dauguma kaip matai depiliuoja bikinį ir kojas. ar galima šį lazerį naudot plaukeliams virš viršutinės lūpos?
Rio IPL 8000 arba nemoku naudotis arba niekam tikes aparatas, nes net vienos blauzdos puses neimanoma "nublizginti" atsijungia- tipo perkaista ir kokia valanda ar dvi negali naudotis. Instrukcijoje detaliau neaiskinama kaip ir ka daryti, kad neperkaistu, turbut tai "normalus" rezimas.
QUOTE(Bitė Plius @ 2010 11 27, 23:04)
Rio IPL 8000 arba nemoku naudotis arba niekam tikes aparatas, nes net vienos blauzdos puses neimanoma "nublizginti" atsijungia- tipo perkaista ir kokia valanda ar dvi negali naudotis. Instrukcijoje detaliau neaiskinama kaip ir ka daryti, kad neperkaistu, turbut tai "normalus" rezimas.
Ojei

Bite Plius, manau reiktų susisiekti su pardavėju ar gamintoju, nes greičiausiai tiesiog defektas koks yra.
QUOTE(sheila_lt @ 2010 11 21, 21:13)
Sveikutės.
Aš kažkaip netyčia užklydau į šį plaukų šalinimo pasaulį ir visą vakarą užsiskaičiau
jau seniai svajojau apie plaukų šalinimą lazeriu klinikoje, bet ne mano kišenei tai..
Žodžiu, sunku išsirinkti, juoba, kai nežinia, kuris visgi tiktų geriau, nes niekas kitas negalės pasakyti pačiai ant savęs neišbandžius.. .
Šiaip mano oda šviesi gan, plaukai tamsūs. Šiaip depiliuojuosi jau daug metų, skust nu nebent labai kritiniais atvejais skutu, bet stengiuosi to vengt, nes tada ir įprastinė depiliacija nueina šuniui ant uodegos.
Tai vat ir įdomu, ar mano tie plaukeliai lengviau pasiduos, jei jie jau pripratę prie depiliacijos? Šiaip kojų neskutau daug metų (juokingai biškį skamba, kai man pačiai tik 23 ant nosies, bet taip jau gavos, kai gal kokio 16 gimtadienio proga gavau depiliatorių
), tai ant kojų ir tie plaukai tokie nuleipę atauga, o va bikinis ir pažastys tai veši kaip Amazonės džiunglės
Aš kažkaip netyčia užklydau į šį plaukų šalinimo pasaulį ir visą vakarą užsiskaičiau

Žodžiu, sunku išsirinkti, juoba, kai nežinia, kuris visgi tiktų geriau, nes niekas kitas negalės pasakyti pačiai ant savęs neišbandžius.. .
Šiaip mano oda šviesi gan, plaukai tamsūs. Šiaip depiliuojuosi jau daug metų, skust nu nebent labai kritiniais atvejais skutu, bet stengiuosi to vengt, nes tada ir įprastinė depiliacija nueina šuniui ant uodegos.
Tai vat ir įdomu, ar mano tie plaukeliai lengviau pasiduos, jei jie jau pripratę prie depiliacijos? Šiaip kojų neskutau daug metų (juokingai biškį skamba, kai man pačiai tik 23 ant nosies, bet taip jau gavos, kai gal kokio 16 gimtadienio proga gavau depiliatorių

As jus puikiai suprantu,mano lygiai tokia pati situacija buvo.As taip pat kazkada cia uzklydusi visa tema issitudijavau,interneta visa isnarsiau,pasidariau sau tokia lentele,bandziau issiaiskinti kuris lazeris yra geriausias ir kokios galutines gaunasi laiko ir pinigu islaidos.Anksciau esu turejusi Rio salon laser,kuris salina tik po viena plaukeli,norint su juo pasisalinti tokius dziungliu plotus kaip man reikia,uztrukciau visa gyvenima,o gal net ir du,todel as jo atsisakiau,nors pora plotu apdorojusi pries 6 metus vis dar turiu plikus,bet is patirties zinau kad leto lazerio tikrai nenaudosiu,nei as tiek laiko turiu,nei tiek kantrybes,todel labiausiai mane trauke Silk Epil,deja veliau ir jis atkrito,nes islaidos jam yra labai dideles,plius kaip supratau su juo reikia pastoviai saudytis,o tai reiskia kad pastoviai reiketu keisti lemputes,galu gale man jis gautusi auksinis.
Reziume: dabar salinuosi plaukus salone su ELOS lazeriu,kuris veikia kazkaip dvejopai,vienu metu naudoja du iki siol skirtingai taikytus plauku salinimo metodus:t.y. IPL ir radio kazkas,na dabar tiksliai nepasakysiu (su atmintim man labai prastai

QUOTE(linuxox @ 2010 12 05, 21:16)
As jus puikiai suprantu,mano lygiai tokia pati situacija buvo.As taip pat kazkada cia uzklydusi visa tema issitudijavau,interneta visa isnarsiau,pasidariau sau tokia lentele,bandziau issiaiskinti kuris lazeris yra geriausias ir kokios galutines gaunasi laiko ir pinigu islaidos.Anksciau esu turejusi Rio salon laser,kuris salina tik po viena plaukeli,norint su juo pasisalinti tokius dziungliu plotus kaip man reikia,uztrukciau visa gyvenima,o gal net ir du,todel as jo atsisakiau,nors pora plotu apdorojusi pries 6 metus vis dar turiu plikus,bet is patirties zinau kad leto lazerio tikrai nenaudosiu,nei as tiek laiko turiu,nei tiek kantrybes,todel labiausiai mane trauke Silk Epil,deja veliau ir jis atkrito,nes islaidos jam yra labai dideles,plius kaip supratau su juo reikia pastoviai saudytis,o tai reiskia kad pastoviai reiketu keisti lemputes,galu gale man jis gautusi auksinis.
Reziume: dabar salinuosi plaukus salone su ELOS lazeriu,kuris veikia kazkaip dvejopai,vienu metu naudoja du iki siol skirtingai taikytus plauku salinimo metodus:t.y. IPL ir radio kazkas,na dabar tiksliai nepasakysiu (su atmintim man labai prastai
) viena procedura,perkant vip abonementa visam kunui,man tekainuoja apie 400lt jau po 3 proceduru labai sumazejo plauku,atsirado dideli pliki plotai,like plaukai reti,tik pavieniai.Visa procedura trunka apie 40-50min.Jeigu jums reikia tik pazstu ir bikini,tai manau pigiau ir naudingiau butu salone pasidaryti,yra ir bikini ir pazastu abonementas,tai is viso nedaug kainuoja,kiek tiksliai nepasakysiu,tikrai neatsimenu,bet reikalui esant galiu suzinoti,10d darysiusi 4 procedura,tai galiu paklausti jei is tikruju domina,kol kas mano atmintis 'ismeta' sumas apie tukstanti litu.

Ir vel ta pati Lina ir ta pati reklama... Neapsigaukit, paskaitykit http://www.supermama...;#entry42708841
Papildyta:
QUOTE(RamuteS @ 2010 12 01, 00:15)
Gavau siandien pagaliau RIO IPL 8000
, issinagrinejau visa instrukcija, ryk reiks testa ant odos padaryti.

ir kaip jis, geras?
i | Ištrintas komercinis pasiūlymas. |
Labas. Gal galit parašyti, kiek kainuoja Silk'n lempos Lietuvoje?
QUOTE(rudas81 @ 2010 12 07, 14:38)
Sunku ,dar ka ir pasakyt ar jis geras, nes dar tik pirma kart pries dvi dienas visa kuna(Kojas bikini ir pazastis) , nuvariau antru lygiu. Truputi erzino laiko tarpai 5 sekundziu tarp kiekvieno paspaudimo.
Bite Plius, speju, kad su tavo aparatu yra kazkas negerai, nes man nei kart neatsijunge

http://www.amazon.co...A9J0RKJFJ79ZE4S
merginos gal kuri šį aparatuka naudojate? galite patarti kaip su juo elgtis?
merginos gal kuri šį aparatuka naudojate? galite patarti kaip su juo elgtis?
QUOTE(rudas81 @ 2010 12 07, 15:38)
Ir vel ta pati Lina ir ta pati reklama... Neapsigaukit, paskaitykit http://www.supermama...;#entry42708841
Papildyta:
Ir kaip jis, geras?
Papildyta:
Ir kaip jis, geras?
Nu buk gera nenusikalbek,mano visai kita sfera as priauginu plaukus,o nesalinu juos

Va tu tai reklama varai kad atvesi aparatu,as niekam nieko nesiulau.
Tarp kitko as Rio viena is pirmuju aparatu buvau namie nusipirkusi,bet ten tik po viena plauka saude,tai vos kelias proceduras esu pasidariusi su juo,bet net iki siandien man tose vietose plaukai neataugo,o dariausi gal pries kokius 6 metus,Jis tikrai veiksmingas,bet su juo uztrukciau visa savo gyvenima kol visus plaukus pasisalinciau...2 ploteliams ant koju mazdaug 5cm ant 5 cm uztrukdavau gera pusdieni,todel kantrybe isnese tik 2-3k pasisaudyti.Koki plota sitas RIO IPL apdoroja ir per kiek laiko?
esu visiška tundra šioje srityje, todėl turiu didelį prašymą.
gal galit kuri, ypač, kaip man pasirodė, labai patyrusios, tokios kaip himalaia, D'luxe, vika333 ir kt., trumpai reziumuoti, kuo iš esmės skiriasi ir kas namų sąlygom efektyviau - fotoepiliacija ar lazeriukas????[COLOR=green] tikrai perskaičiau jūsų diskusijas, bet taip susisuko galva, kad nežinau ką įsigyti (auginu mažiuką lelių, tai laiko domėjimuisi turiu minimaliai, be to su anglų k. vargas, žodžiu, tikra tundra, bet irgi labai noriu būti neplaukuota ;-)
taigi, mielos himalaia, D'luxe, vika333 ir kt., kokius KONKREČIUS naudojat? gal kurį iš šių : http://www.depiliacija.lt/index.html (net nuorodos nemoku aktyvios įkelt ;-( )
sorry, už tokį ilgą tekstą, ir didelis HELP!!!!!!!!!!!! [COLOR=red]
gal galit kuri, ypač, kaip man pasirodė, labai patyrusios, tokios kaip himalaia, D'luxe, vika333 ir kt., trumpai reziumuoti, kuo iš esmės skiriasi ir kas namų sąlygom efektyviau - fotoepiliacija ar lazeriukas????[COLOR=green] tikrai perskaičiau jūsų diskusijas, bet taip susisuko galva, kad nežinau ką įsigyti (auginu mažiuką lelių, tai laiko domėjimuisi turiu minimaliai, be to su anglų k. vargas, žodžiu, tikra tundra, bet irgi labai noriu būti neplaukuota ;-)
taigi, mielos himalaia, D'luxe, vika333 ir kt., kokius KONKREČIUS naudojat? gal kurį iš šių : http://www.depiliacija.lt/index.html (net nuorodos nemoku aktyvios įkelt ;-( )
sorry, už tokį ilgą tekstą, ir didelis HELP!!!!!!!!!!!! [COLOR=red]