Laba, kaip manot kuo Silk'n SensEpil geresnis uz Viss, kad ji isrinko geriausiu fotoepiliatorium pasaulyje? Mane labai jau zavi tie 4000 impulsu

QUOTE(Jugne @ 2011 10 07, 12:56)
Laba, kaip manot kuo Silk'n SensEpil geresnis uz Viss, kad ji isrinko geriausiu fotoepiliatorium pasaulyje? Mane labai jau zavi tie 4000 impulsu 

Jei Sensepil isrinktu geriausiu metu pabaigoje, tai galvociau, kad buvo atlikti kazkokie palyginimai. Bet kai ta paskelbe jau 11 metu pradzioje, kai metai tik dar prasidejo, man tai panasu teisiog i reklamini triuka. Be to, jau rase cia, kad jie genda labai daznai
O kaip dėl šviesesnių plaukų? Ar veiks, jei mano plaukai ne tamsūs, bet konjako spalvos, net biški šviesesni, ne visai tamsūs, bet ir ne blondiniški

Sveikos merginos 
Nusipirkau fotoepiliatoriu silkn Pro.
Panaudojau jau 3 kartus.
Kadangi mano sesuo studijuoja kosmetologija, ji paprase jos kursiniam padaryt eksperimenta: puse kuno skust, kita puse daryt su fotoepiliatorium.
Rezultatas mane labai nudziugino - galiu atsiusti nuotraukas i maila ka domina
Įspėju: mano oda gana balta (neįdegusi), o plaukai juodi ir jų daug, todėl rezultatas ir gavosi SUPER.
Kiek laiko trunka nudepiliuoti kojas, rankas, pažastis ir pilvą: tiek pat kiek pešant su elektriniu epiliatorium, bet skausmo ir kančios nepalyginamai mažiau.
Skausmas: kaip užlašinus karšto vaško lašelį: man neskauda, jautresnėm - gali ir labai nepatikti.
Kiek sunaudojau lempų - pusei kūno - 3 kartai, 2 lempos (sveriu 55, ūgos 162)
Papildyta:
Ai, dar nepasakiau, kad naudojimosi instrukcijoje parašyta daryti kas 2 sav., bet kadangi po savaitės po pirmų kartų būdavau apžėlusi bilekaip, tai dariau kas savaitę.
Ir norinčiom įsigyti aparatą: aš siūlau išsinuomoti, kainuos mažiau, nes va, po 3 kartu turbūt dėsiu į stalčių turbūt ilagm.... Kaunietėms galiu saviški paskolint....

Panaudojau jau 3 kartus.
Kadangi mano sesuo studijuoja kosmetologija, ji paprase jos kursiniam padaryt eksperimenta: puse kuno skust, kita puse daryt su fotoepiliatorium.
Rezultatas mane labai nudziugino - galiu atsiusti nuotraukas i maila ka domina

Įspėju: mano oda gana balta (neįdegusi), o plaukai juodi ir jų daug, todėl rezultatas ir gavosi SUPER.
Kiek laiko trunka nudepiliuoti kojas, rankas, pažastis ir pilvą: tiek pat kiek pešant su elektriniu epiliatorium, bet skausmo ir kančios nepalyginamai mažiau.
Skausmas: kaip užlašinus karšto vaško lašelį: man neskauda, jautresnėm - gali ir labai nepatikti.
Kiek sunaudojau lempų - pusei kūno - 3 kartai, 2 lempos (sveriu 55, ūgos 162)
Papildyta:
Ai, dar nepasakiau, kad naudojimosi instrukcijoje parašyta daryti kas 2 sav., bet kadangi po savaitės po pirmų kartų būdavau apžėlusi bilekaip, tai dariau kas savaitę.
Ir norinčiom įsigyti aparatą: aš siūlau išsinuomoti, kainuos mažiau, nes va, po 3 kartu turbūt dėsiu į stalčių turbūt ilagm.... Kaunietėms galiu saviški paskolint....
QUOTE(DianaDaktare @ 2011 10 12, 12:05)
Sveikos merginos 
Panaudojau jau 3 kartus

Panaudojau jau 3 kartus
Perskaiciau ir prisiminiau save, kad tokioj pat euforijoj buvau, kai plaukai kuokstais krist pradejo

Papildyta:
QUOTE(robkytexex @ 2011 10 10, 09:31)
O kaip dėl šviesesnių plaukų? Ar veiks, jei mano plaukai ne tamsūs, bet konjako spalvos, net biški šviesesni, ne visai tamsūs, bet ir ne blondiniški 

Ir net nesvajokit su sviesiais plaukais, cia tik juodaplaukiu dziaugsmas

QUOTE(Vika333 @ 2011 10 12, 12:29)
Perskaiciau ir prisiminiau save, kad tokioj pat euforijoj buvau, kai plaukai kuokstais krist pradejo :
Kad man jie nekrenta, o tiesiog neauga?
QUOTE(DianaDaktare @ 2011 10 12, 12:36)
Kad man jie nekrenta, o tiesiog neauga?
nuskutat turbut, tai del to ir nematot kaip nukrenta, as nevisada skutau, todel maciau, kaip slenka

QUOTE(Vika333 @ 2011 10 12, 12:46)
nuskutat turbut, tai del to ir nematot kaip nukrenta, as nevisada skutau, todel maciau, kaip slenka 

sažiningai skutu, kas savaite skust malonumas, lyginant su tuo kad reikdavo kas antra diena

QUOTE(Vika333 @ 2011 10 12, 12:29)
Ir net nesvajokit su sviesiais plaukais, cia tik juodaplaukiu dziaugsmas
na nebent su kokiais specialiais dazais, bet be ju tai tikrai nepades

Ačiū Jums už atsakymą. Aš užsirašiau bandomoms procedūroms, nes sakė 50/50.
QUOTE(robkytexex @ 2011 10 13, 08:04)
Ačiū Jums už atsakymą. Aš užsirašiau bandomoms procedūroms, nes sakė 50/50.
O kur uzsirasete?

pries menesi kazkur isigijau Viss. siandein saudysiuos trecia karta. rezultatas yra. blauzdose daug pliku plotu, slaunys irgi yra, bikini vienoj pusej irgi turiu plika plema, pazastys kol kas nelabai reaguoja. sikart turbut dar saudysiuos pilnai, o kitasyk tu tusciu plotu gal jau nebesaudysiu- lenmpa pataupysiu. ar kaip reiketu?#
beje, gal kas saudetes usiukus- skusti bijau, apsaudziau neskustus, bet kazkaip rezultato nematau ir svarstau- o gal nuskust? bet baisu kad nesubujotu.. anksciau epiliuodavau vasku/cukrum, bet noretusi visam laikui susitvarkyt ir ten. pasidalinkit patirtimi.
beje, gal kas saudetes usiukus- skusti bijau, apsaudziau neskustus, bet kazkaip rezultato nematau ir svarstau- o gal nuskust? bet baisu kad nesubujotu.. anksciau epiliuodavau vasku/cukrum, bet noretusi visam laikui susitvarkyt ir ten. pasidalinkit patirtimi.
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 16, 16:09)
pries menesi kazkur isigijau Viss. siandein saudysiuos trecia karta. rezultatas yra. blauzdose daug pliku plotu, slaunys irgi yra, bikini vienoj pusej irgi turiu plika plema, pazastys kol kas nelabai reaguoja. sikart turbut dar saudysiuos pilnai, o kitasyk tu tusciu plotu gal jau nebesaudysiu- lenmpa pataupysiu. ar kaip reiketu?#
Rašo, kad saudymas gali aktyvuoja miegancius plaukus. Tai kad kojose aktyvuoja tai nieko - vis tiek ju ten pilna, o va jei ant veido aktyvuotu....