Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

Sveiki,

D'Luxe noriu paklausti įvairių dalykų smile.gif :
1. Dėl šalutinių poveikų. Mano šeimoje ir giminėje yra buvę odos vėžio atvejų. Mano oda truputį tamsesnė, apgamų mažiau lyginant su tais šeimos nariais, kurie tokių problemų turi. Kiek mano apgamai tirti ar šalinti - nieko blogo nerado. Ar galėčiau naudoti HPLight?
2. Kaip suprantu, apgamus būtina apeiti. O kokiu atstumu nuo jų galima šaudyti?
3. Ar dabar įsigijusi aparačiuką iki kokio birželio mėnesio spėčiau atlikti tiek procedūrų, kad vasarą porai mėnesių padarius pertrauką daug plaukų nebeataugtų?
4. Kiek dabar kainuoja aparačiukas ir lempos?
5. Kaip suprantu, yra ir naujesnis Silk'n modelis. Ar nepavojinga pirkti senąjį? Ar nenutrauks jo lempučių gamybos? (o tai paskui sėdėsiu su aparatu be lempų smile.gif ).

Labai dėkinga iš anksto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(TingineReksneMelage @ 2011 01 04, 12:35)
Sveiki,

D'Luxe noriu paklausti įvairių dalykų  smile.gif :
1. Dėl šalutinių poveikų. Mano šeimoje ir giminėje yra buvę odos vėžio atvejų. Mano oda truputį tamsesnė, apgamų mažiau lyginant su tais šeimos nariais, kurie tokių problemų turi. Kiek mano apgamai tirti ar šalinti - nieko blogo nerado. Ar galėčiau naudoti HPLight?
2. Kaip suprantu, apgamus būtina apeiti. O kokiu atstumu nuo jų galima šaudyti?
3. Ar dabar įsigijusi aparačiuką iki kokio birželio mėnesio spėčiau atlikti tiek procedūrų, kad vasarą porai mėnesių padarius pertrauką daug plaukų nebeataugtų?
4. Kiek dabar kainuoja aparačiukas ir lempos?
5. Kaip suprantu, yra ir naujesnis Silk'n modelis. Ar nepavojinga pirkti senąjį? Ar nenutrauks jo lempučių gamybos? (o tai paskui sėdėsiu su aparatu be lempų smile.gif ).

Labai dėkinga iš anksto  bigsmile.gif

Sveiki 4u.gif
1. Jei turite kokių nors įtarimų dėl galimos ligos, visada, mamytės, pimoj eilėje kreipkitės į savo gydytoją ir pasikonsultuokite. Dėl fotoepiliacijos ir vėžio - atverskite ankstesnę temą, nuoroda yra pirmame šios temos puslapyje, pakankamai plačiai aprašiau, kodėl nei lazeris, nei fotoepiliatorius nesukelia vėžio - ši įranga neskleidžia pavojingų UV spindulių ir nesukelia ląstelių pokyčius ir mutaciją. Dėl tamsesnės odos - retas lietuvis turi tokią tamsią odą, kad fotoepiliacija būtų uždrausta (jos negalima atlikti žmonėms su arabiška gelsvai ruda oda, netinka mulatams ir juodaodžiams, lietuviams dažniausiai netinka tik tuo atveju, jei žmogus visus metus iš eilės deginasi soliariume). Man atrodo, jums tiesiog reikės atidžiau parinkti galingumo lygį pagal save, nesinaudoti labai stipriu galingumo režimu. Nors nemačius Jūsų odos, sunku tvirtai teigti. Užsukite pas mane į svečius, pabandysite mirksiukas.gif

2. Apgamus būtina apeiti, nėra nurodomas koks nors tikslus atstumas iki jo, bet svarbu netaikyti ragelio tiesiai į apgamą. Apgamėlius galima apeiti, užpaišyti baltu kosmetiniu pieštuku ir uždengti baltu popieriumi arba užklijuoti batą storą medžiaginį pleistrą, ir taip pat galima pasinaudoti specialiais apsauginiais akinukais, kurie yra komplekte (uždengti apgamą akinukų stikliuku)

3. Jei dabar pradėtumėte naudotis ir iki kovo pabaigos užbaigtumėte Pagrindinį fotoepiliacijos kursą (tas pradines 6-8 procedūras), gegužės mėnesį padarykit dar 1-2 procedūras prieš vasarą dėl šventos ramybės.

4. Nerašysiu biggrin.gif komercija čia uždrausta, vistiek ištrins biggrin.gif Parašysiu Jums až.

5. Kas liečia HPLight ir Silk'n lempučių, kaip bepasikeistų įrangos dizainas, beatsinaujintų modelis ar atsirastų kitų įrangos pasikeitimų - šios aparatūros lemputės vistiek bus gaminamos standartinės, taip kad jos tiktų bet kokiam aparato modeliui. HPLight lemputės tinka Silk'n aparatui ir atvirkščiai, nepriklausomai nuo modelio gamybos metų. Tik Silk'n SensEpil modelis turi skirtingas lemputes, jos tinka tik šiam aparatui ir netinka kitiems.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
As ir noreciau gauti i AZ informacija apie kainas, noreciau pradeti darbuotis su tuo aparatu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, esu naujoke reikia patarimo kas nauodjo lazerini rio x60 lazerini epiliatoriu?skaiciau kad negalima naudoti giluminiai bikini epiliacijai..bet taip ir nesupratau kas yra gilumine?ta prasme galima tik sonuose ir daugiau niekur?nei ant lupyciu biggrin.gif padekit smile.gif tema skaiciau visa, bet nesupratau blush2.gif
Atsakyti
sveikos,

skaiciau daug cia pa jumi, buvau uzdavusi , berods, klausima, kaip mergaites del salutinio poveikio organizmui, yra rasoma kas nors ant aparatu instrukcijos? Gal kazkas radot info ta tema, butu smagu, jei pasidalintumet wink.gif Man regis, kad galima cia su tais "pasifotkinimais" stipriai prisizaisti g.gif g.gif Bet gal as ir neteisi smile.gif
Atsakyti
Ačiū, D'Luxe. Nusprendžiau dar ir su gydytoja pasikonsultuoti. Tada ir bus matyt, ką daryt - pešti toliau ar šaudyt smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(TingineReksneMelage @ 2011 01 09, 20:01)
Ačiū, D'Luxe. Nusprendžiau dar ir su gydytoja pasikonsultuoti. Tada ir bus matyt, ką daryt - pešti toliau ar šaudyt smile.gif.

Kai pasitarsite su gydytoja parašykite jos nuomonę, būtų ir man įdomu. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kapleris @ 2011 01 01, 14:46)
vaje, kaip smagu, kad gali būti pigesnė eksploatacija. Gal galit kokį tokį KONKRETŲ modeliuką nurodyt, nes kai dar neturiu jokio, tai nežinau į ką kreipt dėmesį renkantis  blush2.gif  O JAU LAAAABAI NORIU  biggrin.gif

Labuks, nepykit, ziauriai tingiu is naujo pradet nagrinet visa iranga blush2.gif Ziurekit, kad butu kuo didesnis galingumas, ir kuo daugiau impulsu lempoje mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gintarjukes @ 2011 01 06, 23:20)
Sveikos, esu naujoke reikia patarimo kas nauodjo lazerini rio x60 lazerini epiliatoriu?skaiciau kad negalima naudoti giluminiai bikini epiliacijai..bet taip ir nesupratau kas yra gilumine?ta prasme galima tik sonuose ir daugiau niekur?nei ant lupyciu biggrin.gif padekit smile.gif tema skaiciau visa, bet nesupratau  blush2.gif

Jo, lazeriu galima tik sonuose, kad is kelnaiciu nelistu plaukai, o giliau negalima
Atsakyti
QUOTE(TingineReksneMelage @ 2011 01 04, 12:35)
Ar dabar įsigijusi aparačiuką iki kokio birželio mėnesio spėčiau atlikti tiek procedūrų, kad vasarą porai mėnesių padarius pertrauką daug plaukų nebeataugtų?

Atsiprasau, kad isiterpiu. Cia ziurint, kaip greitai jums nyks plaukai. As apsisaudydavau gan chaotiskai, bet mano tokie plaukai, kad greit pasidave. Man atrodo, jei dbr pradeciau fotkintis, stengciausi tokio grafiko laikytis: po 3 kartus per sausi, vasari ir kova, kas ~10 dienu. 1 karta balandzio pabaigoj, 1 karta geguzes vidury. Kaip su mano pvz plaukais, tai po to turetu iki spalio but ramu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 10 sausio 2011 - 14:00
QUOTE(-DolceVita- @ 2011 01 09, 20:15)
sveikos,

skaiciau daug cia pa jumi, buvau uzdavusi , berods, klausima, kaip mergaites del salutinio poveikio organizmui, yra rasoma kas nors ant aparatu instrukcijos? Gal kazkas radot info ta tema, butu smagu, jei pasidalintumet wink.gif Man regis, kad galima cia su tais "pasifotkinimais" stipriai prisizaisti  g.gif  g.gif  Bet gal as ir neteisi smile.gif

Sveiki 4u.gif
Šios technologijos jau pakankamai ilgą laiką plačiai naudojamos grožio salonuose (lazeriai virš 20 metų, fotoepiliatoriai yra naujesni - apie 15 metų). Jei šios procedūros būtų žalingos, seniai jau jos būtų uždraustos. Nors iš kitos pusės, bet kokia buitine technika galima rimtai susižaloti, jei naudositės ja nepaisant taisyklių ir ne pagal paskirtį, ir mikseris gali būti pavojingas. Pirmoje eilėje pasikonsultuokite su gydytoju ir atverskite, paskaitykite Kontraindikacijas. Jei Jums taikomas bent 1 iš išvardintų punktų - pamirškite fotoepiliaciją. Taip pat rimtai susižalosite, jei darysite procedūras ant įdegusios odos, ar šaudysite tiesiai į apgamus, pigmentines dėmes ar akis.

Paprasta epiliacija vašku turi nemažiau kontraindikacijų už lazerį ar fotoepiliatorių, bet prie vaško mus jau "pripratino", ir niekas nekreipia dėmesio į platų kontraindikacijų sąrašą ir neina prieš tai konsultuotis su gydytojais. Lazeriai kelia baimę tik iš nežinojimo, pasidomėkite, kaip jie naikina plaukus, ir dings visos jūsų abejonės smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

noreciau kreiptis i tas, kurios jau kuri laika naudoja fotoepiliatorius namie. Palnuoju isigyti, bet man labai idomi pati procedura. Jei as gerai supratau is visko ka perskaiciau, tai pirma reikia nusiskusti tuos plaukelius, kuriuos noriu salinti, tada naudot fotoepiliatoriu. Truputi baugoka, nes turiu padidinta plaukuotuma, bet nuo kaikuriu vietu nesu niekada skutusi plaukuciu(pvz rankos, sedmenys), bijau kad nuo skutimo jie man dar labiau nesustipretu, kaip kad pvz nuo skutimo pas mane labai sustipreje yra koju plaukai. Man idomu, tarkim po kiek laiko tie plaukiukai pradeda iskristi? Jei pradzioje procedura reikai kartoti kas 10d, ar antra karta po tu 10d darant vel reikia skusti plaukeli? ar reikia kazkokiu papildomu prie moniu imtis, kad tie plaukuciai iskristu? buciau dekinga uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 01 13, 16:36)
Sveikos,

noreciau kreiptis i tas, kurios jau kuri laika naudoja fotoepiliatorius namie. Palnuoju isigyti, bet man labai idomi pati procedura. Jei as gerai supratau is visko ka perskaiciau, tai pirma reikia nusiskusti tuos plaukelius, kuriuos noriu salinti, tada naudot fotoepiliatoriu. Truputi baugoka, nes turiu padidinta plaukuotuma, bet nuo kaikuriu vietu nesu niekada skutusi plaukuciu(pvz rankos, sedmenys), bijau kad nuo skutimo jie man dar labiau nesustipretu, kaip kad pvz nuo skutimo pas mane labai sustipreje yra koju plaukai.

Pas mane ta pati problema verysad.gif fotoepiliatoriu naudoju tik ten, kur jau buvo skusti plaukai, o tokius pukus, kaip ant slaunu net neisivaizduoju kuo salint. Ten pukai, juos nuskusk, jie virs storais juodais plaukais. Su veidu tai issisuku, nubalinu tuos usus ir viskas, o su leskom jau nebezinau ka daryt, tikrai nesinori skust. Skaiciau cia apie krema su sarmais, kuris pukelius naikina, reikia iki vasaros pasidomet ir kazka gal panasaus nusipirkt, dar atsiliepimu reikia paieskot...
Atsakyti