Kraupokas...kraupiai ir nuskambėjo
Ot laukiu dabar
QUOTE(Tobsita @ 2011 02 20, 14:50)
Jis i pabaiga tik kraupokas pasidaro... Na pamatysi...
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 18, 11:15)
Gerai, pasistengsiu
O čia gal dar ką sudomins šiandienos akcijos:
Spektaklis "Miego brolis!" Vilniuje
Spektaklis "Tėtis" su R.Rudoku, Kaune
Spektaklis "Freken Julija" Vilniuje
G.Ivanausko spektalis "Atgyjantys kūnai" Vilniuje
Ta proga norėjau paklaust, gal kas matę "Tėtį"? Ar vertas dėmesio, kaip atrodo?
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 19, 14:31)
O su kuriuo aktoriumi geriau Urvinį žmogų žiūrėti? D. Meškausku ar D. Kazlausku? 
As su abiem maciau (tik kad laiko tarpas tarp situ ziurejimu buvo nemenkas), tai net negaleciau pasakyti, su kuriuo labiau patiko
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 21, 09:21)
Fainos akcijos, norėčiau Freken Julija ar Atgyjantys kūnai, bet laikas toks netinkamas, reikia intensyviai mokytis kelias savaites, tai teks spektakliams palaukti 
Man tas pats, negaliu, kaip į Miego brolį noriu
Bet jau spjaunu ant mokslų trečiadienį, nes į Idiotą einu, tai Miego broliui teks palaukt
QUOTE(Žaliai lyja @ 2011 02 21, 09:39)
Bet jau spjaunu ant mokslų trečiadienį, nes į Idiotą einu, tai Miego broliui teks palaukt
Tai aš irgi sekmadienį einu, tai jau tikrai užteks, reikia egzaminus išsilaikyt, tada
QUOTE(Toliai @ 2011 02 21, 08:56)
Maciau- tik su kitu aktoriumi. Man ir mano vyrui labai patiko, prisijuokem ir puikiai praleidom laika. Verta eiti planuojantiems tureti vaiku, besilaukiantiems ar turintiems. Pateikia tecio pozicija apie gimdyma, vaikus. Na, super, mums patiko
Ech prisiskaiciau jusu komentaru ir as i spektakli uzsimaniau,
paskutiniam buvau Keistuoliu VASAROTOJAI, tai visoms rekomenduoju...
paskutiniam buvau Keistuoliu VASAROTOJAI, tai visoms rekomenduoju...
QUOTE(Žaliai lyja @ 2011 02 21, 08:39)
As knyga skaiciau, nepatiko... labai bjauriai kai kurios scenos aprasytos ir siaip neidomu... neeiciau...
QUOTE(Atlantida @ 2011 02 22, 17:23)
As knyga skaiciau, nepatiko... labai bjauriai kai kurios scenos aprasytos ir siaip neidomu... neeiciau...
Aš tai ir apie spektaklį nekokių nuomonių esu girdėjus, bet man labai nuotraukos patinka ir šiaip įdomu ką Jankevičius daro. Visada norisi pačiai patikrint
Nu va... Po Kazlo mes jau...
Man patiko
Tik atsisėdus supratau, kad mano skaudančiai nugarai bus mišios, ale pradėjus spektaklį žiūrėt ir nugarą pamiršau ir iš viso viską
Maloniai nustebino Laucius. Jis man šitame spektaklyje buvo žvaigždė
Man jis toks visada netikras buvo, nelabai mėgstamas. O čia super
Man patiko
Maloniai nustebino Laucius. Jis man šitame spektaklyje buvo žvaigždė