Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 28, 15:23)
Bet kas čia gali versti į tą teatrą eiti?  biggrin.gif
aš laukiu su nekantrumu vakaro, ateisiu ryt su atsiliepimais  smile.gif

Priverčia klasės ekskursijos,kitą kartą ir žmonos,priverčia universitetai...na aš kažką tokio mąsčiau smile.gif O jei savo noru eiti į teatrą su treningais....neturiu pateisinimo biggrin.gif

Beje su vyru nesenai buvom Vilniaus dramos teatre,žiūrėjome spektaklį `Juodoji našlė`. Scenografas ir apšvietėjas tikrai pasistengė,o pati pjesė taip pat nuostabi...Jei jaučiat,kad vyras per daug namie tinginiauja,tai būtinai nueikite į šį spektaklį drauge thumbup.gif

Spektaklis apie moterį, kurią visą laiką vyras varinėdavo `paduok tą,padaryk aną` ir vieną dieną jai trūko kantrybė ir ji jį nužudė,susirado kitą,tuomet jai neįtiko motina,vaikai,tėvas ir t.t. ji visus nužudė...gal ir žiauriai skamba,bet viskas buvo padaryta ir sumanyta taip subtiliai,taip elegantiškai...na,rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 10 28, 20:36)

Beje su vyru nesenai buvom Vilniaus dramos teatre,žiūrėjome  spektaklį `Juodoji našlė`.  Scenografas ir apšvietėjas tikrai pasistengė,o pati pjesė taip pat nuostabi...Jei jaučiat,kad vyras per daug namie tinginiauja,tai būtinai nueikite į šį spektaklį drauge  thumbup.gif   

Labai gražu vizualiai ten, ypač, jau kai numiršta ir išeina į kitą scenos dalį "už veiksmo". Ir man dar labai patinka,kai tuos puodukus palei lubas kabina.

Ir gal kas matė paskutines premjeras? Mano iš naujų matytų Atviro Rato "Antigonė (ne mitas)" ir VMT "Triušio landa".
Triušio landos pjesė labai patiko, bet yra daug bėdų su aktoriais, o Antigonė, tai toks gana intensyvus, ir labai ritmiškai sukaltas sakyčiau. Bet kažkas su juo ne taip. Dabar pradėjau galvot, kas. Sugalvosiu greitu laiku.

Girdėjau,kad OKT naujas darbas "Dugne" labai geras. Reikės greitu laiku apsilankyt smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Jungiuosi prie jūsų diskusijų būrelio smile.gif Norėčiau sužinoti, daugiau iš jūsų apie dabar esamus spektaklius Vilniuje nuomones smile.gif
Neseniai, prieš savaitę, buvau "Idioto užrašai" - buvau pakerėta. Pirmą kartą mačiau, kad toks jaunas aktorius, šitaip gerai vaidina. Jo emocijų perdavimas žmonėms, tai buvo KAŽKAS. wub.gif thumbup.gif Žmogus visas atsidavė darbui. thumbup.gif thumbup.gif Esu labai labai patenkinta, kad pamačiau šį spektaklį. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika 12: 28 spalio 2010 - 20:52
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 10 28, 20:36)
Beje su vyru nesenai buvom Vilniaus dramos teatre,žiūrėjome  spektaklį `Juodoji našlė`. 

Šis spektaklis mane irgi domina, gaila, kad dabar bus antradienį, norėtųsi šiek tiek vėliau, tikrai eičiau.
-------------------
Vakarykštis "Bučiuoju, Oskaras" Domino teatre labai patiko. Tema graudi, rimtai, bet viskas perteikta taip gražiai, su viltimi. Ir juokiausi, ir verkiau, išėjau kupina emocijų. Tikrai rekomenduoju visoms smile.gif kažkas ar šioje temoje, ar kitur sakė, kad nepatiko, man keista, nes visa salė plojo atsistojusi ilgiausiai wub.gif
Atsakyti
Vilniaus Jaunimo teatras
Lapkričio mėn. moksleiviams , studentams, senjorams ir žmonėms su negalia taikomos 50% nuolaidos į spektaklius "Pagalvinis", "Jei taip, tai šitaip", "Bestija žydrom akim", "Raiši žirgai nešuoliuoja". 1 val. prieš spektaklį nuolaidos negalioja.
Perkant bilietus su nuolaida, prašome pažymėjimą pateikti kasose ir įeinant į teatrą.
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 10 28, 21:52)
Sveiki smile.gif
Jungiuosi prie jūsų diskusijų būrelio  smile.gif  Norėčiau sužinoti, daugiau iš jūsų apie dabar esamus spektaklius Vilniuje nuomones smile.gif
Neseniai, prieš savaitę, buvau "Idioto užrašai" - buvau pakerėta. Pirmą kartą mačiau, kad toks jaunas aktorius, šitaip gerai vaidina. Jo emocijų perdavimas žmonėms, tai buvo KAŽKAS. wub.gif  thumbup.gif  Žmogus visas atsidavė darbui. thumbup.gif  thumbup.gif  Esu labai labai patenkinta, kad pamačiau šį spektaklį. smile.gif

Čia gal apie Pamišėlio užrašus?
Jeigu apie tą patį spektaklį ir tą patį aktorių kalbam, tai visiškai sutinku. Man asmeniškai vienas geresnių jaunųjų aktorių aktorinių darbų. Ir drąsu monospektaklį imt (čia buvo jo vienas iš bakalauro diplominių darbų)
Atsakyti
Šiandien eisiu į Akmenų pelenus dramteatry clap.gif Paskui pagalvojau, kad gal per mažai kultūrinės patirties pas mane, kad tokį spektaklį suprast, bet gal viskas gerai bus biggrin.gif
QUOTE(Tobsita @ 2010 10 03, 23:16)

Didelis dėkui! bigsmile.gif 4u.gif Bandžiau rinktis iš jūsų rekomenduotų spektaklių, bet kad bilietus kaip skėriai išnešė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2010 10 30, 00:59)
Jeigu apie tą patį spektaklį ir tą patį aktorių kalbam, tai visiškai sutinku. Man asmeniškai vienas geresnių jaunųjų aktorių aktorinių darbų. Ir drąsu monospektaklį imt (čia buvo jo vienas iš bakalauro diplominių darbų)

Taip, apie tą patį. smile.gif Atsiprašau, net užmiršau paminėti, jog tai buvo monospektaklis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2010 10 30, 10:54)
Šiandien eisiu į Akmenų pelenus dramteatry  clap.gif

Kokie įspūdžiai po šio spektaklio?
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2010 10 31, 18:19)
Kokie įspūdžiai po šio spektaklio?

Manau, kad daugumai labai patiktų, tai rekomenduočiau smile.gif Labai stiprus spektaklis, aktorių vaidyba superinė, istorijos iš pat pradžių gal ir nelabai pagaut išeina, bet viskas normaliai susidėlioja į vietas. Net nežinau ar tai parašyta jų tinklapy, bet nepilnamečiais netinkamas spektaklis tikrai biggrin.gif

Kažkokie labai sergantys žiūrovai buvo, tai spektaklis persipynė su nuolatiniu kosčiojimu, kas man baisiai didelis trukdis yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 29, 13:44)
Šis spektaklis mane irgi domina, gaila, kad dabar bus antradienį, norėtųsi šiek tiek vėliau, tikrai eičiau.
-------------------
Vakarykštis "Bučiuoju, Oskaras" Domino teatre labai patiko. Tema graudi, rimtai, bet viskas perteikta taip gražiai, su viltimi. Ir juokiausi, ir verkiau, išėjau kupina emocijų. Tikrai rekomenduoju visoms smile.gif kažkas ar šioje temoje, ar kitur sakė, kad nepatiko, man keista, nes visa salė plojo atsistojusi ilgiausiai  wub.gif

Ir as kartu su jumis ziurejau "Buciuoju, Oskaras". Neisivaizduoju, kaip galetu nepatikt. Man labai patiko, vis asaras nubraukdavau. Graudus, bet tuo paciu metu suteikiantis vilti. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2010 10 30, 00:59)

Aš į šį spektaklį bijojau eiti, nes kažkada esu mačiusi Valentino Masalskio vaidinamą (ir dar turėjom stovimus bilietus, tai atsisėdom ant grindų beveik prie pat jo, čia NDT Mažojoj salėj), įspūdis buvo pritrenkiantis, nieko panašaus teatre nebuvau mačiusi ir iki šiol nemačiau. Kaip gaila, kad teatras yra nesikartojanti akimirka...
Atsakyti