Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(vija @ 2011 02 16, 13:47)
O dėl spektaklių/filmų apie meilę, jau esu minėjus, kad nelabai juos mėgstu - bent jau mano patys geriausi filmai ir spektakliai yra ne apie meilę (knygos - kas kita). Nes parodyti meilę, kad ja patikėtum, nėra lengva, dažnai atrodo persūdyta, banalu, lėkšta, neįtikina, nesukelia emocijų. Meilei perteikti nereikia nei bučinių, nei banalių žodžių, nei prisilietimų. Vat tuo mane ir sužavėjo "Muzika 2".

Man turbūt tokie įspūdžiai būtent po „Muzikos 2“. Gal nebūčiau sekmadienį mačius, būčiau vakar spektaklį vertinus kitaip.
Atsakyti
Cia kazkas minejo, kad patiko spektaklis ,,Gaidukas", o man visai nepatiko, gal del to, kad ne to tikejausi...
Noriu pasidalinti ispudziais, su vyru buvom spektaklyje ,,Seimyninis ivykis", tai...kaip cia pasakius... gal ir nera toks sugadintas, kaip kiti Domino spektakliai, bet dideliu ispudziu nepaliekantis. Tiesiog ejo ir praejo, pora vietu buvo juokingu, truputi pavargau nuo chaoso ir tu paciu scenu uztestumo. Su vyru vieningai nusprendem, kad uz 50 lt (cia minimali kaina ciam spektakliui) tikrai neverta, na, jei kaina butu per puse, tada verta vakara taip praleisti- for fun.
Atsakyti
O aš bandysiu nueiti ir į tą „No Concert“ - keistokas man jis atrodo, bet draugė visai susidomėjo, tai nukeliausim kartu, kaina nedidelė, nebus gaila, jei ir nusivilsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 16 vasario 2011 - 14:26
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 16, 15:26)
O aš bandysiu nueiti ir į tą „No Concert“ - keistokas man jis atrodo, bet draugė visai susidomėjo, tai nukeliausim kartu, kaina nedidelė, nebus gaila, jei ir nusivilsiu smile.gif

Mačiau kelis kartus, bet gal pakomentuosiu kai pažiūrėsit smile.gif
Nes man asmeniškai gražu ten pažiūrėti, bet ką tuo pasakyt mėgino, niekaip nesuprantu.

Ir apie akcijas, mačiau 17 dienai OKT "Vaidinant auką" bilietai su 50 proc nuolaida
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2011 02 16, 16:06)
Mačiau kelis kartus, bet gal pakomentuosiu kai pažiūrėsit smile.gif
Nes man asmeniškai gražu ten pažiūrėti, bet ką tuo pasakyt mėgino, niekaip nesuprantu.

Ir apie akcijas, mačiau 17 dienai OKT "Vaidinant auką" bilietai su 50 proc nuolaida

Tai pagal tą įdėtą filmuotą gabaliuką man ten irgi gražu, bet esmės nepagavau... Gal ir visą pažiūrėjus nepagausiu, bet ai... smile.gif

Gaila, kad akcija 17tai dienai, būtų šiek tiek vėliau, norėčiau irgi... Nesu buvus niekad OKT blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 16 vasario 2011 - 15:11
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 16, 16:09)
Tai pagal tą įdėtą filmuotą gabaliuką man ten irgi gražu, bet esmės nepagavau... Gal ir visą pažiūrėjus nepagausiu, bet ai...  smile.gif

Gaila, kad akcija 17tai dienai, būtų šiek tiek vėliau, norėčiau irgi... Nesu buvus niekad OKT  blush-anim-cl.gif

Man OKT dažniausiai arba labai patinka, arba visai nepatinka/ nesuprantu ir pan. Vaidinant auką prie pastarųjų priskirčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2011 02 16, 16:24)
Man OKT dažniausiai arba labai patinka, arba visai nepatinka/ nesuprantu ir pan. Vaidinant auką prie pastarųjų priskirčiau smile.gif

Žaliai lyja

tavo turbūt studijos/darbas glaudžiai susijęs su teatru? Ar šiaip didelis pomėgis? Turbūt nedaug likę spektaklių, kurių tu nemačius... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 02 16, 17:37)
Žaliai lyja

tavo turbūt studijos/darbas glaudžiai susijęs su teatru? Ar šiaip didelis pomėgis? Turbūt nedaug likę spektaklių, kurių tu nemačius... smile.gif

Kažkada minėjo, kad susiję, tik nepamenu - studijomis ar darbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2011 02 16, 16:06)

O šitas tai man labai patiko. Visi aktoriai super vaidina, o yapč Darius Gumauskas.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 02 16, 17:37)
Žaliai lyja

QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 16, 18:04)
Kažkada minėjo, kad susiję, tik nepamenu - studijomis ar darbu smile.gif

Pirmiausia tai didelis pomėgis, dabar studijuoju susijusį dalyką, ateityje tikiuosi ir darbų susijusių turėt smile.gif
O dėl spektaklių, tai dar labai daug ko nemačius esu. Kartais pagalvoju, kad geriau vietoj trečio ar penkto apsilankymo mėgstamam spektakly geriau ką nors naujo pamatyt biggrin.gif
Atsakyti
As megstu OKT, tik vat "Dugne" kazkaip nelabai paliko ispudi, tik tiek, kad netradicinis pateikimas, tad buvo idomu "sudalyvauti", jei taip galima issireiksti biggrin.gif Noreciau dar karta i ju "Hamleta" nueiti, nes maciau premjerini varianta, idomu, kaip keitesi nuo to laiko smile.gif
Vat mastau apie sekmadieni Jaunimo teatre - "Smeklos", jei nepasikeis planai, tikiuosi pamatyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2011 02 17, 09:36)
As megstu OKT, tik vat "Dugne" kazkaip nelabai paliko ispudi, tik tiek, kad netradicinis pateikimas, tad buvo idomu "sudalyvauti", jei taip galima issireiksti 

Aš labai noriu į "Dugne" nueit, bet vis bilietų negaunu, labai greit juos išperka...
Atsakyti