As stebuklu ir nesitikejau. Esu naikinusi salonuose ir zinau kaip ten buna. Jei profesionalaus aparato efektyvuma prilygintumem 100%, tai naminio pagal mano rezultatus butu kokie 5-8%. Mazokai kaip uz tokia kaina. O dabar kai daug akciju ivairiuose salonuose buna tai is vis

QUOTE(sunnyday @ 2011 12 11, 15:07)
As stebuklu ir nesitikejau. Esu naikinusi salonuose ir zinau kaip ten buna. Jei profesionalaus aparato efektyvuma prilygintumem 100%, tai naminio pagal mano rezultatus butu kokie 5-8%. Mazokai kaip uz tokia kaina. O dabar kai daug akciju ivairiuose salonuose buna tai is vis 

O kokia jusu plaukeliu spalva? Kiek laiko po naikinimo salone neataugo?
Oho, naminis butu tik apie 5-8%? Tada tikrai labai mazas naudingumas

QUOTE(sunnyday @ 2011 12 11, 00:56)
As turiu VISS aparata, bet nerekomenduoju pirkti jo niekam. Resultatai labai menki. Jei dabar man reiktu rinktis tai as nepirkciau nei sito nei kokio nors kito naminio aparato. Geriau tuos pinigeliu skirti proceduroms salone su rimtu aparatu.
PS. saudau reguliariai jau nuo kovo men.
PS. saudau reguliariai jau nuo kovo men.
Hmmm, net keista girdeti tokiu atsiliepimu apie VISS. As asmeniskai labai juo patenkinta, Zinoma, su salonuose esamais aparatais atliekant proceduras, rezultatas gaunamas zymiai greiciau nei namudiniais aparatais, bet as VISS aparato veiksminguma ivertinciau tais paciais 100% kaip ir profesionalu aparata, tik rezultatas pasiekiamas per ilgesni laika nei proceduras atliekant su profesionalia iranga. Gal tavo plauko spalva kokia tai "sudetinga" VISS apatarui???

QUOTE(Ieva V @ 2011 12 11, 21:44)
Hmmm, net keista girdeti tokiu atsiliepimu apie VISS. As asmeniskai labai juo patenkinta, Zinoma, su salonuose esamais aparatais atliekant proceduras, rezultatas gaunamas zymiai greiciau nei namudiniais aparatais, bet as VISS aparato veiksminguma ivertinciau tais paciais 100% kaip ir profesionalu aparata, tik rezultatas pasiekiamas per ilgesni laika nei proceduras atliekant su profesionalia iranga. Gal tavo plauko spalva kokia tai "sudetinga" VISS apatarui??? 

Nu idomu... Labai skirtingi atsiliepimai, gal tikrai plaukeliai kokie sviesoki ar raudoni

Plaukeliai, kuriuos saudau yra tamsus, oda sviesi.
Del efektyvumo...
jei su profesionaliu aparatu jums pasalinti visus plaukus reiktu tarkim 5 proceduru, o su naminiu aparatu pasalinti plaukus tame paciame plote reiktu 10 kartu, tai efektyvumas naminio aparato tokiu atveju butu 50%. Taigi jei su naminiu aparatu jums reikia daugiau proceduru tai jo efektyvumas niekaip negali buti 100%.
Del efektyvumo...
jei su profesionaliu aparatu jums pasalinti visus plaukus reiktu tarkim 5 proceduru, o su naminiu aparatu pasalinti plaukus tame paciame plote reiktu 10 kartu, tai efektyvumas naminio aparato tokiu atveju butu 50%. Taigi jei su naminiu aparatu jums reikia daugiau proceduru tai jo efektyvumas niekaip negali buti 100%.
QUOTE(sunnyday @ 2011 12 12, 19:31)
Plaukeliai, kuriuos saudau yra tamsus, oda sviesi.
Del efektyvumo...
Del efektyvumo...
Na cia kaip kas supranta efektyvuma... mano nuomone efektyvumas yra galutinis rezultatas. Su profesianaliu aparatu 100 proc rezultato pasiekiama per 5 kartus, o su namudiniu tas pats rezultatas per 10 kartu, bet esme, kad tu vistiek gauni ta pati rezultata. Juk visur aiskiai pasakyta, kad namudiniu preitaisu reikia atlikti daugiau proceduru nei ju prireiktu naudojant profesionalu aparata.
QUOTE(Ieva V @ 2011 12 12, 18:01)
Na cia kaip kas supranta efektyvuma... mano nuomone efektyvumas yra galutinis rezultatas. Su profesianaliu aparatu 100 proc rezultato pasiekiama per 5 kartus, o su namudiniu tas pats rezultatas per 10 kartu, bet esme, kad tu vistiek gauni ta pati rezultata. Juk visur aiskiai pasakyta, kad namudiniu preitaisu reikia atlikti daugiau proceduru nei ju prireiktu naudojant profesionalu aparata.
Negalima tiesiogiai lyginti profesionalių ir buitinių aparatų. Profesionalūs galingesni, (tuo pačiu ir pavojingesni) todėl su jais gali dirbti tik profesionalus dermatologas. Buitiniai fotoepiliatoriai buvo kuriami pirmiausia galvojant apie saugumą, todėl jie silpnesni, procedūros ne tokios skausmingois, o valdymas elementarus.
Naudokite rimtų, sertifikuotų gamintojų prietaisus, laikykitės visų naudojimo rekomendacijų ir rezultatą tikrai pasieksite. Kiekviena tegul renkasi pagal savo kišenę ir pagal tai, kiek jai brangi jos sveikata
QUOTE(Ieva V @ 2011 12 12, 18:01)
Pritariu, logiska

Savo Viss pirkau cia http://epil-shop.com/Produktai

sveikos visos merginos as taip pat susidomejau viss aparaciuku tik turiu klausimeli ar galima ji naudoti jei plaukeliai linke iaugineti?
Sveikos merginos, kokius metus su pertraukom skaitinejau sita tema, nes ji labai aktuali ir man... ir pagaliau nusprendziau isigyti koki nors fotoepiliatoriu. Dar visiskai nesu tikra koki, taciau manau kad Viss, vien del ekonomiskumo. Baiminuosi, kad fotoepiliatorius gali ir isvis nepadeti, o 20% efektyvumas manes tikrai neisgelbes is situ kanciu. Bet bandyti reikia, jau ir taip metus galima sakyti paleidau vejais
Taciau pries galutinai apsisrendziant dar norejau paklausti keletos klausimeliu. Kazkuri temos dalyve minejo apie lempuciu naudojimo "prailginima" ir "papildyma". Man tai yra aktualiausia, nes zinau, kad reiks prisipirkti ju tikrai daug
. Taciau niekas nieko taip ir nebepasake ar tai imanoma, o jei "papildymas", tai kiek tai kainuoja.
Ir dar klausimelis apie Viss 4000 blyksniu. Cia nemazai dalyviu naudoja si aparata, ar tikrai iseina ~4000? o ne tarkim per puse maziau? Ar kazkam gedo lemputes bei pats aparatas? Labai aciu uz atsakymus
laukiu nesulaukiu

Taciau pries galutinai apsisrendziant dar norejau paklausti keletos klausimeliu. Kazkuri temos dalyve minejo apie lempuciu naudojimo "prailginima" ir "papildyma". Man tai yra aktualiausia, nes zinau, kad reiks prisipirkti ju tikrai daug

Ir dar klausimelis apie Viss 4000 blyksniu. Cia nemazai dalyviu naudoja si aparata, ar tikrai iseina ~4000? o ne tarkim per puse maziau? Ar kazkam gedo lemputes bei pats aparatas? Labai aciu uz atsakymus