Įkraunama...
Įkraunama...

Vokalo pamokos

Sveikutes, smile.gif ar galiu prisijungti? pati dainuoju tik per balius , bet turiu dukra kuriai dainavimas -kaip oras... kasdien dianso muzika namie...noriu ja kazkur leisti jai 13metu ... ne i muzikos mokykla en sgrot nenori ... patarkit kaune... mirksiukas.gif
Atsakyti
o man idomu kaip su dainavimu kaune visgi yra.. nedainavau ir nesimokiau dainuoti.. bet laaaaabai noriu.. idomu nuo ko cia pradet reiktu.. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos dainorėlės smile.gif Gal atsirastų chorisčių, norinčių pasiplepėti bendraminčių skyrelyje? 4u.gif Agitaciją vykdau hihihi.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
As irgi noreciau pasimokyti dainuoti.
Nenoriu as nei kur koncertuoti nei ka, tiesiog saves lavinimui o kartu ir pramogai pasimokyti dainuoti. nes su tuom gyvenime nieko bendro neturiu :]
Gal kas kokiu kontaktu Vilniuje? smile.gif
Atsakyti
as ieskau, kad kas su vaiku sudainuotu daina, na ir paruostu zinoma ta vaika. buciau labai dekinga uz kauniskiu telefonus 4u.gif
Atsakyti
labutis. siaip choras yra toks KTU vykstantis. gaja vadinas ar kazkaip panasiai. ten renkas zmones nuo 17 iki kokiu 28...mokestis gal 5lt menesiui lapu atsvietimui. taciau sunku dainuot kai natu nemoki ten...
Atsakyti
QUOTE(mamyteerika @ 2008 05 25, 12:06)
turiu vienos mokytojos numeriuka jei soliniame dianvaime tai ji butu kaune o vaandos kaina 25lt jei ak domina kontaktai ar kita info i az parasykit  mirksiukas.gif

prasau prasau prasau, parasyk erika koki nors kontakteli tos mokytojos. buciau amzinai dekinga!!! smile.gif
Atsakyti
Visoms norinčioms ir trokštančioms dainuoti LABUKAS smile.gif mirksiukas.gif
Netikėtai atradau šią temą ir matau, kad turite problemų su vokalo mokytojais. Patikėkit, esu NUSTEBUSI. Mokytojai ieško darbo, o pasirodo žmonės neranda mokytojų smile.gif užburtas ratas smile.gif Pati esu profesionali dainininkė, ir kai gyvenau Kaune taip pat vedžiau privačias vokalo pamokas. Deja, dabar gyvenu provincijoje, kur milžiniška konkurencija ir norinčių išmokti dainuoti ar bent jau pasimokyti, ne tiek ir daug. Truputėlis info : prieš rugsėjį tikrai daug skelbimų buvo pateikta www.skelbiu.lt Tad siūlyčiau ir dabar ten pasižiūrėti, manau, kad tikrai atrasite, tai ko ieškote. Beje, mokytis niekada nevėlu, tad visai nesvarbu kiek jums metų, svarbiausia norai, siekiai, ryžtas. Tad visiems nuoširdžiai linkiu kuo greičiau realizuoti savo svajones!!!! smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas zinote vokalo mokytoja siauliuose? buciau labai dekinga jei parasytumete koki kontakta ir kaina smile.gif
Atsakyti
Ar yra Vilniuje kokiu vaiku dainavimo grupeliu, kur dvylikamete galetu lankyti ir dainuoti savo malonumui?
Atsakyti
QUOTE(vectra897 @ 2008 05 17, 13:10)
Sveikos dainoreles,
As taip pat esu prijaucianti dainininke, 6 metus dainuoju chore, bet noreciau pasimokyti vokalo rimciau. Muzikos akademijoje (Kauno fakultete) yra parengiamieji kursai, kurie trunka dvejus metus, gal kas esate girdeje apie juos placiau? Ar imanoma butu toki dalyka suderinti su darbu?

Sveika mirksiukas.gif
Esu pati baigusi tuos parengiamuosius dainavimo kursus Kaune. Kaip jau kažkas rašė, tai yra pakopa į profesionalų dainavimą. Nemanau, kad ten stoja žmonės tik tam, kad pasimokytų vokalo. Bent jau kai aš mokiausi, visi stojo, kurie svajojo savo gyvenimą sieti su profesionaliu dainavimu. Beje, ten šiaip, tik tarp kitko, į tuos kursus nepriima. Taip, kad jei pati dainuoji chore, ir galvoji tapti soliste, arba tiesiog chore reikalingas papildomas vokalo išsilavinimas, papildomos vokalinio dainavimo subtilybės, tada taip, ten stoti pravartu, kaip bebūtų ten dirba nemažai profesionalių dėstytojų. Kitas variantas, jeigu tu nori TIK dėl savęs, asmeniškai patobulinti balso galimybes, manau nereikėtų stoti i akademiją, o tiesiog lankyti privačias pamokas pas tuos pačius dėstytojus, kurie dirba tiek muzikos akademijoje, tiek Gruodelkoje. Taip, kad tai yra tavo pačios pasirinkimas, nes tik tu tiksliia žinai ko tau reikia. O darbą su mokslu derinti yra labai sudėtinga, būtent vokalo studijas derinti su darbu, nes ten mokysies ne tik vokalo, tvarkaraštis bus apkrautas įvairiomis disciplinomis, kurias tau bus privaloma lankyti. Linkiu sėkmės pasirenkant mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
niekaip nerandu vokalo mokytojos siauliuose,gal kuri lanko siauliuose vokalo pamokeles? noreciau dainuoti dziaza smile.gif ax.gif
Atsakyti