Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(D'Luxe @ 2011 09 21, 14:10)

Abudu šitie yra labai ekonomiški, Viss turi 4000 blyksnių, Espil - 3000. Skirtumas tik toks, kad Viss yra daugiafunkcinis, su juo atliekamos veido atjauninimo procedūros - rejuvenacija, nereikės pirkti atskiro aparato šioms procedūroms, bus 2 in 1  smile.gif

Tik reikia nepamirsti pamineti, kad veido atjauninimo procedūrai - rejuvenacijai lempute reikia pirkti atskirai, prie aparto neieina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 09 21, 18:43)
Tik reikia nepamirsti pamineti, kad veido atjauninimo procedūrai - rejuvenacijai lempute reikia pirkti atskirai, prie aparto neieina smile.gif

Taip, bendrame komplekte šios papildomos lemputės nebūna, ji parduodama atskirai. Bet vistiek pigiau yra nusipirkti papildomą lempą su 4000 blyksnių už 390,- Lt, nei pirkti visą atskirą rejuvenacijos aparatą, jie kainuoja nuo 800 iki 1500,-Lt. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-Voveryte- @ 2011 09 18, 19:30)
Nenaudojat nei viena kokiu tamsiu akiniu akims apsaugoti, nes jau kaip trenkia ta blykste, tai eina sau....

Paprasti akiniai, apsaugantys nuo UV spindulių čia nepadės, nes aparatūra šių spindulių neskleidžia. Reikia specialių akinukų, pritaikytų darbui su lazeriais ir IPŠ. Akiniai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'Luxe: 23 rugsėjo 2011 - 11:39
O aš gilioj nevilty.
Nusipirkus esu Viss aparatą, pirmas procedūras atlikinėjau 6-7 pozicija.
Dabar negaliu visai "šaudytis" net 1 pozicija labai dagina ir skauda. Vienintelis logiškas paaiškinimas kad procedūros pasidarė labai skausmingos, kai įsidėjau kontraceptinę hormoninę spiralę "Mirena". Ar niekam taip nebuvo nutikę. ????

D'luxe o ar negali būti kažkas negerai su lempute ar aparatu, kad taip degina.
Atsakyti
QUOTE(stasele @ 2011 09 23, 13:51)
ar negali būti kažkas negerai su lempute ar aparatu, kad taip degina.

As is savo patirties galiu pasakyt, labai reikia lempute priziureti ir po proceduros labai svariai nuvalyti. Man irgi buvo, kad net pirmu lygiu degino, nudegimai kelias dienas net laikydavosi, pasirodo lempute buvo nesvari, su tokiom juodom demelem nemazom, del to ir degino. Deje, nuvalyt jau man nepavyko svariai, tai pakeiciau i nauja ir kaip niekur nieko auksciausiu lygiu vel spirginausi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva V: 23 rugsėjo 2011 - 12:06
QUOTE(stasele @ 2011 09 23, 12:51)

Sveikute, Stasele 4u.gif

Parašiau Jums až 4u.gif

Įsidėjus hormoninę spiralę jokiu būdu negalima daryti ULTRAGARSINĖS epiliacijos, ypač pavojinga bikinio srityje, nes spiralė gali deformuotis ir pakeisti savo lokaciją. Fotoepiliaciją daryti galima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ieva V @ 2011 09 23, 13:06)
As is savo patirties galiu pasakyt, labai reikia lempute priziureti ir po proceduros labai svariai nuvalyti.

Po kiekvienos procedūros būtina ją valyti, prisvilę plaukeliai labai karštai degina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'Luxe: 23 rugsėjo 2011 - 12:32
QUOTE(stasele @ 2011 09 23, 11:51)
O aš gilioj nevilty.
Nusipirkus esu Viss aparatą, pirmas procedūras atlikinėjau 6-7 pozicija.
Dabar negaliu visai "šaudytis" net 1 pozicija labai dagina ir skauda. Vienintelis logiškas paaiškinimas kad procedūros pasidarė labai skausmingos, kai įsidėjau kontraceptinę hormoninę spiralę "Mirena". Ar niekam taip nebuvo nutikę. ????

Labiausiai tikėtina, kad nešvari lemputė - dėl ilgo naudojimo prie jos prikimba (tiesiog prikepa) odos ir plaukelių dalelės, todėl kas kart naudojant lemputė vis labiau įkaista ir degina. Todėl lempeles būtina itin krupščiai valyti (spirtu) po kiekvienos fotoepiliacijos procedūros, ypač tiems fotoepiliatoriams, kurių lemputės resursai yra dideli, o Viss ir yra būtent toks. Iš praktikos galiu pasakyti, kad buitinių fotoepiliatorių valymas nėra toks jau paprastas, nes visi nešvarumai itin tvirtai prikimba, todėl, jeigu procedūrų metu pradeda deginti, reikia tiesiog keisti lemputę nelaukiant kol pasibaigs jos resursas. Sveikata juk svarbiau doctor.gif
Atsakyti
Lempute tikrai valau po proceduros . Ir netgi proceduros metu, jeigu pamatau koki juoduliuka.
Atsakyti
QUOTE(Beata11 @ 2011 09 23, 15:08)
Labiausiai tikėtina, kad nešvari lemputė - dėl ilgo naudojimo prie jos prikimba (tiesiog prikepa) odos ir plaukelių dalelės, todėl kas kart naudojant lemputė vis labiau įkaista ir degina. Todėl lempeles būtina itin krupščiai valyti (spirtu) po kiekvienos fotoepiliacijos procedūros, ypač tiems fotoepiliatoriams, kurių lemputės resursai yra dideli, o Viss ir yra būtent toks. Iš praktikos galiu pasakyti, kad buitinių fotoepiliatorių valymas nėra toks jau paprastas, nes visi nešvarumai itin tvirtai prikimba, todėl, jeigu procedūrų metu pradeda deginti, reikia tiesiog keisti lemputę nelaukiant kol pasibaigs jos resursas. Sveikata juk svarbiau  doctor.gif

pagal tokią logiką -tai aš abi lemputes jau gavau blogas, nes mano pati pirmoji procedūra, ant 1 buvo baisiai skausminga, ir su kiekvienu kartu tikrai nesidarė mažiau skausminga doh.gif. Taip pat ir mano sesei blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Beata11 @ 2011 09 23, 16:08)
reikia tiesiog keisti lemputę nelaukiant kol pasibaigs jos resursas.

kaip mano tevas kojines ismeta, kai tingi skalbti lotuliukas.gif ale lempa tai ne kojines kainuoja, nieko sudetingo ja pavalyt, pinigai is dangaus nebyra, kad iskart mest lauk ir nauja pirkt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 23 rugsėjo 2011 - 16:16
QUOTE(D'Luxe @ 2011 09 23, 12:33)
rejuvenacijos aparatą, jie kainuoja nuo 800 iki 1500,-

duokit nuoroda i koki is ne paciu brangiausiu
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2011 09 23, 16:42)
duokit nuoroda i koki is ne paciu brangiausiu

http://www.reju.lt/
Atsakyti
QUOTE(Beata11 @ 2011 09 23, 18:01)

Koks fainas wub.gif Koks galingumas jo, kiek blyksciu, ar kaip ten?
Atsakyti