Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

Gal kas matėt Jaunimo teatre "Pagalvinis"? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 11 06, 22:22)
Kuri rekomenduotumet is siu spektakliu: Vilnius-Dakaras(ar visada Sapras buna ir Rudokas?) , Striptizo ereliai ir Urvinis zmogus (su kuriuo aktoriu geriausia) 4u.gif  4u.gif

Vilnius-Dakaras neičiau wink.gif
Striptizo erelius visai gal norėčiau pamatyti, bet pasirinkau kitą spektaklį Vilniaus Jaunimo teatre panašų.
Rinkčiausi Urvinį žmogų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(uogytee @ 2010 11 07, 02:40)
*O aš irgi jau nusipirkau bilietus..senai norėjau smile.gif Gaila ne vien eini, bučiau palaikiusi kompaniją smile.gif

**Ne, kitą dieną negalima, tik būtinai per gimtadienį.

* reikėjo man penktadienį paimti bilietus, rezervavus buvau, visai pamiršau, ryt iš pat ryto skambinsiu, tikiuosi dar bus man tų bilietukų doh.gif
** gaila biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paukstuks @ 2010 11 07, 12:32)

Mačiau, man patiko. Sunkus spektaklis, "Striptizo erelių" ir pan. gerbėjoms nepatiks.
Atsakyti
QUOTE(*Martina* @ 2010 11 07, 21:20)
Mačiau, man patiko. Sunkus spektaklis, "Striptizo erelių" ir pan. gerbėjoms nepatiks.

O kodėl manote, kad mėgstančios "Striptizo erelius" ar panašius spektaklius, būtinai nesusižavės rimtais, giliais spektaklis? smile.gif Aš kaip kad nemėgstu vieno žanro knygų, filmų, lygiai taip pat nevaikštau ir į vieno žanro spektaklius. Ir tai, kad man patinka tos komercinės, bet įtraukiančios komedijos, dar nereiškia, jog nemėgstu rimtų spektaklių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 11 07, 21:38)
O kodėl manote, kad mėgstančios "Striptizo erelius" ar panašius spektaklius, būtinai nesusižavės rimtais, giliais spektaklis? smile.gif Aš kaip kad nemėgstu vieno žanro knygų, filmų, lygiai taip pat nevaikštau ir į vieno žanro spektaklius. Ir tai, kad man patinka tos komercinės, bet įtraukiančios komedijos, dar nereiškia, jog nemėgstu rimtų spektaklių smile.gif

drinks_cheers.gif sutinku. Vieną kartą norisi rimto spektaklio, kitą kartą - vadinamo komercinio atsipalaidavimui.
Atsakyti
QUOTE(Paukstuks @ 2010 11 07, 13:32)

Patys geriausi.
Ir kartų buvau (gal kokius 4 ar 5) visada stebina, kad tai priimtina įvairiai publikai.
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 11 07, 20:38)

Na taip gal per daug subjektyviai parašiau, tiesiog rėmiausi asmenine patirtimi, kai iš pažįstamų rato vieni mėgsta tik vadinamuosius rimtus spektaklius, į "Domino" gyvenime neitų, o kiti atvirkščiai - eina tik į lengvus smile.gif Bet kiek žmonių, tiek nuomonių smile.gif
Gerų spektaklių visoms wink.gif
Atsakyti

Na aš sakyčiau, kad dėl to, kad yra skirtumas tarp lengvo turinio spektaklio (na, pavadinkim komedija) ir grynai komercinio (to, ką siūlo Domino, Laimingi žmonės, Idioteatras ir panašios organizacijos).
Nes aš matau didelį skirtumą tarp Domino "Striptizo erelių" ir Jaunimo teatro "Strip man show" (nors nei vienas, nei kitas nepatiko).

Ir tiesą sakant esu kategoriška, nors stengiuosi pamatyt kuo daugiau, ir eit be išankstinės nuomonės (jeigu kritikai, ar pažįstami labai sudirba spektaklį vis tiek einu pasižiūrėt pati, nes noriu susidaryti savo nuomonę), bet į Domino neprisiverčiu nueit (mačiau 2 spektaklius, per vieną verkt norėjosi, kaip man gaila G.Ivanausko buvo)

O kalbant apie spektaklius, tai labai laukiu G.Varno publikos premjeros wub.gif Sakiau šią savaitę neisiu, bet gruodį, kai apsitrins truputį kampai, būtinai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaliai lyja: 08 lapkričio 2010 - 19:55
QUOTE(Žaliai lyja @ 2010 11 08, 19:54)
Na aš sakyčiau, kad dėl to, kad yra skirtumas tarp lengvo turinio spektaklio (na, pavadinkim komedija) ir grynai komercinio (to, ką siūlo Domino, Laimingi žmonės, Idioteatras ir panašios organizacijos).
Nes aš matau didelį skirtumą tarp Domino "Striptizo erelių" ir Jaunimo teatro "Strip man show" (nors nei vienas, nei kitas nepatiko).

Ir tiesą sakant esu kategoriška, nors stengiuosi pamatyt kuo daugiau, ir eit be išankstinės nuomonės (jeigu kritikai, ar pažįstami labai sudirba spektaklį vis tiek einu pasižiūrėt pati, nes noriu susidaryti savo nuomonę), bet į Domino neprisiverčiu nueit (mačiau 2 spektaklius, per vieną verkt norėjosi, kaip man gaila G.Ivanausko buvo)
O kalbant apie spektaklius, tai labai laukiu G.Varno publikos premjeros  wub.gif  Sakiau šią savaitę neisiu, bet gruodį, kai apsitrins truputį kampai, būtinai

O kuo to Ivanausko gailet? Pats renkasi ka vaidint, nieks gi neprivercia jo. Bet is tiesu - jei ta turejai omeny - ir as apie ji buvau geresnes nuomones kaip apie aktoriu ir asmenybe, kol nepradejo nusirengineti ir pan., taigi jis kaip ir dauguma dirba "ant publikos". unsure.gif Vienu zodziu po tokiu vaidmenu nebeliko mano susizavejimo juo, tam tikra prasme jis man tapo gana eiliniu aktorium (gal biskiuka geresniu) tongue.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 08 lapkričio 2010 - 21:41
[quote=Žaliai lyja,2010 11 08, 20:54]
Domino, Laimingi žmonės, Idioteatras ir panašios organizacijos.
[/quote]
Ot, gerai pasakyta!
O kodėl manote, kad mėgstančios "Striptizo erelius" ar panašius spektaklius, būtinai nesusižavės rimtais, giliais spektaklis? [/quote]
Nueikite ir parašykite mums, kas geriau - "Pagalvinis" ar "ereliai". Jeigu vis dar nebus gaila laiko "ereliams", tai ir bus atsakymas.
Atsakyti
[quote=Foxė,2010 11 09, 13:06]
Ot, gerai pasakyta!
O kodėl manote, kad mėgstančios "Striptizo erelius" ar panašius spektaklius, būtinai nesusižavės rimtais, giliais spektaklis? [/quote]
Nueikite ir parašykite mums, kas geriau - "Pagalvinis" ar "ereliai". Jeigu vis dar nebus gaila laiko "ereliams", tai ir bus atsakymas.
[/quote]

Nu kaikas daug to grazaus laiko turi. biggrin.gif

Bendrai tas as be galo myliu ir gerbiu rimtus spektaklius, bet kartais mielai pasiziuriu ir tuos lengvus komercinius. Aisku pastaruosius didziuoju menu nelaikau, bet kartais reikia tiesiog atsipalaiduot. Manau visko reikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2010 11 08, 22:40)
O kuo to Ivanausko gailet? Pats renkasi ka vaidint, nieks gi neprivercia jo. Bet is tiesu - jei ta turejai omeny - ir as apie ji buvau geresnes nuomones kaip apie aktoriu ir asmenybe, kol nepradejo nusirengineti ir pan., taigi jis kaip ir dauguma dirba "ant publikos". unsure.gif Vienu zodziu po tokiu vaidmenu nebeliko mano susizavejimo juo, tam tikra prasme jis man tapo gana eiliniu aktorium (gal biskiuka geresniu)  tongue.gif ...

Na iš esmės tai kaip ir renkasi, bet vieną kartą atsisakai, o kitą ir nebepakviest gali. O valgyt visi nori (nežinau kokia konkrečiai jo situacija, bet turiu pažįstamų, kurie grynai dėl to visokiuose panašiuose spektakliuose vaidina). Vienas net pasakė, kad jau geriau į Domino, nei į TV biggrin.gif

O kitą antradienį einu į Hamletą. Mano kieme būna šventė, kai Nekrošius parvažiuoja ką nors parodyt ax.gif
Atsakyti