QUOTE(TingineReksneMelage @ 2011 01 04, 12:35)
Sveiki,
aš
D'Luxe noriu paklausti įvairių dalykų

:
1. Dėl šalutinių poveikų. Mano šeimoje ir giminėje yra buvę odos vėžio atvejų. Mano oda truputį tamsesnė, apgamų mažiau lyginant su tais šeimos nariais, kurie tokių problemų turi. Kiek mano apgamai tirti ar šalinti - nieko blogo nerado. Ar galėčiau naudoti HPLight?
2. Kaip suprantu, apgamus būtina apeiti. O kokiu atstumu nuo jų galima šaudyti?
3. Ar dabar įsigijusi aparačiuką iki kokio birželio mėnesio spėčiau atlikti tiek procedūrų, kad vasarą porai mėnesių padarius pertrauką daug plaukų nebeataugtų?
4. Kiek dabar kainuoja aparačiukas ir lempos?
5. Kaip suprantu, yra ir naujesnis Silk'n modelis. Ar nepavojinga pirkti senąjį? Ar nenutrauks jo lempučių gamybos? (o tai paskui sėdėsiu su aparatu be lempų

).
Labai dėkinga iš anksto
Sveiki
1. Jei turite kokių nors įtarimų dėl galimos ligos, visada, mamytės, pimoj eilėje kreipkitės į savo gydytoją ir pasikonsultuokite. Dėl fotoepiliacijos ir vėžio - atverskite ankstesnę temą, nuoroda yra pirmame šios temos puslapyje, pakankamai plačiai aprašiau, kodėl nei lazeris, nei fotoepiliatorius nesukelia vėžio - ši įranga neskleidžia pavojingų UV spindulių ir nesukelia ląstelių pokyčius ir mutaciją. Dėl tamsesnės odos - retas lietuvis turi tokią tamsią odą, kad fotoepiliacija būtų uždrausta (jos negalima atlikti žmonėms su arabiška gelsvai ruda oda, netinka mulatams ir juodaodžiams, lietuviams dažniausiai netinka tik tuo atveju, jei žmogus visus metus iš eilės deginasi soliariume). Man atrodo, jums tiesiog reikės atidžiau parinkti galingumo lygį pagal save, nesinaudoti labai stipriu galingumo režimu. Nors nemačius Jūsų odos, sunku tvirtai teigti. Užsukite pas mane į svečius, pabandysite
2. Apgamus būtina apeiti, nėra nurodomas koks nors tikslus atstumas iki jo, bet svarbu netaikyti ragelio tiesiai į apgamą. Apgamėlius galima apeiti, užpaišyti baltu kosmetiniu pieštuku ir uždengti baltu popieriumi arba užklijuoti batą storą medžiaginį pleistrą, ir taip pat galima pasinaudoti specialiais apsauginiais akinukais, kurie yra komplekte (uždengti apgamą akinukų stikliuku)
3. Jei dabar pradėtumėte naudotis ir iki kovo pabaigos užbaigtumėte Pagrindinį fotoepiliacijos kursą (tas pradines 6-8 procedūras), gegužės mėnesį padarykit dar 1-2 procedūras prieš vasarą dėl šventos ramybės.
4. Nerašysiu

komercija čia uždrausta, vistiek ištrins

Parašysiu Jums až.
5. Kas liečia HPLight ir Silk'n lempučių, kaip bepasikeistų įrangos dizainas, beatsinaujintų modelis ar atsirastų kitų įrangos pasikeitimų - šios aparatūros lemputės vistiek bus gaminamos standartinės, taip kad jos tiktų bet kokiam aparato modeliui. HPLight lemputės tinka Silk'n aparatui ir atvirkščiai, nepriklausomai nuo modelio gamybos metų. Tik Silk'n SensEpil modelis turi skirtingas lemputes, jos tinka tik šiam aparatui ir netinka kitiems.