Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

o tiesa, kad sviesiu plauku neima? nepasakyciau, kad ant kuno jie sviesus, bet tikrai ne juodi sad.gif( nejaugi negalesiu isigyti ..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2010 04 26, 11:11)
o tiesa, kad sviesiu plauku neima? nepasakyciau, kad ant kuno jie sviesus, bet tikrai ne juodi sad.gif( nejaugi negalesiu isigyti ..sad.gif

Rašo taip:
Silk“n™ works variably on blond, red and gray hairs
Silk“n effectively removes darker hair because its effect is directed at the hair pigment. Silk“n™may not be effective on light coloured hair because it contains smaller quantities of pigment. However, in clinical trials it was observed that some of the lighter hair users did achieve satisfactory results with Silk“n™

Trumpai sakant, poveikis nevienodas. Yra žmonių kurie pasiekė patenkinamų rezultatų ir turėdami ne tamsius plaukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 26 balandžio 2010 - 16:11
QUOTE(kristar @ 2010 04 25, 19:22)
Sveikutes,

Naudoju antra lempute is komplekto, jau antra procedura, pastebejau, kad lemputes kamputis pajuodo. Na kaip apsviles- aprukes stikliukas butu. Tai jauciu, kad jau ji bloga ir negaliu jos toliau naudoti g.gif . Ar kam taip yra buve?

man siandien taip nutiko as sunaudojau iki galo ir lyg nieko bet destinoj tokias keicia naujom
Atsakyti
QUOTE(neeeo @ 2010 04 28, 01:18)
man siandien taip nutiko as sunaudojau iki galo ir lyg nieko bet destinoj tokias keicia naujom

Na as irgi pabandziau keliais vietas lyg irgi nieko, o tu 5 lygiu saudei?
Atsakyti
QUOTE(kristar @ 2010 04 28, 01:42)
Na as irgi pabandziau keliais vietas lyg irgi nieko, o tu 5 lygiu saudei?

jo 5 tu
Atsakyti

i 
Skelbimai už Skelbimų lentos ribų yra draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 17 gegužės 2010 - 19:51
Na asmeniškai aš jokių pokyčių nei pažastų, nei bikinio zonoje nematau. Kiba manęs neveikia tas fotoepiliatorius g.gif
Mergaitės, kas kiek laiko jūs "šaudote" plaukelius?
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 05 17, 19:46)
Na asmeniškai aš jokių pokyčių nei pažastų, nei bikinio zonoje nematau. Kiba manęs neveikia tas fotoepiliatorius  g.gif

Sveika, gal tiesiog plaukučiai labai stori? kiek procedūrų buvo daryta? aš pvz. iš pažasties panaikinau apie pusę plaukučių tik po kokių 13 procedūrų ir tai dar likę nemažai jų, nes labai storas plaukas. Aš darau nereguliariai, bet ilgesnių nei 10 d. pertraukų tikrai nedarau, nes kitaip man nelabai jis viekia. Kartais ir po 4 dienų darau procedūras, nes labai greitai mano plaukučiai atauga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 05 17, 21:46)
Na asmeniškai aš jokių pokyčių nei pažastų, nei bikinio zonoje nematau. Kiba manęs neveikia tas fotoepiliatorius  g.gif

As jau sunaudojau dvi lemputes, tai ant koju tik yra pakitimu, o bikinio ir pazastu irgi ne, mano taip pat storas plaukas.
Atsakyti
QUOTE(kristar @ 2010 05 19, 20:36)
As jau sunaudojau dvi lemputes, tai ant koju tik yra pakitimu, o bikinio ir pazastu irgi ne, mano taip pat storas plaukas.

Aš ant kojų neturiu ką "šaudyti", tai tikriausiai pakitimų taip ir nepamatysiu biggrin.gif
O gal ne kas 2 savaites reikia darbuotis, o kas savaitę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 05 20, 07:10)
Aš ant kojų neturiu ką "šaudyti", tai tikriausiai pakitimų taip ir nepamatysiu  biggrin.gif
O gal ne kas 2 savaites reikia darbuotis, o kas savaitę  g.gif

Jeigu oda nelabai jautri, tai galima manau ir kas kokias 5 d., tik tada matau rezultatus ax.gif 2 savaites tikrai per ilga pertrauka
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 05 20, 19:52)
Jeigu oda nelabai jautri, tai galima manau ir kas kokias 5 d., tik tada matau rezultatus  ax.gif  2 savaites tikrai per ilga pertrauka

Na supratau, ačiū, bandysim kas 5 dienas 4u.gif
Atsakyti