Įkraunama...
Įkraunama...

Vokalo pamokos

Tai kur pasidejot dainininkes , dabar as kaip mua viena pati su savim snekesiu? sad.gif
Atsakyti
Sveikutes, dainoreles smile.gif Pastaruoju metu vis galvoju, ka gi as labai labai noreciau veikti savo malonumui. Ir kazkaip netiketai vakar supratau, kad noriu dainuoti smile.gif Esu lankiusi muzikos mokykla, chorinio dainavimo specialybe, todel bent jau siokius tokius dainavimo pradmenis tikrai turiu. Bet su laiku, nesitobulinant, dainavimo igudziai laaaabai isbleso ax.gif Todel pagalvojau, kad butu labai smagu, jeigu rasciau profesionalu mokytoja, kuris sutiktu mane mokyti dainavimo. Gal kartais atsirastu zinanciu kur man reiketu kreiptis (gyvenu Kaune) ? Ir ar labai brangiai man kainuotu tokios pamokos ?
Atsakyti
As is Klaipedos , apie dainavimus Vilniuje nezinau., nors kolektyvu ten yra nemazai smile.gif
Lankau chora "Klaipeda" (kazkada buves liaudies operos choras) repertuaras labai ivairus religines ,operos , operetes, estradines, klasika ir t.t. . ir dar baznycioje dainuoju kas taip pat labai patinka thumbup.gif , dainuoju apie 8 metus ir galiu pasakyti,kad balsui lavinti choras yra kaip tik. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, na aš labai megstu dainuoti ir mokyklos chore dainavau, biggrin.gif ir konkursuose dalyvaydavom ir i užsieny vaziuodavom ir dainu sventese kepdavom/ mirkdavom.. wub.gif labai pasiilgau tu dienu, nesu superine dainininkė bet savo malonumui norėciau dainuoti, tiesiog del saves.. tai gal kas zinot kur konkreciai vilniuj galima patenkinti savo interesa? ax.gif blush2.gif
norėčiau kolektyve, daugiabalsiame, tik va nezinau net kur ieskot suaugusiuju choru... doh.gif
Atsakyti
Ar yra klaipediskiu dainuojanciu ar bent norinciu dainuoti , galeciau pakviesti i chora
Atsakyti
o as noreciau Vilniuj rast pas ka pasimokyt individualiai dainavimo. .esu lankius truputi, bet jau keleta metu "badas".. ax.gif tai jauciu nostalgija.. unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
dabar ta mokytoja, pas kuria dainavau labai uzimta..o dainuot tai labai noreciau ax.gif jei ka pasiulytum buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti

apsilankykit www.choras.lt - ten yra įvairių chorų kontaktai, gal rasit ką sau tinkančio 4u.gif
Atsakyti
Sveikos dainoreles,
As taip pat esu prijaucianti dainininke, 6 metus dainuoju chore, bet noreciau pasimokyti vokalo rimciau. Muzikos akademijoje (Kauno fakultete) yra parengiamieji kursai, kurie trunka dvejus metus, gal kas esate girdeje apie juos placiau? Ar imanoma butu toki dalyka suderinti su darbu?
Atsakyti
Na as esu baigus muzikos mokykla, bet specialybe fortepijonas, tai nzn ar galeciau pretenduot iskart i vokalo pirma kursa 4u.gif
Atsakyti
As irgi noreciau ismokti dainuoti. Nieko nezinau apie muzika ir neturiu balso blush2.gif Siule, gal tu ir man galetum atsiusti tos stebuklingos mokytojos telefona? ax.gif
Atsakyti
oi mamytes , radau pagaliautema smile.gif)) mano dukra usikretusi smagia manija dianavimu dievina dianuot galiu paskayt jai tik 13 metu bet turi ir balsa nebloga ri klausa ... gal yra kauniete mokytoja kuri galetu ja mokyt?tik dainuoti be grojimo
Atsakyti