @ 2010 10 27, 10:39)
Geras, tokių aprangos subtilybių teatre dar neteko matyti. Ir gerai
O dėl tų nudriskusių džinsų ar nutrintų megztinių - tai gal žmonės tiesiog nelabai turi kokių tvarkingesnių rūbų, kitaip sakant, gal vargingiau gyvena ir velkasi geriausia, ką turi.
Abejoju. Teatras irgi nėra toks jau pigus, kas vargingiau gyvena, gal net neina.. O jau jei gali leisti eiti, gali ir apsirengti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 27, 11:18)
Abejoju. Teatras irgi nėra toks jau pigus, kas vargingiau gyvena, gal net neina.. O jau jei gali leisti eiti, gali ir apsirengti 
Nesąmonė
QUOTE(Viltuke84 @ 2010 10 27, 11:54)
Klaikuma. Trūksta žodžių
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 27, 12:18)
Nebūtinai
QUOTE(Salomeja @ 2010 10 27, 15:09)
Nesąmonė
Visų pirma kas kam ką reiškia apsirengimas. Aš tarkim neturiu nei batelių, nei elegantiškų batų ir man inkariukai yra gražiausi batai tinkantys prie suknelės bet kokios. O bilietus žmonės dovanų gauna. Va ir mes eisim greitai ir į kongreso rūmus ir į operą. Dovana. Rengsiuos turbūt sukneles ir ten ir ten, tik kad mano visos suknelės tokios "prie meno", tai įtariu netiksiu
ypač su puskerziais nes man labai gražu ir nieko kito išskyrus ugsus neturiu 
Nu neturiu ir aš batelių, aukštakulnių ir pan., bet su sportbačiais neinu
Tiek to, tema apie spektaklius, o ne apie tai, kaip rengtis einant į juos.
QUOTE(Viltuke84 @ 2010 10 27, 10:26)
tai ir teatru visokiu yra
Sveikos
na žinot,o manęs tai jokia apranga teatre nebestebina...Pamenu būdavo vien tik suknelės ir kostiumai ,bet čia tik vaikystės prisiminimai. O dabar tai ir pati jokių suknelių nesiregiu...Rengiuosi tiesiog tvarkingai,ir to šiais laikais pilnai užtenka. O tie treningai- gal priverstinai i teatrq ėjo
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 10 28, 11:37)
Sveikos
na žinot,o manęs tai jokia apranga teatre nebestebina...Pamenu būdavo vien tik suknelės ir kostiumai ,bet čia tik vaikystės prisiminimai. O dabar tai ir pati jokių suknelių nesiregiu...Rengiuosi tiesiog tvarkingai,ir to šiais laikais pilnai užtenka. O tie treningai- gal priverstinai i teatrq ėjo 
Bet kas čia gali versti į tą teatrą eiti?
aš laukiu su nekantrumu vakaro, ateisiu ryt su atsiliepimais