Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(DianaDaktare @ 2011 10 16, 17:32)
Rašo, kad saudymas gali aktyvuoja miegancius plaukus. Tai kad kojose aktyvuoja tai nieko - vis tiek ju ten pilna, o va jei ant veido aktyvuotu....  blink.gif

na nesu apie tai girdejus, is kur tokia informacija? nes kol kas tai niekur nesusiaktivavo - kaip tik atvirksciai- mazeja. o usiukai - aktualu- nera jie dideli, bet vis tiek kazkaip norisi ir juos susitvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 16, 19:57)
na nesu apie tai girdejus, is kur tokia informacija? nes kol kas tai niekur nesusiaktivavo - kaip tik atvirksciai- mazeja. o usiukai - aktualu- nera jie dideli, bet vis tiek kazkaip norisi ir juos susitvarkyti.

Man mano kosmetologe sake, kad gali aktyvuoti puka. Tad jei kur nors yra tik pukelis, sake geriau neliesti, bet man gerai ir pukelis naikinasi, tik kad as ne namie darausi proceduras, o su Elos, bet galprincipas tas pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 10 17, 18:06)
Man mano kosmetologe sake, kad gali aktyvuoti puka. Tad jei kur nors yra tik pukelis, sake geriau neliesti, bet man gerai ir pukelis naikinasi, tik kad as ne namie darausi proceduras, o su Elos, bet galprincipas tas pats  g.gif

Aciu, Gusha. O beje- tai salone veida saudo? ant neskustu plauku? ir rezultatas yra?
nes as vistik nesuprantu principo- jei saudau neskustus- yra kazkoks efektas- tik kiek silpnesnis nei nuskutus, ar isvis ner prasmes.
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 18, 09:21)
Aciu, Gusha. O beje- tai salone veida saudo? ant neskustu plauku? ir rezultatas yra?
nes as vistik nesuprantu principo- jei saudau neskustus- yra kazkoks efektas- tik kiek silpnesnis nei nuskutus, ar isvis ner prasmes.

As nuskutu, biski bijojau, bet labai greit jie nykti pradejo, tai nekilo jokiu problemu, nereikedavo net skusti papildomai tarp proceduru, nuskusdavau tik vel pries procedura. Taigi, galima drasiai lazeriuotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 10 18, 16:37)
As nuskutu, biski bijojau, bet labai greit jie nykti pradejo, tai nekilo jokiu problemu, nereikedavo net skusti papildomai tarp proceduru, nuskusdavau tik vel pries procedura. Taigi, galima drasiai lazeriuotis  4u.gif

ok, super, aciu! sito man ir reikejo smile.gif pries kita procedura taip ir padarysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 18, 09:21)

Principas lazeriu ir fotoepiliatoriu ir bet ko kas veikia sviesos principu: tamsesnis daiktas sugeria sviesa ir ikaista greiciau ir geriau nei sviesesnis. Odoje - tamsesnis yra plaukas. Jis ikaista ir sprogsta jo lastelės nuo įkaitimo. Dabar pamąstykime - ar įkais ir sprogs plauko šaknis, jei prieš tai tą šviesą sugers ant odos esantys plaukai?
Atsakyti
QUOTE(DianaDaktare @ 2011 10 19, 06:46)
Odoje - tamsesnis yra plaukas. Jis ikaista ir sprogsta jo lastelės nuo įkaitimo.

Kad niekas ten nesprogsta, is kur istrauket hihihi.gif

O skusti veida tai nusikaltimas pries zmonija schmoll.gif As veido nedariau, bet saudyciau tiesiai, tikrai neskusciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2011 10 19, 08:49)
Kad niekas ten nesprogsta, is kur istrauket  hihihi.gif

O skusti veida tai nusikaltimas pries zmonija  schmoll.gif As veido nedariau, bet saudyciau tiesiai, tikrai neskusciau  schmoll.gif

nu vat as irgi supratau, kad tiesiog ikaites plaukas pridegina ji maitinancias kraujagysles, negauna maitinimo ir nustoja auges.

o del veido skutimo- nu vat todel ir bijau, kad paskui nepradetu usai augti stori ir kieti- kol kas ten tiesiog tamsus plaukeliai, bet ploni. as iki fotoepiliacijos- karta per pora men tiesiog vasku juos israudavau. bet dabar neberaunu ir jie mane nervuoja.smile.gif)) po 3 proceduru kazkokio rezultato nematau, nors plaukeliai ten tikrai plonesni nei ant koju, kurios po tiek jua eina gabalais. skirtumas tik tame, kad saudausi ant koju nuskutus, o cia- ne. uztat ir gundausi nuskust ir paziuret kas bus. i xochetsja i koletsja. gal kas dar bandet kazka veide- but idomu bent kelias nuomones isgirsti. dar turiu savaite iki kito saudymosi- turiu laiko pagalvoti..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Diva~: 19 spalio 2011 - 09:15
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 19, 10:11)
nu vat as irgi supratau, kad tiesiog ikaites plaukas pridegina ji maitinancias kraujagysles, negauna maitinimo ir nustoja auges. 

o del veido skutimo- nu vat todel ir bijau, kad paskui nepradetu usai augti stori ir kieti- kol kas ten tiesiog tamsus plaukeliai, bet ploni. as iki fotoepiliacijos- karta per pora men tiesiog vasku juos israudavau. bet dabar neberaunu ir jie mane nervuoja.smile.gif)) po 3 proceduru  kazkokio rezultato nematau, nors plaukeliai ten tikrai plonesni nei ant koju, kurios po tiek jua eina gabalais. skirtumas tik tame, kad saudausi ant koju nuskutus, o cia- ne. uztat ir gundausi nuskust ir paziuret kas bus. i xochetsja i koletsja. gal kas dar bandet kazka veide- but idomu bent kelias nuomones isgirsti. dar turiu savaite iki kito saudymosi- turiu laiko pagalvoti..smile.gif

Tu vilniete? Jei taip, tada gali nebijoti, jei ka, galesiu tau su E-light (Elos) profesionaliu paskui pacirskinti kaip Monai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 10 20, 22:26)
Tu vilniete? Jei taip, tada gali nebijoti, jei ka, galesiu tau su E-light (Elos) profesionaliu paskui pacirskinti kaip Monai lotuliukas.gif

aciu aciu smile.gif aha, vilniete smile.gif tai skutu kai ateis laikas procedurai wink.gifo jei ka eisiu i svecius smile.gif Monos teisemis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 10 20, 23:26)
E-light (Elos)

O šviesesnius plaukus jis paveikia? Gal jūs nuomojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robkytexex: 24 spalio 2011 - 08:34
QUOTE(robkytexex @ 2011 10 24, 09:34)
O šviesesnius plaukus jis paveikia? Gal jūs nuomojate?

Turetu paveikti, bent taip raso, bet dar neisbandziau ant sviesesniu, kai isbandysiu, galesiu parasyti. O nuomoti nenuomoju 4u.gif
Atsakyti