Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 02, 19:25)
Mane siek tiek nervina, kad ne visada randu su kuo eiti i spektaklius, gal verta pradeti vaikscioti vienai laugh.gif

va va, aš jau pradėjau smile.gif tik svarbiausia, pasirūpinti veikla per pertrauką, aš pvz įsimetu ką nors paskaityti, nes nemėgstu kaboti bufete.
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 02, 00:43)
Na va, išsiaiškinau, kad spektaklis rodytas Lėlių teatre, bet statytas kito teatro.. Gal kuri žinote kas jį statė? Niekur nerandu. Ir nerandu, ar dar bus kada kur nors rodomas.. Nenurimsiu, kol nepamatysiu biggrin.gif

Man atrodo, nepriklausomo režisieriaus statytas, o rodomas, man atrodo, Lėlės teatre, kaip ir Kazlo spektaklis.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 02, 21:25)
Lauksiu atsiliepimu  smile.gif
Mane siek tiek nervina, kad ne visada randu su kuo eiti i spektaklius, gal verta pradeti vaikscioti vienai laugh.gif
16 diena planuoju eiti Vilniaus Jaunimo teatre ziureti STRIP MAN SHOW – VISKAS APIE VYRUS, bet cia labiau drauge nori, nei as biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Paskaityk ką rašiau pirmuose šios temos puslapiuose biggrin.gif Panašiai, žodžiu drinks_cheers.gif Gal reiktų įkurti kokį bendraminčių būrelį biggrin.gif

Oho, koks pavadinimas biggrin.gif Turėtų būti linksma
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 11 03, 10:14)
drinks_cheers.gif
Paskaityk ką rašiau pirmuose šios temos puslapiuose biggrin.gif Panašiai, žodžiu drinks_cheers.gif Gal reiktų įkurti kokį bendraminčių būrelį biggrin.gif

Oho, koks pavadinimas biggrin.gif Turėtų būti linksma

Oo, norėčiau kokio bendraminčių būrelio biggrin.gif šiaip galima gal kartais net ir čia temoje susikooperuoti iš tų pačių miestų kas yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 03, 12:58)
Oo, norėčiau kokio bendraminčių būrelio biggrin.gif šiaip galima gal kartais net ir čia temoje susikooperuoti iš tų pačių miestų kas yra  biggrin.gif

Eeeei,tai čia ir renkasi bendramintės ir mūsų būrelis lotuliukas.gif O kooperuotis ir kartu eiti i spektaklius išties gera idėja thumbup.gif
Atsakyti
Akmenu pelenai - Kauno dramos teatre - gal kas matet? Kokie atsiliepimai?

Taip pat domina Paskutinioji Diuranu daina.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 03, 12:58)
Oo, norėčiau kokio bendraminčių būrelio biggrin.gif šiaip galima gal kartais net ir čia temoje susikooperuoti iš tų pačių miestų kas yra  biggrin.gif

QUOTE(Skaiiistė @ 2010 11 03, 16:11)
Eeeei,tai čia ir renkasi bendramintės ir mūsų būrelis  lotuliukas.gif    O kooperuotis ir kartu eiti i spektaklius išties gera idėja  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Padarysiu reklamą, bet manau malonią visoms biggrin.gif Kaunietės! Rytdienos spektakliui ''Skėriai'' (Dramos teatras), šiandien ir rytoj nuo 16 iki 18val nuolaidos bilietams. 30proc. visiems, o 50proc moksleiviams ir studentams. Spektaklio pradžia rytoj 18val mirksiukas.gif
Atsakyti
Įsigijau bilietus į PINOKIO KRONIKAS. Laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 11 03, 19:10)
Įsigijau bilietus į PINOKIO KRONIKAS. Laukiu  biggrin.gif

Aš irgi labai norėjau, bet netinka data. Lauksim įspūdžių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 08 20, 08:44)
Vakar buvau spektaklyje ''Striptizo ereliai''. Fantastika!!! Kažin ar kada daugiau dar tiek juokiausi... Iki pilvo maudimo smile.gif Labai labai patiko. Nieko rimto, bet praleisti vakarą LINKSMAI - pats geriausias spektaklis!

Tikru tikriausiai! labai gera komedija!! Tikrai nesitikejau tikra striptiza pamatyti:) thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas buvote 2 vyrai viena tiesa Domino ? Norime su MB nueiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2010 11 05, 13:24)
Gal kas buvote 2 vyrai viena tiesa Domino ? Norime su MB nueiti g.gif

Aš mačiau. Man asmeniškai nelabai patiko schmoll.gif Aš mačiau su J.Gaižausku. Nors salėje tikrai buvo kas juokėsi, bet spektaklis ne iki galo išdirbtas, yra tikrai neįdomių vietų. Mokėti po penkiasdešimt litų už jį tikrai nemokėčiu ir antrą kartą tikrai nenorėčiau žiūrėti. Mano nuomone tai vienas iš prastesnių monospektaklių. Man daug labiau patiko ir "Urvinis žmogus" ir spektaklis "Tėtis". 4u.gif Bet aišku čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
Šiandien įdomų dalyką perskaičiau - Operos ir baleto teatre likus valandai iki spektaklio dieninio skyriaus studentams, moksleiviams, mokytojams bilietą galima įsigyti su 70 proc. nuolaida. Tai vat man iškilo klausimas, kokia ten situacija su bilietais, ar dar jų būna prieš pat spektaklį? g.gif
Ir dar įdomus dalykas, kad švenčiant gimtadienį, nemokamai gaunate bilietą, o einantys kartu - 30 proc. nuolaidą wink.gif
Atsakyti