Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(Lyanna @ 2010 04 15, 13:20)
Aš esu pirkus ir dar manau nemažai merginų iš čia smile.gif

Suprantu likot patenkinta? Zadu pirkti pas jos mirksiukas.gif per kiek dienu pristato gal zinot?
Atsakyti
QUOTE(Hloja @ 2010 04 15, 12:26)
Suprantu likot patenkinta? Zadu pirkti pas jos mirksiukas.gif per kiek dienu pristato gal zinot?

Šiaip, jeigu turi nusipirkę, tai iškart ir parduoda, o pristato tai net nžn, reikia klausti įmonės atstovų smile.gif Mano plaukučiai sunkiai pasiduoda šiam aparačiukai, bet kažkokie rezultatai tikrai yra smile.gif o nedarėte bandomųjų procedūrų?
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 04 15, 14:28)
Šiaip, jeigu turi nusipirkę, tai iškart ir parduoda, o pristato tai net nžn, reikia klausti įmonės atstovų smile.gif Mano plaukučiai sunkiai pasiduoda šiam aparačiukai, bet kažkokie rezultatai tikrai yra smile.gif o nedarėte bandomųjų procedūrų?

Hmmmm... Ne labai zinau kur galima bandomuju proceduru pasidarit.. g.gif
Atsakyti
gaila,kad merginos isigijusios HP Light nebeparaso kaip sekasi naikintis plaukucius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cipsiene @ 2010 04 17, 14:12)
gaila,kad merginos isigijusios HP Light nebeparaso kaip sekasi naikintis plaukucius verysad.gif

Na as turiu Silk'n tai tas pats. Jau rasiau anksciau, kad po truput nyksta, pvz ant koju tai po 4 kartu kokia 70 proc. isnyko smile.gif . Pazastuku ir bikinio plaukiuciai sunkiai pasiduoda blink.gif . Dar matyt reiks ilgai zaist g.gif . Nors as pazastukus ir bikini tai neiskarto penktu lygiu variau, o palaisniui didinau, nes ten man buvo per stipru is kart su stipriausiu saudyt.
Atsakyti
Kristar, o tai kojas 5 lygiu iš karto varei?
Atsakyti
Aš su Silk'n du kartus pažastis "pašaudžiau''. Rezultato absoliučiai jokio. Daugiau neturiu ką šaudyti. Na dar bikinį gal pabandysiu.
Atsakyti
Smagu toms, kurios neturi ką šaudyti smile.gif
Man gavosi kokio mėnesio pertrauka, dabar vėl šaudau stabiliai. Pažastukai ir bikinis nyksta thumbup.gif Kojos visa dar baisios nuo prieš tai įaugusių plaukelių, vis patingiu vakarais papilinguot.. bet čia pataisoma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 04 19, 15:58)
Pažastukai ir bikinis nyksta  thumbup.gif

Balla, o tai po kelių procedūrų tas nykimas prasideda? g.gif Ir kelintu lygiu "šaudai"?
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 04 19, 17:01)
Balla, o tai po kelių procedūrų tas nykimas prasideda?  g.gif Ir kelintu lygiu "šaudai"?

Hmm g.gif dabar nepasakysiu, nebeskaičiuoju. Bet grubiai jau kokius 4-5 pašaudymus dariau. Šaudau įvairiai, pažastukus aukščiausiu lygiu, o bikini žemesniu, 3-4 berods.
Kiek pastebėjau procedūrintis reikia reguliariai, ne vėliau nei kas 10 dienų - tarkim susiplanavai vieną ciklą/kursą, ir šaudykis be jokių tarpų, kol išnyks. Nebus tokio efekto , jei šaudysis nereguliariai, tarkim vieną kartą po savaitės, kitą kartą po 3 savaičių, dar po kokio mėnesio.. - nieko iš to gero nebus. Čia mano pastabos.
Atsakyti
jungiuosi ir as prie kovojanciu su plaukais auganciais nevietoje biggrin.gif pirkau is destinos HP Light ir jau po antros proceduros ant koju kokie 40 proc plauku nebera su bikiniu ir pazastukais sunkiau bet... vienos lemputes uzteko tik vienam kartui ir vienai blauzdai antra kart,sako lyg gali but kad lempute nepilna buvo matysiu kaip toliau bus g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Naudoju antra lempute is komplekto, jau antra procedura, pastebejau, kad lemputes kamputis pajuodo. Na kaip apsviles- aprukes stikliukas butu. Tai jauciu, kad jau ji bloga ir negaliu jos toliau naudoti g.gif . Ar kam taip yra buve?
Atsakyti